Elbette, Normalde 8 8.30 en geç 9 da kalkar birlikte kahvaltısını hazırlarız 10 a doğru kahvaltı eder sonra oyuna geçeriz. 1 ay öncesine kadar günde iki kez dışarı çıkardık ama malum havalar çok sıcak olduğu için sadece akşamları çıkabiliyoruz artık. Oyun,etkinlik vs sonrası birlikte evi toparlarız,dans ederiz (müzik dinlemeyi dans etmeyi çok sever) 1.30 gibi yatar,bölük pörçük bir kaç kez uyanmalı olarak bazen hiç uyanmadan en fazla 2 saat uyur. Tek uykuya geçeli 2 ay oldu, iki uyku yaparken durumlar daha vahimdi gece ağlamalı,bağırmalı uyanmalar oluyordu.
3.30 gibi uyanır tekrar oyun kurarız,kalan işlerimizi yaparız meyve yeriz kitaplarını inceleriz. Akşam babası gelince yemek yer birlikte oyun oynar çıkarız. Bisiklet turu yapar parka gideriz. 9a doğru uyur sonrası artık bol uyanmalı yada dediğim gibi gecenin bir vakti uyanıp 2 3 saat sallatmalı geçiyor.
Tv konusunda normalde ekran vermiyoruz ama son zamanlar artık benim yorgunluktan pertim çıktığı için çok zorda kalırsam 10 15 dakika nadirde olsa açıyorum.
Uyku sürelerini,uyku uyanıklık aralarını değiştirdim, bazen az uyuttum bazen çok her yolu denedim ama hiç birşey fark etmedi