uykusuzluk :(

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Saat olmuş sabahın 5 i ben neden uyuyamıyorum... Son 3 aydır böyle .. Neden.. Şimdi siz gündüz uyuduğumu duşunuyorsunuzdur .. Hayır gunduzde uyumuyorum.. Neden uyuyamıyorum sizce bir fikri olan var mı kızlar ??

Aynen duasizliktanmidir nedir agrilarim da var uyuyamiyorum

Kelin ilacı olsa diyorum ama ben gündüz çok güzel uyuyorum ya
Ben bazen bayılma derecesine geliyorum .. Akşam 11 de uyuyorum gece 1 de geri uyanıyorum.. Ben ne anladım bu işten :) eşime o kadar çok özeniyorum ki :) hiç kıpırdamadan uyuyo adam maşallah

Ben bazen bayılma derecesine geliyorum .. Akşam 11 de uyuyorum gece 1 de geri uyanıyorum.. Ben ne anladım bu işten :) eşime o kadar çok özeniyorum ki :) hiç kıpırdamadan uyuyo adam maşallah
Sen benim kocayı görsen yastığı başına koyuyor iyi geceler diyip salona geliyorum horlama sesi geliyor bi arkadaşım duyduğunda şok olmuştu nasıl hemen uyuyor diye

Aynen duasizliktanmidir nedir agrilarim da var uyuyamiyorum
Ben hiç bu yönden bakmamıştım .. Ama benimde ağrılarım var .. Daha 20 yaşındayım ama romatizma var .. Sabaha kadar yaşlı gibi dizlerimi ovalıyom eşim bile evlilik yıldonumumuzde bana dize kadar çorap almış duşun yani .. Tabi onun ki işin dalgası

Sen benim kocayı görsen yastığı başına koyuyor iyi geceler diyip salona geliyorum horlama sesi geliyor bi arkadaşım duyduğunda şok olmuştu nasıl hemen uyuyor diye
Bana tembellikten uyuyamıyon demez mi bide .. Çalıştığım zamanlarda da böyleydi ki ..

Aynen ya bendede romatizma var bacak agrim kasik agrim bel agrim senin esin gibi benimkide ayni suan horul horul masallah agladim uyku semesi carsamba hastaneye gidelim dedi 2 saniye gecmedi geri horuldamaya basladi

Valla teve 2 nin tüm yayın akışını ezberledim ya bu uykusuzluk yüzünden :) birazdan yabancı damat başlıcak onu izleyeyim bari :)

Sıcak süt bal rahatlatıyo beni .Geçenlerde de internette görmüştüm, kaynamış suda muzu kaynatıp tarçın katıp içmek rahat uyumayı sağlıyomuş bunu denemedim bilmiyorum.Ha bide vişne suyu yazıyodu.

spora başlayın, uykusuzluk neymiş unutursunuz

Benim de zaman zaman uykularım kaçıyor ama strese girdiğim dönemlerde olduğunu fark ediyorum.yatmadan önce papatya çayı içiyorum ve 1 saat önceden vücudumu uykuya alıştırmak için karanlıkta kalıyorum.tabii tabletimle birlikte

Vallahi ben son olaylardan sonra p. f ile uyumaya başladım.

Saat 03:30 da yatağa gşttim enaz bir saatte yatakta döndüm durdum saat 08:00 den beride ayaktayım ve bu benim uyuyor halim
Çözüm bulursanız haberim olsun konuyu takipteyim

Son düzenleme:
Bende cok cektim uykusuzlugu zamaninda
Gittigim her doktor pskolojik oldugunu soylemislerdi.
Sonra yatmadan once ilac aldim bi donem.
Simdide oluyo ama ben,tesbih cekiyorum
Yatakta nasil uyudugumu bile bilmiyorum.
Luffen yalnis anlamayin ama sizde cekin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…