Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar uykumda sürekli inliyormusum eşim çok rahatsız ayrı yatıyoruz artık bir de çok sigara ictigimden horlama da yoğun bende. Var mi bu dertleri yasayan. Nasıl bir tedavi uygulamaliyiz?
Stres belki bi etken olabilir tabiki ama benim eski evimdeyken hiçbir stresim olmamasına rağmen yaşıyordum bu durumu. Evin enerjisinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ben
Grip olduğum dönemlerde inleme oluyor bende. Burun ve ciğerle alakalı bir durum olabilir yani. Sigarayı bırakmayı hiç denediniz mi belli ki ciğerleriniz kötü etkileniyor
Arkadaşlar uykumda sürekli inliyormusum eşim çok rahatsız ayrı yatıyoruz artık bir de çok sigara ictigimden horlama da yoğun bende. Var mi bu dertleri yasayan. Nasıl bir tedavi uygulamaliyiz?
Grip olduğum dönemlerde inleme oluyor bende. Burun ve ciğerle alakalı bir durum olabilir yani. Sigarayı bırakmayı hiç denediniz mi belli ki ciğerleriniz kötü etkileniyor