- 11 Aralık 2019
- 221
- 140
-
- Konu Sahibi Flamingolar12345
Tamam teşekkür ederim bu hesabı daha önce takip ediyordum ama tamamen aklımdan çıkmış sağolunİnstagramda baldan anne diye bir hesap var orayı takıp edin . Uyku düzeni ile ilgili ayrıntılı anlatıyor
Ben onunla düzene sokmuştum . Ama tabi ben 6 aylık filandı sanırım keşke daha önce öğrenseymişimTamam teşekkür ederim bu hesabı daha önce takip ediyordum ama tamamen aklımdan çıkmış sağolun
Benim de 3. Çocuğum malesef ilk çocuğum hariç diğer ikisinde çok yaşadım yaşıyorum uyku sorununuValla canim benim ben 3 cocuk annesiyim tecrübelerime göre o dönemdeki bebisler karinlari iyi dogmuyorsa uyumuyorlar ben gün icinde hep emzirdim aksama mama verdim cokda güzel ise yariyodu gece mis gibi uyuyordu tabiki benim sütüm az geliyodu dolayisiyla bi 3-4 saat uyuyunca benim icinde cok iyi oluyodu en azindan gögüslerim doluyordu biraz
Annesi o çok küçük gazı olmazsa va karnı doyarsa uyur. Ama uyku düzeni olmaz daha2 gün sonra 2 aylık olacak bebeğim hiç uyku düzeni yok yine önceleri uyudumu 1 saat kesintisiz uyurdu gündüzleri simdi onuda yapmıyor yatağına koyuyorum 10 dakika sonra uyanıyor nasıl yaparım uykusunu nasıl düzene koyarım acaba
Peki uyku eğitimi ne zaman verilir bilginiz var mıAnnesi o çok küçük gazı olmazsa va karnı doyarsa uyur. Ama uyku düzeni olmaz daha
Ben tracy hogg un bebek bakım sorunlarına çözümler kitabını aldıktan sonra hayatım düzene girdi. Uyku çok etkileyeni olan bir durum. Bu konuda kitabını okumadan eğitim vermeyin derin2 gün sonra 2 aylık olacak bebeğim hiç uyku düzeni yok yine önceleri uyudumu 1 saat kesintisiz uyurdu gündüzleri simdi onuda yapmıyor yatağına koyuyorum 10 dakika sonra uyanıyor nasıl yaparım uykusunu nasıl düzene koyarım acaba