- 27 Ekim 2021
- 716
- 610
- 53
- Konu Sahibi Petitoogofrett
-
Ben de oğlumu erken uyutunca gece uyanıp birkaç saat uyumuyordu. Çareyi geç uyutmakta buldumKızlar selam, Oğlum 17 aylık olmak üzere,neredeyse 9.ayından beri gece belli saatlerde genelde aynı olur (1.10 1.30 gibi) uyanır 2-3 saat boyunca dalamaz ya emer ya beşiğinde kendini sallatır. Desteksiz uykuyu kabul etmiyor, alerjik bir bebek maalesef egzaması tetikliyor zorlayıncaDişten olma ihtimali yüksek biliyorum,Neredeyse tüm dişleri çıktı,1 hafta iyiysek 3hafta perişanız Sorum şuuuu bu durumu yaşayan var mı aranızda,muhtemel ne zaman düzelir
Her türlü denedim bende ama olmuyor ya.Ben de oğlumu erken uyutunca gece uyanıp birkaç saat uyumuyordu. Çareyi geç uyutmakta buldum
Reklam yasak mi bilmiyorum ancak zuhre ananin cocuklar icin uyku surubu var bitkisel bi cay kasigi kullaniyorum kizim gecede 1 kez mama icmek icin kalkip geri uyuyorHer türlü denedim bende ama olmuyor ya.
Kaç gibi yatıyordunuz acaba uyanıklı süresi neydi? Tekrar deneyeyim bende geç yatırmayı olmazsa.
İlk defa duydum,araştıracağım teşekkür ederimReklam yasak mi bilmiyorum ancak zuhre ananin cocuklar icin uyku surubu var bitkisel bi cay kasigi kullaniyorum kizim gecede 1 kez mama icmek icin kalkip geri uyuyor
Elbette, Normalde 8 8.30 en geç 9 da kalkar birlikte kahvaltısını hazırlarız 10 a doğru kahvaltı eder sonra oyuna geçeriz. 1 ay öncesine kadar günde iki kez dışarı çıkardık ama malum havalar çok sıcak olduğu için sadece akşamları çıkabiliyoruz artık. Oyun,etkinlik vs sonrası birlikte evi toparlarız,dans ederiz (müzik dinlemeyi dans etmeyi çok sever) 1.30 gibi yatar,bölük pörçük bir kaç kez uyanmalı olarak bazen hiç uyanmadan en fazla 2 saat uyur. Tek uykuya geçeli 2 ay oldu, iki uyku yaparken durumlar daha vahimdi gece ağlamalı,bağırmalı uyanmalar oluyordu.Bir gününüzü yazar mısınız? Kaçta uyanır? Kaç uyku yapar? Kaç saat sürer? En son uykusundan kaçta kalkar? D vitamini kullanıyorsanız saat kaçta veriyorsunuz? Gün içerisinde dışarı çıkar mı? Sizin izlediğiniz de dahil arka planda açık tv, tablet var mı gün içerisinde?
D vitamini kullanıyoruz günde bir fıs sabahları kahvaltıdan sonra veriyorum.Bir gününüzü yazar mısınız? Kaçta uyanır? Kaç uyku yapar? Kaç saat sürer? En son uykusundan kaçta kalkar? D vitamini kullanıyorsanız saat kaçta veriyorsunuz? Gün içerisinde dışarı çıkar mı? Sizin izlediğiniz de dahil arka planda açık tv, tablet var mı gün içerisinde?
Gece 3te cevap yazan anne, Allah yardimcin olsun guzel anne. Uyku saatlerinizi cok guzel duzenlemissiniz bence ben de bunlari uyku egitiminde ogrendim kizimla aralari cok yok biz de 19 aylik olacagiz yakinda, ogrendigim kadariyla uyku saatleri cok ideal. Ama uyku egitiminde bizim temel ogrendigimiz sey sallanmayi birakmaktiElbette, Normalde 8 8.30 en geç 9 da kalkar birlikte kahvaltısını hazırlarız 10 a doğru kahvaltı eder sonra oyuna geçeriz. 1 ay öncesine kadar günde iki kez dışarı çıkardık ama malum havalar çok sıcak olduğu için sadece akşamları çıkabiliyoruz artık. Oyun,etkinlik vs sonrası birlikte evi toparlarız,dans ederiz (müzik dinlemeyi dans etmeyi çok sever) 1.30 gibi yatar,bölük pörçük bir kaç kez uyanmalı olarak bazen hiç uyanmadan en fazla 2 saat uyur. Tek uykuya geçeli 2 ay oldu, iki uyku yaparken durumlar daha vahimdi gece ağlamalı,bağırmalı uyanmalar oluyordu.
