Uykusuzlukk ve 'Passiflora'

Korkutmak gibi olmasında bu tarz belirtilerle başlayıp zamanla hiç uyuyamama hastalığına (insomnia ) yakalanan bi tanıdığımz vardı . 6 senedir de hiç uyuyamyor. Doktora gözükün üstünde durun mutlaka

Canım sana bitkisel olarak papatya çayını ayrıca rezene ve anason çayı karışımını önerebilirim. Ayrica anladigim kadariyla emzirmiyosun ama bence yine de faydasını görürsün. Humana nın gece çayı var. Çocukların ve anneleri için. Ben bunu içince acayip uyuyordum..:)

Merhaba kızlar.
Son zamanlarda en büyük derdim uykusuzluk ..
Bir hastanede tıbbi sekreterlik yapıyorum nöbet usulü çalışıyorum.
1 tam gün çalışıp 2 gün evdeyim.
Nöbetteyken uyumam söz konusu değil , eve istirahat için geldiğimde en fazla 3 saat uyuyorum.
Bünyem uykusuzluğa tamamen alışmış durumda.
Nöbete gideceğim günün öncesi gece 5 lere kadar ayaktayım 1 saat kadar uyuyup işe gidiyorum.
Tabi o günün gündüzü işin verdiği yorgunlukla berbat geçiyor ellerim titremeye başlıyor .
Son 1 aydır müthiş mide bulantılarımda var.
Psikolojik olarakta kötü etkiliyo bu durum beni.
Artık bu duruma dayanamayıp dün doktorumun tavsiyesiyle passiflora aldım.
Ama henüz başlamadım 3 doktorla görüştüm bunun için bir yan etkisinin olmadığını kullanabileceğimi söylediler.
Tek korkum bağımlılık yapması.
Aranızda kullanan vardır illaki birde kullananlardan bilgi almak istiyorum .
Yada uyku için bildiğiniz bitki çayları veya bitkisel başka bir ilaç önerebilecek arkadaşlar var mı ?
Yardım edin duâ edeyim size :KK1:
Şimdiden teşekkürler :KK16:

geçen sene bir ara çok uykusuzluk çekiyordum ama uyuyamıyordum da... 3 gün boyunca gözümü kırpmadım:KK51: arkadaşım bende pasiflora var..ama 1 tatlı kaşığı iç yoksa sabah uyanıp da işe gidemezsin dedi... bunu söylediğinde akşamın 6.sıydı... o kadar uykusuzdum ve uyuyamamaktan o kadar bıkmıştım ki bir buçuk yemek kaşığı içtim veeeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53: aynen bu smileydeki gibiydim... tık yok:KK50: uyuyamadım.. yani bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım bende hiç işe yaramamıştı

Merhaba kızlar.
Nöbetteyken uyumam söz konusu değil , eve istirahat için geldiğimde en fazla 3 saat uyuyorum.
Nöbete gideceğim günün öncesi gece 5 lere kadar ayaktayım 1 saat kadar uyuyup işe gidiyorum.
Tabi o günün gündüzü işin verdiği yorgunlukla berbat geçiyor ellerim titremeye başlıyor .
Ama henüz başlamadım 3 doktorla görüştüm bunun için bir yan etkisinin olmadığını kullanabileceğimi söylediler.
Yada uyku için bildiğiniz bitki çayları veya bitkisel başka bir ilaç önerebilecek arkadaşlar var mı ?

papatya çayı adaçayı bünyeye iyi geliyor tavsiye ederim.

arkadaşım bir mümessil eşi olaraktan pasiflora yerine muadılı olan alora kullanmanı onerırım hem daha dogal hemde daha etkılı ben uykusuzluk cektıgımde uyumadan 1 saat once 2 tane ıcıyosun gece basında davul calsalar uyanmassın... hıcbır yan etkısı yok uyku sorunu yasayanlara tek tavsıyem...
bitki olarakta en cok uyku yapan ve rahatlatan 2 bıtkı anason ve rezeneden 1 fıncan ıcın 1er cay kasıgı koyup demle suz ve ıc emın ol yararını goreceksın
papatya dıyen arkadaslar olmus papatya ıyıdır ama sadece sınırlerı gevsetır uyku yapmaz :))

passifloara'yı bundan 14 sene önce sınavlara hazırlanırken sakinleştirsin diye kullanmıştım.
hiçbir şekilde bağımlılık yapmadı.

