- 27 Temmuz 2021
- 15
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi birtuplukiz
Merhabalar,
Ben 2 ay önce uyluk germe ameliyatı oldum. Bacaklarımın birinde dikiş hattında morluk oluştu ve doktorum ne olduğunu bilmediğini zamanla geçeceğini söyledi. Kendisinin ilgi alakasından hiç memnun değilim. 2 ayda ödemlerin azalması gerekmesine rağmen bacaklarım gitgide şişiyor spor ayakkabıya bile girmiyor inanılmaz ödemim var. Ödem 2 bacakta da mevcut sadece morluk olan bacağımda daha fazla. Deneyiminize ihtiyacım var, aşırı ödemi olan oldu mu? Ne zaman geçti? Başka bir bölüme mi gitmeliyim nolur yardım edin
Ben de uyluk germe yaptırmak istiyordum bi düşünmeye başladım şimdiMerhaba bende 27 Martta uyluk germe oldum 3.5 cm den fazla incelme olmadı şaşkınım.dr zor kapattım bacaklarini dedi ama anlamıyorum.gecmeyen odemmi olacak nedir bilemiyorum.istedigim gibi birşey olmayacak diye çok üzülüyorum..çektiğim aciyami yanayım yoksa ödediğimiz parayamihalen kocaman bacağım varmış gibi sarkma dewam ediyor gibi deliricem..çok huzursuzum
Ben de uyluk germe yaptırmak istiyordum bi düşünmeye başladım şimdikasığın orda ki dikişin enfekte olmasından korkuyordum bir de iyileşme sürecinin uzunluğu. Ne kadar ücret ödedi
ewet zor toparlanmasida cok zor mlesef.revizyon ameliyti sart gibi gorunuyor.umarim doktorla uzlasabiliriz,Merhaba 1hafta once liposuction+uyluk germe oldum.3gundur dikislerim acildi yatiyorum.odem cok fazla benimde.doktorun dedigine gore 4 6ay arasinda duzelirmis.benimde dizyanlarimda falan hala duruyor sqrkmalar gibi hissediyorum.denilene gore estetik ameliyat icinde enzor olaniymis.
Merhaba 1hafta once liposuction+uyluk germe oldum.3gundur dikislerim acildi yatiyorum.odem cok fazla benimde.doktorun dedigine gore 4 6ay arasinda duzelirmis.benimde dizyanlarimda falan hala duruyor sqrkmalar gibi hissediyorum.denilene gore estetik ameliyat icinde enzor olani