- 21 Şubat 2012
- 575
- 985
- 323
Merhaba hanımlar,
Size şimdi uykularımı kaçıran bir sorundan bahsetmek istiyorum 1 haftadır aşırı gerginim.
Bebeğim 8 aylık ve doğuştan sünnet derisinde darlık vardı. Doktor bi kaç kere açtı ama maalesef her seferinde kapandı ve artık sünnet şart. Tam hareketli zamanları sürünüyor emekliyor kalkmaya çalışıyor kıpır kıpır.
Salı gününe randevu aldık ama benim içim içimi yiyor. Gurbette olduğumuz için yardıma gelecek kimsem yok, eşim sabah 7 akşam 10 çalışıyor bana gram faydası yok yani. Ben tek başıma nasıl yapıcam nasıl edicem bu çocuğu nasıl kolluycam aklımı kaçırmak üzereyim. Evim 4. Kat Asansör yok. Biz hergün kanguru ile sabah ve akşam çıkar dolaşırdık biraz olsun sakinler rahatlardı. Onu zaten yapamıycam. Yürüteçe biner en azından biraz oyalanırdı şimdi o da olmayacak. Eeee Şimdi nasıl olacak ben kafaları yiyorum. Deneyimli anneler lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın biraz sakinleşmeye ihtiyacım var![Sad but relieved face :disappointed_relieved: 😥](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f625.png)
Size şimdi uykularımı kaçıran bir sorundan bahsetmek istiyorum 1 haftadır aşırı gerginim.
Bebeğim 8 aylık ve doğuştan sünnet derisinde darlık vardı. Doktor bi kaç kere açtı ama maalesef her seferinde kapandı ve artık sünnet şart. Tam hareketli zamanları sürünüyor emekliyor kalkmaya çalışıyor kıpır kıpır.
Salı gününe randevu aldık ama benim içim içimi yiyor. Gurbette olduğumuz için yardıma gelecek kimsem yok, eşim sabah 7 akşam 10 çalışıyor bana gram faydası yok yani. Ben tek başıma nasıl yapıcam nasıl edicem bu çocuğu nasıl kolluycam aklımı kaçırmak üzereyim. Evim 4. Kat Asansör yok. Biz hergün kanguru ile sabah ve akşam çıkar dolaşırdık biraz olsun sakinler rahatlardı. Onu zaten yapamıycam. Yürüteçe biner en azından biraz oyalanırdı şimdi o da olmayacak. Eeee Şimdi nasıl olacak ben kafaları yiyorum. Deneyimli anneler lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşın biraz sakinleşmeye ihtiyacım var
![Sad but relieved face :disappointed_relieved: 😥](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f625.png)