• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykuuuuuuuuuu

Ne dedi doktor tam olarak? Temiz içerik olan her şey garanti iyi midir? Sallayarak bayıltmaktan ne farkı var şurup vererek bayıltmanın? En anne benim ya merak ettim.
Bazen şartlar bunu gerektirir sayın en anne.
Anlamanızı veyahut empati kurmanızı beklemiyorum sizden sadece tavsiye rica ediyorum polemik yaratmayın.

Çocuğuma ek gıdaya başladı günden bu güne organik meyve,sebze,tahıl,et alıyorum. (Pestisit,hormon yüzünden) Şeker,abur cubur tarzı şeyler almıyorum vermiyorum , televizyondan doğduğu günden beri sakınmaya çalışıyorum,sigara içmiyorum,içilen ortama sokmuyorum, oyun ve iletişim konusunda asla yalnız bırakmıyorum, Sağlıklı bir birey olsun,nazik bir birey olsun diye elimden geleni yapıyorum ve onun için yapmadığım fedakarlık yok (maddi ve manevi olarak) bunları göz ardı edip sırt çocuğumu sallayarak uyuttuğum ve artık uykusuzluktan sağlıklı ebeveynlik yapamadığım için zorda kalınca kullanacağım şurup yüzünden kötü ebeveyn mi ilan edildim sizin tarafınızdan?
Mesajı benim konuma yazdığınız için üstüme alınıyorum, lütfen uzatmayın. İyi geceler.

Biliyorum çok zor ama bu tarz ürünleri keşke kullanmasanız. Beyin gelişim çağında olduğu için etkileyebilir. İçerik olarak ne kadar temiz olduğunu bilmiyorum içeriği okumadım ama 4 yaş altı kullanılmıyor sanırım ürün.
Evet haklısınız,doktorumuzda böyle söyledi ama kar zarar konusuna girdi ve kısa bir süre kullanabileceğimizi söyledi bizede, tabi alerji oldu o ayrı. Ne kadar uzak kalınırsa o kadar iyi elbet ama işte bazen mecburiyet 😔

Back