• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uykucu Şirin

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.331
43.872
798
uykucu şirini de geçtim ciddi olarak dün akşam midem ağrıyor diye 8de yattım 11.30da kalkıp geri yattım akşam daha sonra sabah 6.30 da kalktım 8 de uyuya kalmışım 11 di uyandığımda. ama halen kafamı bir yerlere koysam küt diye gideceğim 2-3 gündür özellikle gözlerimi açmakta zorlanıyorum. şu halimi dağıtmanın bir yolunu bilen var mı ? birde alerjik bir bünyem var bu mevsim fazlasıyla dokunuyor bana özellikle mevsim geçişleri. Acaba diyorum oyüzden mi bu haldeyim

Aynı durum bende de var bi süredir.
Öğlen 1 gibi uyanıyorum ama yarim saat falan da kafam kalkmiyo yatakta öyle yatıyorum. Sürekli uykum var ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor .
Duş almam lazım suan o bile cok zor geliyor
Havalardan mi bilmem.

Daha önce de belirtildiği gibi en doğrusu doktora gitmeniz gerekir.
Belki değerlerinizde bir düşüklük olabilir o yüzden kan tahlili yaptırabilirsiniz.
Size uygun bir tavsiyede en iyi doktor bulunacaktır.

Güneşli havalardan kasvetli havalara geçiş döneminde oluyor bu aslında. Karanlıkta insan daha çok uyuyor. Ben de işe geç kalıyorum üç gündür. Kıtı kıtına yetişiyorum. Ama tabi sağlık sorunu da olabilir. Doktora göründüğünüzde kesinleşecektir bu durum. Depresyon belirtisi aynı zamanda çok uyumak. Umarım böyle bir durum değildir. Hayat kalitenizi etkilemyorsa uyuyun gitsin :D

bende öyleyim. sabah zor kalkıyorum, öğle arası iş yerinde uyuyorum ama gelgelelim gece erken yatamıyorummm
kışın uyku sorunu hep oluyo bende

Kansızlık, vitamin eksikliği, guatr hastalığı, depresyon.. vb fazla uyumaya sebep olabilir.

Bende de var bu durum. Benim ki sırf depresyon. Uyanacağım da ne yapacağım diye düşünüyorum.

B 12 ekskliği uyku yapıyor diye biliyorum çok uymaktan sıkıldıysanız sade bi kahve iyi gelebilir

kahve bende ters etki yapıyor :)

Aynı durum bende de var bi süredir.
Öğlen 1 gibi uyanıyorum ama yarim saat falan da kafam kalkmiyo yatakta öyle yatıyorum. Sürekli uykum var ve canım hiç bir şey yapmak istemiyor .
Duş almam lazım suan o bile cok zor geliyor
Havalardan mi bilmem.

ben duş aldım ama mayıştım iyice :)

Daha önce de belirtildiği gibi en doğrusu doktora gitmeniz gerekir.
Belki değerlerinizde bir düşüklük olabilir o yüzden kan tahlili yaptırabilirsiniz.
Size uygun bir tavsiyede en iyi doktor bulunacaktır.

gideceğim haftaya :)

Güneşli havalardan kasvetli havalara geçiş döneminde oluyor bu aslında. Karanlıkta insan daha çok uyuyor. Ben de işe geç kalıyorum üç gündür. Kıtı kıtına yetişiyorum. Ama tabi sağlık sorunu da olabilir. Doktora göründüğünüzde kesinleşecektir bu durum. Depresyon belirtisi aynı zamanda çok uyumak. Umarım böyle bir durum değildir. Hayat kalitenizi etkilemyorsa uyuyun gitsin :KK70:

uyu uyu artık totom ağrıyor :D çalışmıyorum artık ama uyu uyu olmuyor :)

bende öyleyim. sabah zor kalkıyorum, öğle arası iş yerinde uyuyorum ama gelgelelim gece erken yatamıyorummm
kışın uyku sorunu hep oluyo bende

yazın iyi de kışın daha çok uyuyası geliyor insanın :)

Kansızlık, vitamin eksikliği, guatr hastalığı, depresyon.. vb fazla uyumaya sebep olabilir.

bakalım ne diyecek doktor

Bende de var bu durum. Benim ki sırf depresyon. Uyanacağım da ne yapacağım diye düşünüyorum.

depresyon durumu yok allahtan :)

Kız oran buran da mı agrımıyor bu kadar yatmaya.

totom ağrıyor :D

uykucu şirini de geçtim ciddi olarak dün akşam midem ağrıyor diye 8de yattım 11.30da kalkıp geri yattım akşam daha sonra sabah 6.30 da kalktım 8 de uyuya kalmışım 11 di uyandığımda. ama halen kafamı bir yerlere koysam küt diye gideceğim 2-3 gündür özellikle gözlerimi açmakta zorlanıyorum. şu halimi dağıtmanın bir yolunu bilen var mı ? birde alerjik bir bünyem var bu mevsim fazlasıyla dokunuyor bana özellikle mevsim geçişleri. Acaba diyorum oyüzden mi bu haldeyim
Tiroid varsa ondan kaynaklı olabilir,ayrıca kansızlık,b12 vitamin eksikliğide neden olabilir.

Aynı ben :( Şuan çalıştığım için uyku düzenim var,akşam erken yatıyorum tabiki sabahları zor uyanıyorum :(
Hafta sonları eşim 8 de kalkar ben 10 gibi ancak uyanırım..
Asıl sorun çalışmadığım zamanlar.Evdeyken sabaha kadar oturuyorum akşama kadar yatıyorum..Uyku düzenim mahvoluyo,30 yaşındayım bu yaşıma kadar bir türlü düzene oturtamadım:(

Aynı ben :KK43: Şuan çalıştığım için uyku düzenim var,akşam erken yatıyorum tabiki sabahları zor uyanıyorum :KK43:
Hafta sonları eşim 8 de kalkar ben 10 gibi ancak uyanırım..
Asıl sorun çalışmadığım zamanlar.Evdeyken sabaha kadar oturuyorum akşama kadar yatıyorum..Uyku düzenim mahvoluyo,30 yaşındayım bu yaşıma kadar bir türlü düzene oturtamadım:KK43:

maalesef öyle gece geç yatıp gündüz geç kalkınca düzene giremiyor uyku

Bende de var tiroid aşırı derecede uyku yapar .

bir yandan öyle ama bu kadr yaptığını da hatırlamıyorum

Back