Uykuda kendini savuruyor ?

1ciftyesilgozz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
1.004
1.722
29
Merhaba oğlum 12 aylık bir haftadır uykusunda kendini ordan oraya atıyor ve 2-3 saatte bir ağlıyor gözleri kapalı bir şekilde . Bu zamana kadar uyku problemi hiç yaşamadık diş haricinde. Beşiğinde rahat dönemiyor diye uyanıyordu yatağa yanıma aldım şimdi de aynı. Anlamadım neden böyle yapıyor olabilir başına gelen var mı? Gazı yok olduğunda anlıyorum bebekken kolikti. Diş yeni üstten 3 4 tane birden patlattı..

Ben çalışıyorum babannesinde ev çok kaotik maalesef ve ekranlar hep açık. Genelde aynı saatte evet . ;(
Bence sebep bu olabilir. Çok yorulduğunda tam meme bırakma sürecinde 2 gece yaşadık korkunçtu. Yaşayan bi kaç kişi daha biliyorum onların uzun süreliydi. Bana gece terörü gibi geldi. Ama tabi doktora da danışın.

Bütün gün ekran bebeğinize zarar. Babannesine söyleyin ekransiz zaman geçirsin. Bu ağlamalar kesilir. Kimbilir ne gördü de cozumleyemiyor küçük dünyasında korkuyor ufacık bebek. Diş için tedagil iyi geldi bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…