Bebek İkinci El Uykun kiz bebek kiyafet ve aksesuarlar ariyorum!

Cok sagol mesajlar icin. Kiyafetler yeni dogan kiz cocuk icin ariyorum. Sonradan buyuklerde lazim olur ama simdilik sadece kucukcuk bebek icin. Tesekkuler!

Mutlu yillar herkese!
birçok yenidoğan da var en üstte eklediğim fotolar yenidoğanlar için set hepsi yeniye yakın .aradığınızı bulamazsanız her zaman beklerim.size de mutlu yıllar

Cok tesekkuler. Tabiki yaz icin tam ulur bu kiyafetler, ben Finlandiyaliyim ve kendi ulkeye gitcem dogumdan sonra. O yuzden burdan oreya kiyafet alamicam. Sadece ik bir iki ay icin kiyafetler lazim bana.

Merhaba.... Şu an 6 aylık olan kız yeğenimin hepsi en fazla 1 kere yıkanmış, bazıları hiç giyilmemiş kıyafetlerini satmayı düşünüyordum. İlanınızı gördüm. Siteye yüklemeden sizinle irtibat kurmak istedim. Eğer ilgilenirseniz lutfen bana zkatlav@yahoo.coma mail atın ya da buradan irtibat kuralım. lutfen.size neler olduğunu ve fiyatlarını bildiririm. toplu alım da hem benim için kolay hem sizin için ucuz olabilir.Belki sürekli paslaşırız da :) bebeğiniz doğunca sağlıkla inşallah, bizimkiler küçüldükçekonuşuruz.
Hayırlı doğumlar

Yine ben :) Yeğenim 6 aylık dedim ama size önereceğim kıyafetler yeni doğan ve 4 aylığa kadar olacak. Yani aradığınız gibi küçük...

ilk foto set ayrıca önlüğü, atlet ve külotu da var 15 tl- 2. foto çilek set patikleriyle 12tl-3.4.5 foto 4 lü set 12 tl-6. çıtçıtlı açılan body beyaz ve pembesi var tane 3 tl-iç gömlekler 4 adet hepsi 2 tl-yeşilli takım 3 tl- tee kelebekli 5 tl. bunlar 0-3 ve 5 aya kadar giyilebilirler . elimde kışlıkarda var daha takımlarda var ilgilenirsen özelden tlf numu atarım. hepsi yepyeni beğenirsen taksitte olur.

Eklentiler

• ben1.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 45
  • ben2.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 49
  • ben3.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 57
  • ben4.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 65
  • ben5.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 66
  • ben6.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 58
  • ben7.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 49
  • ben9.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 61
  • ben10.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…