Aynen duasizliktanmidir nedir agrilarim da var uyuyamiyorumSaat olmuş sabahın 5 i ben neden uyuyamıyorum... Son 3 aydır böyle .. Neden.. Şimdi siz gündüz uyuduğumu duşunuyorsunuzdur .. Hayır gunduzde uyumuyorum.. Neden uyuyamıyorum sizce bir fikri olan var mı kızlar ??
Ben bazen bayılma derecesine geliyorum .. Akşam 11 de uyuyorum gece 1 de geri uyanıyorum.. Ben ne anladım bu işten :) eşime o kadar çok özeniyorum ki :) hiç kıpırdamadan uyuyo adam maşallahKelin ilacı olsa diyorum ama ben gündüz çok güzel uyuyorum ya
Sen benim kocayı görsen yastığı başına koyuyor iyi geceler diyip salona geliyorum horlama sesi geliyorBen bazen bayılma derecesine geliyorum .. Akşam 11 de uyuyorum gece 1 de geri uyanıyorum.. Ben ne anladım bu işten :) eşime o kadar çok özeniyorum ki :) hiç kıpırdamadan uyuyo adam maşallah
:)Ben buraya takılmaya başladığımdan beri uyuyamıyorum ,milletin derdine dertlendim sanırım. Empati kusucam, kulaklarımdan burnumdan dert fışkırıyo
Ben hiç bu yönden bakmamıştım .. Ama benimde ağrılarım var .. Daha 20 yaşındayım ama romatizma var .. Sabaha kadar yaşlı gibi dizlerimi ovalıyomAynen duasizliktanmidir nedir agrilarim da var uyuyamiyorum
Bana tembellikten uyuyamıyon demez mi bide .. Çalıştığım zamanlarda da böyleydi ki ..Sen benim kocayı görsen yastığı başına koyuyor iyi geceler diyip salona geliyorum horlama sesi geliyorbi arkadaşım duyduğunda şok olmuştu nasıl hemen uyuyor diye
Aynen ya bendede romatizma var bacak agrim kasik agrim bel agrim senin esin gibi benimkide ayni suan horul horul masallah agladim uyku semesi carsamba hastaneye gidelim dedi 2 saniye gecmedi geri horuldamaya basladiBen hiç bu yönden bakmamıştım .. Ama benimde ağrılarım var .. Daha 20 yaşındayım ama romatizma var .. Sabaha kadar yaşlı gibi dizlerimi ovalıyomeşim bile evlilik yıldonumumuzde bana dize kadar çorap almış duşun yani .. Tabi onun ki işin dalgası
Benim bazen kendi kendine düzeliyor veya vücud iflas ediyor günde 2 3 saatlik uykular oluyor sonra birkaç gun uyuyorum uzun uzun :)Bana tembellikten uyuyamıyon demez mi bide .. Çalıştığım zamanlarda da böyleydi ki ..
Vallahi ben son olaylardan sonra p. f ile uyumaya başladım.Saat olmuş sabahın 5 i ben neden uyuyamıyorum... Son 3 aydır böyle .. Neden.. Şimdi siz gündüz uyuduğumu duşunuyorsunuzdur .. Hayır gunduzde uyumuyorum.. Neden uyuyamıyorum sizce bir fikri olan var mı kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?