Merhaba sevgili anneler, doğumundan beri uykuyu sevmeyen bir bebeğim var bu hafta 2 yaşına giriyor. Şükür bir sağlık sorunu yok ama şu an geceleri yetişkinler kadar uyuyor (güniçi uykuyu 2 ay önce bıraktı, günlük toplamda sadece geceleri 8 veya 9 saat uyuyor) ve o uyuyunca yapılacak ev toparlamasıdır yemektir yapınca ve geri kalan saatte uyuyabilince uykusuzluk beni gerçekten çok zorluyor. Yapılacak herşeyi yapmışımdır şimdiye kadar ama uykusuz bebek anneleri anlar, uykuyu sevmeyince yapacak bir şey olmuyor. Benim danışmak istediğim konu bu nereye kadar böyle devam eder, hep 2 yaşında geçer düzelir derlerdi ve düzelmedi Çalışmaya başlamam lazım ama günlük 4-5 saat uyuyabilen biri olarak nasıl böyle bir hayatla başedebileceğimi hiç bilmiyorum.
Ayrıca gün içinde babasıyla birlikte yeterince hareketli oyun oynuyoruz, hava çok kötü değilse en az 1-2 saat dışarı çıkmaya çalışıyoruz, her şekilde yormaya çalışıyoruz yani :) Tv Ekran kullanımı maalesef var, evde tekken ben yemek vs toparlama yaparken açmak zorunda kalıyorum yoksa benimle hep dipdibe olmak istiyor veya engel oluyor iş yaptırtmıyor, uyumadığı için haliyle yapacak başka vaktimde olmuyor, bunun haricinde izletmemeye çalışıyorum