3.30 gibi uyanır tekrar oyun kurarız,kalan işlerimizi yaparız meyve yeriz kitaplarını inceleriz. Akşam babası gelince yemek yer birlikte oyun oynar çıkarız. Bisiklet turu yapar parka gideriz. 9a doğru uyur sonrası artık bol uyanmalı yada dediğim gibi gecenin bir vakti uyanıp 2 3 saat sallatmalı geçiyor.
Tv konusunda normalde ekran vermiyoruz ama son zamanlar artık benim yorgunluktan pertim çıktığı için çok zorda kalırsam 10 15 dakika nadirde olsa açıyorum.
Uyku sürelerini,uyku uyanıklık aralarını değiştirdim, bazen az uyuttum bazen çok her yolu denedim ama hiç birşey fark etmedi
Gayet güzel bir gün geçiriyormuş. En geç 8 de uyandırın 12 1 gibi oğle uykusuna yatsın ve 3 gibi uyansın. Ekranıda ne kadar yok edebilirseniz o kadar iyi olur. İzlettiğiniz şeyler belki aşırı uyarıyor olabilir. Onun için henüz erken.Elbette, Normalde 8 8.30 en geç 9 da kalkar birlikte kahvaltısını hazırlarız 10 a doğru kahvaltı eder sonra oyuna geçeriz. 1 ay öncesine kadar günde iki kez dışarı çıkardık ama malum havalar çok sıcak olduğu için sadece akşamları çıkabiliyoruz artık. Oyun,etkinlik vs sonrası birlikte evi toparlarız,dans ederiz (müzik dinlemeyi dans etmeyi çok sever) 1.30 gibi yatar,bölük pörçük bir kaç kez uyanmalı olarak bazen hiç uyanmadan en fazla 2 saat uyur. Tek uykuya geçeli 2 ay oldu, iki uyku yaparken durumlar daha vahimdi gece ağlamalı,bağırmalı uyanmalar oluyordu.
3.30 gibi uyanır tekrar oyun kurarız,kalan işlerimizi yaparız meyve yeriz kitaplarını inceleriz. Akşam babası gelince yemek yer birlikte oyun oynar çıkarız. Bisiklet turu yapar parka gideriz. 9a doğru uyur sonrası artık bol uyanmalı yada dediğim gibi gecenin bir vakti uyanıp 2 3 saat sallatmalı geçiyor.
Tv konusunda normalde ekran vermiyoruz ama son zamanlar artık benim yorgunluktan pertim çıktığı için çok zorda kalırsam 10 15 dakika nadirde olsa açıyorum.
Uyku sürelerini,uyku uyanıklık aralarını değiştirdim, bazen az uyuttum bazen çok her yolu denedim ama hiç birşey fark etmedi
Çok teşekkür ederim duanız için,hamilelerin duası kabul olur derlerGece 3te cevap yazan anne, Allah yardimcin olsun guzel anne. Uyku saatlerinizi cok guzel duzenlemissiniz bence ben de bunlari uyku egitiminde ogrendim kizimla aralari cok yok biz de 19 aylik olacagiz yakinda, ogrendigim kadariyla uyku saatleri cok ideal. Ama uyku egitiminde bizim temel ogrendigimiz sey sallanmayi birakmaktisallanmaya alisan bebeklerin saglikli uykuya gecis yapamadigini ogrenmistim ilk once onu birakmistik. Kizim cok sukur cok zorlamadi sallamayi birakmam 4 gun falan surmustu kademeli olarak. Uyku egitimi deneyebilirsiniz, cocugu odaya kapatip aglatmali olmayanlarindan bilmiyorum, biz cok pozitif sonuclar aldik. Zuhre ananin surubunu da arastirin kesinlikle bizim egitim surecimizi destekledigini dusunuyorum.
