• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuya dalamama

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.194
78
32
Hanımlar fenayım.
4.5 aylık bir bebeğim var haliyle ben de uyku düzeni falan kalmadı.
Oldum olası uyku sorunu yaşarım zaten.
Genelde az uyurdum ama bu çok az oldu.
Yaşamalık uyuyorum şu ara.
Bu ara atakta mıdır nedir gece zibilyon kez kalkıyor ve ben de uyuyamadım haliyle.
3 gündür de uykuya dalamıyorum.
Tilki uykusundayım.
Gözlerim kapalıyken odadaki eşyaların görüntülerş hala gözümde gözüm açık sanki. Bu ne illet bir şey.. Papatya çayı içtim yok rezene yok anason yok.
Mesela maşallah oğlum 7 den beri uyuyor ve ben uyuyamıyorum.
Uyanacak 12 gibi.
Nasıl aşarım bunu?
Yok mu yolu yordamı?
İnanın algım bozuldu artık. Hareketlerim yavaşladı gözlerim dalıyor istemsiz bir de beni bir kere de anlayamıyorum artık

Lavanta Çayı Faydaları
  • Yaralardan kaynaklı ağrıların geçmesinde etkilidir.
  • Dolaşım bozukluklarının tedavisinde banyoda kullanılabilmektedir.
  • Zihinsel sağlık sorunları
  • Kaygı
  • Uykusuzluk rahatsızlığı
  • Depresyon
  • Baş ağrısı
  • Saç dökülmesi
  • Mide bulantısı
  • Akne tedavisi
  • Diş ağrısı
  • Ciltte meydana gelen tahribatlar
  • Bazı kanser hastalıkları
  • Yorucu bir spor programının ardından veya yorgun bir günün ardından, kas ağrılarını hafifletmek.
  • Kas spazmını önlemeye yardımcıdır.
  • Antiseptik etkisi vardır. Bağışıklık sistemine zarar verebilecek bakterileri yok eder.
  • Kolesterole iyi geldiği belirlenmiştir.
  • Atardamarlarınızdaki kolesterolü ve plak birikimini azaltacak kadar güçlüdür.
  • Sindirim sisteminin korunmasına yardımcı olur.
  • Bağırsak kramplarını etkin bir şekilde hafifletir.
  • Sindirim safrasını destekleyerek, vücudun besinleri daha kolay emmesini sağlar.
  • İç faktörlerin sebep olduğu vücut iltihaplarıyla mücadele eder.
  • Vücudunuzu birkaç hafta içinde detokslayarak daha sağlıklı olmanızı sağlar.
  • Diyet listelerine detoks etkisi sebebiyle dahil edebilirsiniz.
  • Solunum problemi yaşayanlar da kullanmalıdır.
  • Antibakteriyel özelliğe sahiptir.
  • Düzgün nefes almayı sağlayan daralmış hava yollarını açmakta güvenli ve doğal bir kaynaktır.
  • Genel karaciğer şikayetlerine
  • Karaciğer yetmezliğine
  • Kronik karaciğer enfeksiyonuna
  • Karaciğerin rejenerasyonuna
  • Hepatit B
  • Sineklere karşı itici özelliği vardır
  • Havadaki mikropları temizler
  • Doğum sonrası perineal ağrılarına
  • Vitiligoyu önleyicidir
  • Sedef ve ileri yaşlarda deride oluşan yaşlılığa bağlı lekelere karşı önleyicidir
  • Alerjik burun akıntısına
  • Yağ bezelerine faydalıdır.

Fena ya. Uyumam lazım diye düşününce ben de hiç uyuyamiyorum. Saate bakmamaya çalışın. Kafanızı dağıtacak, sizi dinlerken yoracak bişey dinleyebilirsiniz. Bir de derin derin uzun nefes alıp vermek uykuya dalmayı kolaylaştırıyor, onu da deneyin.

Ya aynı dert bende de var sanırım bebek ha uyandı ha uyanacak derdinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
Oğlum 10 aylık ve diş sorunumuz var sürekli tetikteyim bu yüzden uykuya dalamiyorum..
Yattiginda 2 saat yüzde yüz uyuyacagini bilsem bile yatakta dönüp duruyorum sadece..

Lavanta Çayı Faydaları
  • Yaralardan kaynaklı ağrıların geçmesinde etkilidir.
  • Dolaşım bozukluklarının tedavisinde banyoda kullanılabilmektedir.
  • Zihinsel sağlık sorunları
  • Kaygı
  • Uykusuzluk rahatsızlığı
  • Depresyon
  • Baş ağrısı
  • Saç dökülmesi
  • Mide bulantısı
  • Akne tedavisi
  • Diş ağrısı
  • Ciltte meydana gelen tahribatlar
  • Bazı kanser hastalıkları
  • Yorucu bir spor programının ardından veya yorgun bir günün ardından, kas ağrılarını hafifletmek.
  • Kas spazmını önlemeye yardımcıdır.
  • Antiseptik etkisi vardır. Bağışıklık sistemine zarar verebilecek bakterileri yok eder.
  • Kolesterole iyi geldiği belirlenmiştir.
  • Atardamarlarınızdaki kolesterolü ve plak birikimini azaltacak kadar güçlüdür.
  • Sindirim sisteminin korunmasına yardımcı olur.
  • Bağırsak kramplarını etkin bir şekilde hafifletir.
  • Sindirim safrasını destekleyerek, vücudun besinleri daha kolay emmesini sağlar.
  • İç faktörlerin sebep olduğu vücut iltihaplarıyla mücadele eder.
  • Vücudunuzu birkaç hafta içinde detokslayarak daha sağlıklı olmanızı sağlar.
  • Diyet listelerine detoks etkisi sebebiyle dahil edebilirsiniz.
  • Solunum problemi yaşayanlar da kullanmalıdır.
  • Antibakteriyel özelliğe sahiptir.
  • Düzgün nefes almayı sağlayan daralmış hava yollarını açmakta güvenli ve doğal bir kaynaktır.
  • Genel karaciğer şikayetlerine
  • Karaciğer yetmezliğine
  • Kronik karaciğer enfeksiyonuna
  • Karaciğerin rejenerasyonuna
  • Hepatit B
  • Sineklere karşı itici özelliği vardır
  • Havadaki mikropları temizler
  • Doğum sonrası perineal ağrılarına
  • Vitiligoyu önleyicidir
  • Sedef ve ileri yaşlarda deride oluşan yaşlılığa bağlı lekelere karşı önleyicidir
  • Alerjik burun akıntısına
  • Yağ bezelerine faydalıdır.
Ay var evde bak unutmuşum. Çok sağ olun. Hemen içeyim

