uykusuz geceler

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
kızlar selam
bebeğim 14 aylık son 15 güne kadar uyku problemimiz yoktu..yoktu derken gece de 2 kez filan kalkardı en fazla yarım saat içinde tekrar uyurdu. şimdi gece bir uyanıyor 3 saat ayakta hiç abartısız..ne yapacağımı şaşırdım ayağımda sallıyorum, su içiriyorum, mama veriyorum ama faydasız..sizin de başınıza geldi mi?? ne yapmamı tavsiye edersiniz?? bütün gece ayaktayım işe nasıl gidiyorum bi ben bilirim ,ne olur yardım..

58 kişi bakmış kimse yazmamış..çok zor sordum galiba:)

belki ilerde okuyan birine faydam olur ben bulduğum çözümleri yazayım

artık yer yatağı yaptım bayaa kalın soğuk almayacağı şekilde biraz sallayıp bırakınca daha rahat dalıyor bi süre yatağına yatırmaya çalışmayacağım ..düzelir umarım

yine de teşekkür ederim

Keşke bi çözüm önerebilsem ama kelin ilacı yok ki başına sürsun benim kızımın uykusu doğduğundan beri sorumluydu bir yaşından sonra emzigi biraktirdim gece iki yada üç kere uyanır oldu. Seviniyordtm buna bile. Şimdi on dokuz aylık iki hafta önce soğuk aldı düzeni bozuldu ve iyileştiği halde düzelmed i geceleri saat başı uyanıp ağlıyor ve uykuya zor dalıyo psikolojim bozuldu artık çalıştığım için gündüz de dinlenemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bi çözüm bulan varsa allah rızasi için bana da söylesin artık dayanamıyorumf

Son düzenleme:
Ben kendı tecrübelerımden yola çıkarsam o dedıgın aktıvıtelerı yapmasan yanı mama,süt falan gıbı uyandığı an aynen pışpış yapıp tekrar uyumazmı acaba ben oğluma gece beslenmesı göç yapmadım meme emdıgı zaman mecburen çok kalkıyorduk ama kestıgımden berı gece uyansa bile ışık bile açmadan aynen gerı yatırıyorum 5 dk ıcınde gerı uyuyor onlar zaten acıktıkları ıcın degıl bızı kontrol ıcın kalkıyorlar sen bılırsın yınede herkesı. Düzeni farklı kolay gelsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…