Ben de uykusuzluktan cok cektim. Benimki gece sabaha kadar emiyordu. En son 22 aylikken canima tak dedi ve memeyi kestim. Uyku sorunumuz bitti.Merhabalar. 15 aylık bebegim var ve ben aylardır uykusuuzm.. ne zaman uyuyabileceğim inanın bilmiorm. Soyle 4 5 saat uyumak nasıl bir duygu unuttum bile..yaşamayan anlayamaz. Ablama söylüyorum bizimki gece 1 kere uyanırdı diyor anneme diyorum siz uyurudnuz diyor.
Şimdi şöyle ki benim bebeğim doğdu dogali 2 3 saat uyuyan bir bebebk olmadı ilk zamanlar bile uyumadı o kadar sonra gaz vs derken iyice kötüleşti..4 5 aylikk3n de emerek uyumaya alisti geceleri. Gunduz sürekli kucagidaydi akşamları da gece uykusuna kucakta geçiyordu ve ben asiri yorgundum alışkanlık olacağını düşünemedim ve bebeği.geceelri emerek uyumaya alisti.
Bi tecrübeli kişi de olsa beni uyarsaydı keşke alışmasaydı böyle
Sonra biraktiraamdim. Bi ara uyku eğitimi için biriyle anlaştım 2.500 liraya parayı da verdik sonra vazgeçtim yapamam diyip. Bir de uykunun eğitimi minokur diyenler oldu.
Şimdi ayların yoğunluğu var psikojik olarak da iyi degikim daha bu sabah 6da uyanınca bi yarim saat agkadim. Boyle aşırı bunaldim gece saat başı uyanmasindan dinlememeden her sabah güne başlamaktan. Ne yapmalıyım bu duruma ise başlayacağım nasıl zinde olacağım
Kıyamam ya inan ben de mahvolmuştum öyle iyi anlıyorum ki seni 2,5 yaşına yaklaştık yeni yeni nefesleniyorum bende Allah sabır versin canım az kaldı geçecek ban da bir Allahını kulu yardim etmediMerhabalar. 15 aylık bebegim var ve ben aylardır uykusuuzm.. ne zaman uyuyabileceğim inanın bilmiorm. Soyle 4 5 saat uyumak nasıl bir duygu unuttum bile..yaşamayan anlayamaz. Ablama söylüyorum bizimki gece 1 kere uyanırdı diyor anneme diyorum siz uyurudnuz diyor.
Şimdi şöyle ki benim bebeğim doğdu dogali 2 3 saat uyuyan bir bebebk olmadı ilk zamanlar bile uyumadı o kadar sonra gaz vs derken iyice kötüleşti..4 5 aylikk3n de emerek uyumaya alisti geceleri. Gunduz sürekli kucagidaydi akşamları da gece uykusuna kucakta geçiyordu ve ben asiri yorgundum alışkanlık olacağını düşünemedim ve bebeği.geceelri emerek uyumaya alisti.
Sonra biraktiraamdim. Bi ara uyku eğitimi için biriyle anlaştım 2.500 liraya parayı da verdik sonra vazgeçtim yapamam diyip. Bir de uykunun eğitimi minokur diyenler oldu.
Şimdi ayların yoğunluğu var psikojik olarak da iyi degikim daha bu sabah 6da uyanınca bi yarim saat agkadim. Boyle aşırı bunaldim gece saat başı uyanmasindan dinlememeden her sabah güne başlamaktan. Ne yapmalıyım bu duruma ise başlayacağım nasıl zinde olacağım
Merhabalar. 15 aylık bebegim var ve ben aylardır uykusuuzm.. ne zaman uyuyabileceğim inanın bilmiorm. Soyle 4 5 saat uyumak nasıl bir duygu unuttum bile..yaşamayan anlayamaz. Ablama söylüyorum bizimki gece 1 kere uyanırdı diyor anneme diyorum siz uyurudnuz diyor.
Benim oğlum kolikti baktım hiç uyku uyuyamıyorum çünkü sonu benim timarhaneye gitmem olacaktı. Oğlumun sesini duymak istemiyodum artık. Uyanınca mutsuzluk vs hemen tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını okuyarak verdim uyku eğitimini. Oğlum küçük olduğu için 4 gün sürdü şuan 3 yaşında yatağına koyup iyi geceler diyip çıkıyorum . Kendiniz de verebilirsiniz uyku eğitimini ama muhakak kitabını alıp okuyun. Çocuk bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alabilirsinizMerhabalar. 15 aylık bebegim var ve ben aylardır uykusuuzm.. ne zaman uyuyabileceğim inanın bilmiorm. Soyle 4 5 saat uyumak nasıl bir duygu unuttum bile..yaşamayan anlayamaz. Ablama söylüyorum bizimki gece 1 kere uyanırdı diyor anneme diyorum siz uyurudnuz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?