Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar.
Son zamanlarda en büyük derdim uykusuzluk ..
Bir hastanede tıbbi sekreterlik yapıyorum nöbet usulü çalışıyorum.
1 tam gün çalışıp 2 gün evdeyim.
Nöbetteyken uyumam söz konusu değil , eve istirahat için geldiğimde en fazla 3 saat uyuyorum.
Bünyem uykusuzluğa tamamen alışmış durumda.
Nöbete gideceğim günün öncesi gece 5 lere kadar ayaktayım 1 saat kadar uyuyup işe gidiyorum.
Tabi o günün gündüzü işin verdiği yorgunlukla berbat geçiyor ellerim titremeye başlıyor .
Son 1 aydır müthiş mide bulantılarımda var.
Psikolojik olarakta kötü etkiliyo bu durum beni.
Artık bu duruma dayanamayıp dün doktorumun tavsiyesiyle passiflora aldım.
Ama henüz başlamadım 3 doktorla görüştüm bunun için bir yan etkisinin olmadığını kullanabileceğimi söylediler.
Tek korkum bağımlılık yapması.
Aranızda kullanan vardır illaki birde kullananlardan bilgi almak istiyorum .
Yada uyku için bildiğiniz bitki çayları veya bitkisel başka bir ilaç önerebilecek arkadaşlar var mı ?
Yardım edin duâ edeyim size
Şimdiden teşekkürler
Merhaba kızlar.
Nöbetteyken uyumam söz konusu değil , eve istirahat için geldiğimde en fazla 3 saat uyuyorum.
Nöbete gideceğim günün öncesi gece 5 lere kadar ayaktayım 1 saat kadar uyuyup işe gidiyorum.
Tabi o günün gündüzü işin verdiği yorgunlukla berbat geçiyor ellerim titremeye başlıyor .
Ama henüz başlamadım 3 doktorla görüştüm bunun için bir yan etkisinin olmadığını kullanabileceğimi söylediler.
Yada uyku için bildiğiniz bitki çayları veya bitkisel başka bir ilaç önerebilecek arkadaşlar var mı ?
Şimdiden teşekkürler
Merhaba kızlar.
Şimdiden teşekkürler
ben içinde alkol olduğunu düşünmüyorum canım çünkü hamile olan bir arkadaşımda hamilelik döneminde kullandıben de normalde çok geç yatıyordum ve hemen uyuyamıyordum ama şuruptan sonra 2 saat filan erken yatmaya başladım bismillah de içmeye başla bakalım inşallah faydasını görürsün canım
pasiflora alışkanlık yapmaz.
birde papatya diyen kişi benim evet sinirleri gevşetir ve uyursunuz yanı gergin inşan uyuyamaz kafasında sorun olan insan uyuyamaz o yüzden bu tür bitki çayları bünyeye durgunluk verir insanın uykusu gelir
Korkutmak gibi olmasında bu tarz belirtilerle başlayıp zamanla hiç uyuyamama hastalığına (insomnia ) yakalanan bi tanıdığımz vardı . 6 senedir de hiç uyuyamyor. Doktora gözükün üstünde durun mutlaka
Canım sana bitkisel olarak papatya çayını ayrıca rezene ve anason çayı karışımını önerebilirim. Ayrica anladigim kadariyla emzirmiyosun ama bence yine de faydasını görürsün. Humana nın gece çayı var. Çocukların ve anneleri için. Ben bunu içince acayip uyuyordum..:)
geçen sene bir ara çok uykusuzluk çekiyordum ama uyuyamıyordum da... 3 gün boyunca gözümü kırpmadım arkadaşım bende pasiflora var..ama 1 tatlı kaşığı iç yoksa sabah uyanıp da işe gidemezsin dedi... bunu söylediğinde akşamın 6.sıydı... o kadar uykusuzdum ve uyuyamamaktan o kadar bıkmıştım ki bir buçuk yemek kaşığı içtim veeeeeee aynen bu smileydeki gibiydim... tık yok uyuyamadım.. yani bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım bende hiç işe yaramamıştı
ben size papatya çayını öneriyorum
bizzat denedim, etkisi var :)