Merhaba kızlar.

canım bende geçen sene aynı sorunları yaşadım. gün boyu 2 saat uykuyla ayakta kalıyodum. bir cuma işten geldim annemler evde yoktu öksürüğüm vardı dolaba baktım pasiflora uykunun verdiği dikkat dağınıklığıyla öksürük şurubu zannedip bir ölçek içtim :) akşam saat 7 den ertesi gün 11 e kadar deliksiz uyudum :) hatta annem bi ara öldüğümü falan zannetmiş :) bence güzel bir şurup ama kullanıma dikkat et... alışkanlık yapmasın bünyen

pasiflora alışkanlık yapmaz.

birde papatya diyen kişi benim evet sinirleri gevşetir ve uyursunuz yanı gergin inşan uyuyamaz kafasında sorun olan insan uyuyamaz o yüzden bu tür bitki çayları bünyeye durgunluk verir insanın uykusu gelir

ben içinde alkol olduğunu düşünmüyorum canım çünkü hamile olan bir arkadaşımda hamilelik döneminde kullandı:KK34:ben de normalde çok geç yatıyordum ve hemen uyuyamıyordum ama şuruptan sonra 2 saat filan erken yatmaya başladım bismillah de içmeye başla bakalım inşallah faydasını görürsün canım:KK16:

ilacı dün denedim ..
Sonuç yine aynı hatta daha dinç bir şekilde sabahı ettim :KK1:
Sırf yorgunluğumu alsın diye devam etmeyi düşünüyorum bugün çaylardanda denemeyi düşünüyorum bakalım sonum hayr olsun :KK1:

pasiflora alışkanlık yapmaz.

birde papatya diyen kişi benim evet sinirleri gevşetir ve uyursunuz yanı gergin inşan uyuyamaz kafasında sorun olan insan uyuyamaz o yüzden bu tür bitki çayları bünyeye durgunluk verir insanın uykusu gelir

çok şükür hiç bir sorunum yok , o kadar sıkıntı atlattım o zaman bile zerre uyku problemim olmamıştı.

Korkutmak gibi olmasında bu tarz belirtilerle başlayıp zamanla hiç uyuyamama hastalığına (insomnia ) yakalanan bi tanıdığımz vardı . 6 senedir de hiç uyuyamyor. Doktora gözükün üstünde durun mutlaka

Allah korusun çıldırırım galiba :KK50:
Ciddi derecede korktum şuan :KK50:

Canım sana bitkisel olarak papatya çayını ayrıca rezene ve anason çayı karışımını önerebilirim. Ayrica anladigim kadariyla emzirmiyosun ama bence yine de faydasını görürsün. Humana nın gece çayı var. Çocukların ve anneleri için. Ben bunu içince acayip uyuyordum..:)

Bugün aktara uğrayıp çaylardan almam gerekecek sanırım :KK1:
Çünkü yine ellerim titremeye başladı 3 gecedir toplam 5 saat ancak uyudum .. :KK50:
Evet emzirmiyorum bekarım iyiki bekarım yoksa eşimin vay haline olurdu :KK52:

geçen sene bir ara çok uykusuzluk çekiyordum ama uyuyamıyordum da... 3 gün boyunca gözümü kırpmadım:KK51: arkadaşım bende pasiflora var..ama 1 tatlı kaşığı iç yoksa sabah uyanıp da işe gidemezsin dedi... bunu söylediğinde akşamın 6.sıydı... o kadar uykusuzdum ve uyuyamamaktan o kadar bıkmıştım ki bir buçuk yemek kaşığı içtim veeeeeee:KK53::KK53::KK53::KK53: aynen bu smileydeki gibiydim... tık yok:KK50: uyuyamadım.. yani bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım bende hiç işe yaramamıştı

Dün gece bende aynen öyle açtım gözlerimi fal taşı gibi :KK1:
Burda bir arkadaş kitap oku uykuya dalarsın demişti ama kitap bitti benim pilim bitmedi :KK1:
Bu ilacın doz aşımında bir sıkıntı oluyor mu aceba onu merak etmeye başladım :26:

Bende eskiden.uyuyamazdim ama simdi cok guzel uykum geliyo yataga girip tlfndan kk forumda biseyler okuyorum feci bir uyku basiyo normalde yatakta saatlerce donup dururdum uykum gelmezdi nezaman yataga girip karanlikt internette biseyler okumaya basladim uyku basmaya basladi tavsiye ediyorum kitap okudugumda bole olmazdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X