Uykusuzluk

Vengeance

Türkiye :)
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
382
4
Son günlerde her ne hikmetse gecenin ortasında uyanıyorum şuan olduğu gibi ardındanda uyuyamıyorum, yatağın içinde sağa sola dönüyorum :çok üzgünüm:

Benzer durumu yaşamış olan birisi var mı?

bendede aynı durum hatta bu gece hic uyumadım ve saat suan sekizi geciyor ama ben aksamlara kdr uyudugum icin bu kdr düzensiz oldu hayatım gerci son günlerde farkettigim birsey var erken kalksamda gece uyumakta cok zorlanıyorum :bbo: sen uynaıpta birdaha uyuyamaktan sikayetcisin sanırım cay kahve den uzak dur cnm stresli günlermi geciriyorsun, sorunuun kaynagını bilemiyorum ama bir uzmandan yardım almak en iyisi sanırım...

Ahmet Maranki uykusuzluk problemi olanlar için Sarı Kantaron, Kimyon, Anason ve Karanfil öneriyor. Bunları ayrı ayrı ya da karıştırıp çay şeklinde kullanmanın uykusuzluk için faydalı olduğundan bahsediyor.

Her Şey Dahil programında Ahmet Maranki, nasıl bir karışım yapılması gerektiğini sorusuna şu yanıtı verdi:

Yarım litre suyun içine 10 gram Sarı Kantaron, 5 gram kara kimyon (kişniş) ve biraz da papatya katılıp 5 dakika demlenmesini tavsiye etti. Sabah ve akşam içilmesi gerektiğini söyledi. Üçüncü gün bakalım ne olacak diye denemenizi tavsiye etti.

Bundan başta bir de taşların faydalarını sık sık tekrarlayan Ahmet Maranki, uykusuzluk için Ametist taşını öneriyor.

bir sitede buldum bunu birde çuha çicegi cayı uykusuzluga iyi geliyormuş denemekte fayda var :lepi:

cevapların için teşekkürler:1hug: çay kahve içme alışkanlığım yok, uyarıcı madde nerdeyse hiç almıyorum. Dediklerini uygulayacağım, artık yeni birşey çıktı gece üstümdeki pikeyi atarak yataktan sıçrıyorum resmen :tomato: amanedenini bilmiyorum bakalım böyle nereye kdar gidecek

evet ablacım bende justın ı dedıgını yapıyorum yurtta uyksuuzluk problemı cekınce:)ama sarı kantoron cok kotu kokuyor zor ıcıyorum bıraz mıdebulandırıcı :S sonra almanyada d vardır belkı turkıyede mıgrosta relax dıe cay var sallama poset odaıyı ıcınde anason falan var bırde sıcrıyarak uyanıp daha uyuymaman ıyı deıl bence ıhmal etme uzun surerse annemdede oluyordu sonra panık atak oldugu cıktı yanı ılerleyen evrlerde dıkat et saglıkla kal:)

X