Uykusunu nasıl düzene koyarım

Flamingolar12345

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
221
140
2 gün sonra 2 aylık olacak bebeğim hiç uyku düzeni yok yine önceleri uyudumu 1 saat kesintisiz uyurdu gündüzleri simdi onuda yapmıyor yatağına koyuyorum 10 dakika sonra uyanıyor nasıl yaparım uykusunu nasıl düzene koyarım acaba

İnstagramda baldan anne diye bir hesap var orayı takıp edin . Uyku düzeni ile ilgili ayrıntılı anlatıyor

Valla canim benim ben 3 cocuk annesiyim tecrübelerime göre o dönemdeki bebisler karinlari iyi dogmuyorsa uyumuyorlar ben gün icinde hep emzirdim aksama mama verdim cokda güzel ise yariyodu gece mis gibi uyuyordu tabiki benim sütüm az geliyodu dolayisiyla bi 3-4 saat uyuyunca benim icinde cok iyi oluyodu en azindan gögüslerim doluyordu biraz

Valla canim benim ben 3 cocuk annesiyim tecrübelerime göre o dönemdeki bebisler karinlari iyi dogmuyorsa uyumuyorlar ben gün icinde hep emzirdim aksama mama verdim cokda güzel ise yariyodu gece mis gibi uyuyordu tabiki benim sütüm az geliyodu dolayisiyla bi 3-4 saat uyuyunca benim icinde cok iyi oluyodu en azindan gögüslerim doluyordu biraz
Benim de 3. Çocuğum malesef ilk çocuğum hariç diğer ikisinde çok yaşadım yaşıyorum uyku sorununu

Merhaba sağlıklıca büyütün bebeğinizi. Gece gündüz kavramı yeni yeni oluşmaya başlayacak geceleri daha uzun uykulara geçecek. Gündüz uykuları da duruma göre değişir. Her değişiklikten çabuk etkilenirler. Sıcak soğuk gaz problemi açlık tokluk kucakta olma isteği memede uyuma isteği gibi. Yenidoğan dönemi biraz yorucu anneyi zorlayan çok şey var. Sabırlı olun büyüdükçe daha anlaşılır oluyorlar.

İlk 3 ay bebeklerden bi düzen beklememek lazım. Bebeğiniz size uymak için çok küçük daha. O yüzden sabredin ve düzensiz demek için en azından 4. ayı bekleyin. Sonra siz de bebeğinizi daha iyi anlayacaksınız ve ona göre hareket edersiniz merak etmeyin bu aylar için sadece biraz sabır

2 gün sonra 2 aylık olacak bebeğim hiç uyku düzeni yok yine önceleri uyudumu 1 saat kesintisiz uyurdu gündüzleri simdi onuda yapmıyor yatağına koyuyorum 10 dakika sonra uyanıyor nasıl yaparım uykusunu nasıl düzene koyarım acaba
Annesi o çok küçük gazı olmazsa va karnı doyarsa uyur. Ama uyku düzeni olmaz daha

Ben tracy hogg un bebek bakım sorunlarına çözümler kitabını aldıktan sonra hayatım düzene girdi. Uyku çok etkileyeni olan bir durum. Bu konuda kitabını okumadan eğitim vermeyin derin

X