• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Uykusuz Günler (Lütfen Bana yardım edin)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nuwanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
24
0
86
Antalya
Arkadaşlar merhabalar
15 aylık bir oğlum var ve bu 15 ayın 1 günü bile akşamları deliksiz bir uykusu olmadı. bazen 4-5 kere kalkıyor doktorum emzirdiğim için ve gece emmelerine alıştığı için kalktığını memeden kesersem normale döneceğini söyledi şimdi çok kararsızım
memeden keseyim mi Şimdi dişleride çıkıyor ve hiç birşey yemiyor sadece emiyor beni.
çevremdekiler normal süte alıştır diyorlar

ayrıca doktorum 1 yaşından sonra memeden kesebilirsin dedi.CADIARZU

dedim ki benim sitedeki arkadaşlarım bana yardımcı olurlar
şimdiden fikirleriniz önerileriniz için teşekkürler naniknanik

benim bebeğiimde aynı valla.geceleri 3 4 kere kalkıyo emmeye,bende hatta konu acmıştım.emzirmeyi bırakma ya niye mahrum edeceksin anne sütünden.o kadar faydalı.ben 2 yasına kadar düşünüyorum yada 3.bu durumada katlanmaya calışıyorum geceleri kalkmasına yani,bu günlerde gececek sabır....

Ben de aynı durumdaydım ve doktorum memeyi bıraktırmayı önerdi.1 yaşından sonra bırakılmasından yana olduğunu söylemişti.15 aylıkken bırakmıştık.Hem yememiz hem uykumuz düzene girmişti.Zor bir dönem bu dönem.Kolaylıklar diliyorum...

Arkadaşlar merhabalar
15 aylık bir oğlum var ve bu 15 ayın 1 günü bile akşamları deliksiz bir uykusu olmadı. bazen 4-5 kere kalkıyor doktorum emzirdiğim için ve gece emmelerine alıştığı için kalktığını memeden kesersem normale döneceğini söyledi şimdi çok kararsızım
memeden keseyim mi Şimdi dişleride çıkıyor ve hiç birşey yemiyor sadece emiyor beni.

ARKADAŞIM BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM BENİM OĞLUM DA 11 AYLIK VE GECE HER SAAT BAŞI UYANDIĞI OLUYOR BENDE ZOR UYKUYA GEÇİYORUM Bİ BAKIYORUM BİZİM YARAMAZ TEKRAR UYANMIŞ ŞU BİR KAÇ GÜNDÜR İYİCE ARTTI O KADAR HALSİZİM Kİ EV İŞ DOLU YAPILACAK AMA BENDE DERMAN YOK UYKUSUZLUKTAN.GEÇER DİYORLAR BAKACAĞIZ AZ ÖNCE OĞLAN UYURKEN Bİ UYUYAYIM DEDİM KAPI ÇALDI ARDINDAN TELEFON EEE GEL DE UYU GÜNDÜZ UYUNMUYOR GECE UYUNMUYOR ALLAH YARDIM ETSİN MEMEDEN KESME İŞİNİ AKLIMA BİLE GETİRMEK İSTEMİYORUM KIYAMIYORUM NEDE OLSA ANNEYİM SENDE BİRAZ DAHA SIK DİŞİNİ CANIM KOLAY GELSİN a.s

Arkadaşlar merhabalar

Canım bende aynı sorunları yaşadım çocuk doktorumuz edepsizliğine yapıyor sadece alışkanlık olduğu için emiyor dedi ama bıraktır kesinlikle demedi hatta ben 2.ye hamikaldım oğlum 15 aylıktı öğrendim oğlum 18 ay oluncaya kadar emzirdim. Çünkü çocuk dr 2 yaşına kadar emzir çocuğunu demişti. Bence birazdaha sabret bak 15 aylıkolmuş azkalmış 2 yaşına. Birde şuvar çocuk memeyi bıraksada gece kalkıyor normal mamaya alıştırsan gece kalkıp mama vereceksin yani yine uyanacaksın. ben 18 aylık bıraktırdım dr. söyledim gece bişey vermededi gece yemek yemesi çokta sağlıklı değildedi yemek yedirip uyutuyorum. gece yine uyanıp dirseğimle oynuyor:). alışkanlık yapıyorlar. Ben çalışıyorum benim oğlum annesi yanındaolsun istediği için meme ağzında uyurdu şimdide dirseğimle oynayarak uyuyor gece uyanıp dirsek seviyor tekrar uyuyor.
Bu arada ben duymuştum çocukları annesinin saçıyla oynadıgını, kulağıyla oynadığını duymuştum benimkide kolumun dirseğiyle oynuyor.:emir_bebek:

çok teşekkürler arkadaşlar zaten şu aralar diş çıkarma evresinde
yemek falan yemiyor sadece emiyor bende kıyamıyorum.....
:utangac:

Back
X