Teşekkür ederim erken uyanmayı dikkate alacağımGayet güzel bir gün geçiriyormuş. En geç 8 de uyandırın 12 1 gibi oğle uykusuna yatsın ve 3 gibi uyansın. Ekranıda ne kadar yok edebilirseniz o kadar iyi olur. İzlettiğiniz şeyler belki aşırı uyarıyor olabilir. Onun için henüz erken.
Biz de o meshur damlayi kullandik, kizim sanki bir seyden korkmuscasina cildirmis gibi uyaniyordu. Sallamayi da salla dur teknigiyle biraktik. 30 saniye salla 15 saniye dur gibi. 12 aylik olana kadar ben de ayakta salladim maalesefÇok teşekkür ederim duanız için,hamilelerin duası kabul olur derler
İnanın en çok istediğim şeylerden biri sallamayı bırakmakumarım başarırım bende. Uyku eğitimi düşünüyorum ama oğlumun tutumu beni korkutuyor umarım cesaretimi toplayıp bir adım atabilirim
Şurubu araştıracağım mutlaka, şu sık adı geçen malum uyku damlasından doktorumuz vermişti uyku düzenlemek için ama oda alerji yaptı bize , umarım bunun içerik farklıdır.
Evet çoğu çocukta,bebekte böyle yan etkiler yapıyormuş çok üzücüBiz de o meshur damlayi kullandik, kizim sanki bir seyden korkmuscasina cildirmis gibi uyaniyordu. Sallamayi da salla dur teknigiyle biraktik. 30 saniye salla 15 saniye dur gibi. 12 aylik olana kadar ben de ayakta salladim maalesef
Trendyoldan aliyorum ben kendi saticisindanEvet çoğu çocukta,bebekte böyle yan etkiler yapıyormuş çok üzücüİnsan kaldıramıyor gerçekten sizede geçmiş olsun…
Biz o durumu yaşadık çünkü 3 kere falan kullanabildik vücudunda benekler çıkınca bıraktık zaten süt alerjisi var korktuk attık hemenZühre anayı eczaneden mi temin ettiniz yoksa netten falan mı aldınız. Sahte olur diye korkuyorum ben bu tarz ürünler alırken internetten
Biliyorum çok zor ama bu tarz ürünleri keşke kullanmasanız. Beyin gelişim çağında olduğu için etkileyebilir. İçerik olarak ne kadar temiz olduğunu bilmiyorum içeriği okumadım ama 4 yaş altı kullanılmıyor sanırım ürün.Trendyoldan aliyorum ben kendi saticisindan
Konu sahibi ben degilim bu konuda baslik acip fikir sormadim hanimefendi yine de tesekkur ederim. Doktorumuza sormadan kafamiza gore kullanmiyoruz.Biliyorum çok zor ama bu tarz ürünleri keşke kullanmasanız. Beyin gelişim çağında olduğu için etkileyebilir. İçerik olarak ne kadar temiz olduğunu bilmiyorum içeriği okumadım ama 4 yaş altı kullanılmıyor sanırım ürün.
Anladım öneride bulunduğunuz için ben de bu detayı atlamamak adına söyledim bayana yanlış anlaşılacak bir durum yok.Konu sahibi ben degilim bu konuda baslik acip fikir sormadim hanimefendi yine de tesekkur ederim. Doktorumuza sormadan kafamiza gore kullanmiyoruz.
Ne dedi doktor tam olarak? Temiz içerik olan her şey garanti iyi midir? Sallayarak bayıltmaktan ne farkı var şurup vererek bayıltmanın? En anne benim ya merak ettim.Konu sahibi ben degilim bu konuda baslik acip fikir sormadim hanimefendi yine de tesekkur ederim. Doktorumuza sormadan kafamiza gore kullanmiyoruz.
Fanimsin galba. Cocugunu uyutma seklin senin analigini belirlemez icir bayilt dedi askim.Ne dedi doktor tam olarak? Temiz içerik olan her şey garanti iyi midir? Sallayarak bayıltmaktan ne farkı var şurup vererek bayıltmanın? En anne benim ya merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?