uykumuz ve emzirmemiz normal mi??

KalenderMesrepim

Nirvana
Pro Üye
24 Kasım 2007
1.169
287
oglum 19 gunluk gunduz yarım saatte bir emziriorum aksam uykuya dalıor gece ise gece yarısı emziriyorum yatırıyorum gece saat 2.30 3.00 gibi uyanıyor emzırıp altını alıp tekrar yatırıyorum bu sefer sabah 6 da tam uyanıyor ve onun ıcın sabah olmus oluyor bır daha da oglenden once uyumuyor acaba uyku duzenımız normal mı kı?? bende merak edıyorum .. ??:nazar:

aynı canım bende de gece 2 gibi uyanıyor sabah 6 da kalkıyor öğlen 1 den önce asla yatmıyor benim bebeişimde 28 günlük

Benim kizim onceden cok guzel uyurdu su 3 gundur duzeni degisti kafayi yiyorum valla.Onceden 3 hatta 4 saat uyurdu ve emziri altini alirdim geri yatardi.Simdi uyanik kalma suresi fazlalasti.Geceleride artik 4 saat uyumuyo 2 yada 3 saatte bir uyaniyo_Onceden ne guzel bir emzirirdim iyice 4 hatta 5 saat uyanmazdi.Simdi cadi uyumuyo buyudugu icin doktor normal dedi dahada azalicak dedi doktor gunduz uykusu.Ama sizin zamaninizdayken kizlar benim kizim gunde 20 saat uyurdu benim bildigim yeni dogan bebek 18 ile 20 saat arasi uyumasi gerekirmis gunde.Kizim ilk baslarda oyleydi.Simdi anca 15 saat uyuyo.Doktorda normal dedi.Sizinki sanki bana az geldi kizlar.

ayni dert benim kizimdada var gunduz en az 3 saat uyurdu simdi oyle azaldi ki hemen uyaniyor gece 12de yatiriyorum 3 gibi kalkiyor sonrada 6 gibi uyanip saat 11 12ye kadar uyumuyor zaten uyuduklarida yarim yamalak gozu acik uyuyor nerdeyse tetikte heran kalkmak icin canima okuyor esimde sagolsun kucaga alistirdi kucakta uyuyor yerine biraktin mi feryat icinde

benim kızımda akşam 8 den 12 kadar eziyetli uyanık ,sonraki saatlerde hep uyuyor.maşallah.birde genlede gaz sancısı çekiyosa çoçuk uyuyamaz eziyetli oluyo,banyo yaptırmakta bebekleri dinlendirir iyi uyutur

benim kızımda akşam 8 den 12 kadar eziyetli uyanık ,sonraki saatlerde hep uyuyor.maşallah.birde genelde gaz sancısı çekiyosa çoçuk uyuyamaz eziyetli oluyo,banyo yaptırmakta bebekleri dinlendirir iyi uyutur

kızlar hepinizin bebişlerinize maşallahhh.benimkine göre çok çok ii uyku saatleri.
benimki gece halen daha uyumuyor saat 4 e kadar uyanığız.gündüzde saat bişey yatıyor o kadar:KK43:

benim kızım da 21 günlük. son iki güne kadar her şey çok güseldi. uyanmak bilmezdi. uyanınca da emer yine uyurdum. ben kendim altını açar uyandırırdım emzirmek için ama şu son iki gündür resmen ayakta kızım gece gündüz. ne gece uyuyor ne gündüz. kucakta biraz dalar gibi ama her ana tetikte sanki uyanmak için. bırakınca da uyanıyor başlıyor ağlamaya. gazını da çıkarıyoruz ama bi türlü uyumuyo. çıldırtacak beni. eşim de iki haftalığına göreve gitti. kayınvalidem de sürekli kucakta. bir saniye ağlamasına izin vermiyo kadın her dk kucağında ağlamasın die. o gidecek şurda iki hafta sonra ben napıcam? bi çare söyleyin arkadaşlar.

benımmkı bır bucuk saatte bır yanıyor yarım saat kırk dakıka sonra tekrar uyuyor yıne bır bucuk saat sonra uyuyor
bazen gece 4 te uyanıyor sabah 6 kadar
bazen gece 1 de uyanıyor gece 2 bucuga kadar
uyku duzenımız yok

kızlar çok uyuyan bebklere dikkat edin. Bizimkide ilk doğduğunda gece aralıksız 6-7 saat uyuyodu. Bizde tecrübesiziz ya aç olsa uyanır diye düşünüp uyandırmadık. Sonra doktor kilo alımı çok az deyince durumu anlattık.Bebekler acıkınca kan şekerleri düşer kan şekeri düşen bebekte çok uyur dedi.Gündüz 1,5 en geç 2 saatte bir gece 3-4 saate bir uyandırıp karnını doyurun dedi. Çok üzülüp vicdan azabı çekmiştim bende.
Bir de Anniş sana 3 saatte bir 60 gr yemesi gerektiğini doktormu söledi.Sen öylemi yapıyorsun.Ben 2 saatte bir 60 veriyorum ama 100 versem yiycek bende azmı veriyorum acaba diye merak ediyorum. Memeden emdiği zaman ne kadar içtiğini görmediğim için içim rahat etmiyo.Bende sağıp veriyorum. Bebeğim 38 günlük.

X