Nick'imin hakkını veriyorum cidden. Sayfaya girince de bebeginizi büyütürken sizi en cok ne zorladı anketi var bende uykuya 10kere basabilsem keşke. Arkadaslar bu uyku ne zaman düzelecek acaba yoksa düzelmiyecekse kendimi buna hazırliyim
4aylıktwn beri uyku gerilemesi sürekli aglamalar cıglıklar 5bucuk aylık olduk tam gecti gececek derken şimdide muhtemelen dişlerden gece 1haftadır saat bası aglaya aglaya uyanıyo tam uyuttum diyprum 10dk sonra yine.. gün içinde zaten uykusu 40dk onda da akla karayı seciyorum su an uyutmak için. Kendimi yetersiz çaresiz hissediyorum cocuguma karsı her seye karsı. Annemin yanına gitmek istiyorum şehir dısında ama onu bile isteyemiyorym kızım cok yabancılıyo durmuyo diye. Yani cok bunalıyorum bazen, aksam erken yatırayım biraz dinleneyiö diyorum onda da yanından ayrılmama izin vermiyo yanından ayrıldıgumda bas bas aglıyo uykuda. Yani şaşırdım kaldım biliyorum bu günler bidaha asla gelmicek her anı doyasıya yasamak istiyorum bencillik mi ediyorum diyorum bazen. Ama bütün günüm kosturmakla geciyo zaten azcık uyuyo onda da yemek mi yapayım ev mi toparlayayım yetişemiyorum