Fena ya. Uyumam lazım diye düşününce ben de hiç uyuyamiyorum. Saate bakmamaya çalışın. Kafanızı dağıtacak, sizi dinlerken yoracak bişey dinleyebilirsiniz. Bir de derin derin uzun nefes alıp vermek uykuya dalmayı kolaylaştırıyor, onu da deneyin.
Hem de ne fena.
Zombi oldum resmen.
Yüzüm çöktü.
Millet eşime bu kadın niye çok zayıflamış diye soruyormuş ben üzülmeyeyim diye. Oysa 3 kilo aldım

Ya aynı dert bende de var sanırım bebek ha uyandı ha uyanacak derdinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
Oğlum 10 aylık ve diş sorunumuz var sürekli tetikteyim bu yüzden uykuya dalamiyorum..
Yattiginda 2 saat yüzde yüz uyuyacagini bilsem bile yatakta dönüp duruyorum sadece..
Ay bu annelik ne zor işmiş ya

Sorma insanın aklı, fikri, kalbi gece gündüz bebeğin üzerinde oluyor..
Ama en fazla 2 yaşına kadar sonrasında artık tek tük konuşup derdini anlatacağı, ihtiyacı olduğunda yürüyüp yanımıza gelebileceği için her şey daha rahat olacak diye düşünüyorum.

İnsallahhhh :KK53:

Kitaba odaklanamıyorum.
Mesela bir kizartma yaptiysaniz uzerine bol sarimsakli yogurt dokup yiyin.
Ya da aksam yemeginde salatayi bol kuru soganli tuketin. Biraz kokarsiniz ama sogan ve sarinsak uyku yapar, antibiyotik etkisi sutunuze de gecer hem, bebegi hastaliklardan korur.
Aksamlari cay ve kahve tuketmeyin bu arada. Ikisi de uyku giderici etki yapiyor.

Ayy canim hosgeldin :anne:
Napacak oldu bir kere geri dönüsü yok, biz de ilk zamanlar esimle iadesi yok mu sasirdik
Saka saka, hemen ikinciyi de yaptik :dondurma:
Madem delirdik toptan kayisi koparalim dedik, aman sabahlar olmasin
Ben de cok uyku sorunu cektim, o düzelse baska bir agri oluyor
Böyle böyle geciyor zaman
Strese girme sadece, stres etkili oluyor bende
Uyumam lazim diyorsam uyuyamiyorum
Akisina birak yataga yat uykun yoksa film ac kendiliginden dalarsin

Hanımlar fenayım.
Bu ara atakta mıdır nedir gece zibilyon kez kalkıyor ve ben de uyuyamadım haliyle.
Tilki uykusundayım.
Gözlerim kapalıyken odadaki eşyaların görüntülerş hala gözümde gözüm açık sanki. Bu ne illet bir şey.. Papatya çayı içtim yok rezene yok anason yok.
Uyanacak 12 gibi.
Nasıl aşarım bunu?
Yok mu yolu yordamı?
İnanın algım bozuldu artık. Hareketlerim yavaşladı gözlerim dalıyor istemsiz bir de beni bir kere de anlayamıyorum artık
sizde kendimi gordum tam 2 sene önce aynı sorunu yaşadım.ilk basta sürekli
Hanımlar fenayım.
Tilki uykusundayım.
Uyanacak 12 gibi.
Nasıl aşarım bunu?
Yok mu yolu yordamı?
2 sene önce aynı sorunu oğlum dogdugunda yaşadım.ki bende de sizin gibi utku sorunu vardı uykuya çok zkçozor dalardım.gece sürekli uyanmalardan dolayı hiç uyuyamaz oldum.şimdi uyanacak düşüncesiyle hiç uyuyamıyordum.resmen hiç uyuyamaz oldum.kafayı yeme noktasına geldim yorgunluktan.biri benu uyutsun diye bağırasım geliyordu.psikiyatra gittim.emziriyorsun ilaç veremeyiz dediler.bırakcaksın dediler .bırakmadım tabiki.pskologa gittim hiç bir faydası olmadı.sadece pskıyatr tamamen bitkisel bi ilaç yazdı .onunda çok faydası oldu denemez.ben artık çaresizlikten bi şekilde uyumaya başladım.her gece uydukça sükettım.O gün bugündür kafamı koyduğum anda uyuyorum.emin olun geçecek.

Back
X