- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
Ben senden once vardim bu sayfada altta kimsecikler yoktu tamam miiiiBen senden önce yazdim bi kereee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben senden once vardim bu sayfada altta kimsecikler yoktu tamam miiiiBen senden önce yazdim bi kereee
Ben görmedimöyle bişey uydurmaaBen senden once vardim bu sayfada altta kimsecikler yoktu tamam miiii
Terkediyorum burayiiiiBen görmedimöyle bişey uydurmaa
Terk etme kizzel.ele gidelimm bizimde apartmanda olay var,sesler geliyo komşular kavga ediyoTerkediyorum burayiiii
Ohhh disardan mis gibo yemek kokusu geldiii
Merhabaa hos geldinizMerhaba
Hos geldiniz, ben de tabletin şarji yuzunden ciktim, geri geldim.Sabahlayacagim bir Liman buldummmm
Hadi yaa..Terk etme kizzel.ele gidelimm bizimde apartmanda olay var,sesler geliyo komşular kavga ediyo
Senin imzani cok begeniyorum ben yaBen görmedimöyle bişey uydurmaa
Sende hosgeldin canim valla benimde telin sarjzi bitmek uzeree kapmam lazim sarjz aletiniii :)Merhabaa hos geldiniz
Hos geldiniz, ben de tabletin şarji yuzunden ciktim, geri geldim.
İyi geceler
Ee nasilsiniz kizlar
Amaninn Allah korusun yaa, bir kere de bizim evde yangin cikti, korkudan ne yapacagimizi sasirdik apartmandan bir kisi bile merak edip gelip bakmadi. Elektrik sobasi patlamistiHadi yaa..
Gecende de bizim.orda evin karsisinda yangin cikmisti kasitli olarak yapildi diyorlardi komurluk yanmis
Ne kadar korkmustum
Merhaba hoş buldum. Iyiyimm teşekkür ederim siz nasılsinizMerhabaa hos geldiniz
Hos geldiniz, ben de tabletin şarji yuzunden ciktim, geri geldim.
İyi geceler
Ee nasilsiniz kizlar
TişikkirlerSenin imzani cok begeniyorum ben ya
Hos bulduuk, ya bu şarjlar hiç dayanmiyor, hele candy crush oynuyorum hemen dusuyorSende hosgeldin canim valla benimde telin sarjzi bitmek uzeree kapmam lazim sarjz aletiniii :)
Allah korusun cidden bende cok korkarim boyle olaylar karsisinda hemen ayaklarim bosalor titrer tutmaz korkunca boyle oluyorum..Amaninn Allah korusun yaa, bir kere de bizim evde yangin cikti, korkudan ne yapacagimizi sasirdik apartmandan bir kisi bile merak edip gelip bakmadi. Elektrik sobasi patlamisti
Rica ederim =)Merhaba hoş buldum. Iyiyimm teşekkür ederim siz nasılsiniz
Tişikkirler
Bak bende su tavsanli oyunu oynuyorum harika bisi yaaa..Hos bulduuk, ya bu şarjlar hiç dayanmiyor, hele candy crush oynuyorum hemen dusuyor
Sigara izmaritine takmis bence herkes cunku bize de itfaiyeciler tutturmustu illa ki sobaya izmarit atmişsiniz diye halbuki uyuyorduk, ablam tesadufen uyanmis ve o an soba patlamiş gozunun onunde, uyanmasaydi zaten ikimiz de ne olurduk bilemiyorum.Allah korusun cidden bende cok korkarim boyle olaylar karsisinda hemen ayaklarim bosalor titrer tutmaz korkunca boyle oluyorum..
Ya diyorlar ki sogara izmaritini atmislardir balkondan komurluguge denk gelmistir diyorlar
Ama komurler disarda degilmis ki ilginc degil mi..
Yani biri kasitli olarak yapmis olabilir
Aa cok severim cizgi filmini, demek oyunu da varmisBak bende su tavsanli oyunu oynuyorum harika bisi yaaa..
Cok tesekkur ederim, artik korkudan kullanmiyoruz. Ama kombiden de korkuyorum ben yaCok buyumeden mudahale ettiler ama etraf kara komur dumaniydi..
Allah korumus sizi de aman dikkat edin canim
Ben de indirdim cok eglenceliymis, cok sag ol =)Bak bende su tavsanli oyunu oynuyorum harika bisi yaaa..
Hemde cok eglenceli birde her bolum ayni degil zorlasiyor git gidee :)Ben de indirdim cok eglenceliymis, cok sag ol =)