bacım saglikla buyut yavrunuumerhabalar son 1 haftaya kadar ogluma 1,5 tog, 1 tog degerinde uyku tulumu giydiriyordum. ama bu hafta havalar cok isindigi icin pijama ile yatirmaya basladim. uzerine pike ortsemde gece bi bakiyorum pike bi tarafta oglum baska bi tarafta. ve sirti gogsu buz gibi oldu. tabi hemen oksuruk basladisuan ev 26 derece, ne giydirecegimi sasirdim.internette 0.5 tog degerinde uyku tulumlarina baktim ama onlarin ici de elyaf, yaza pek uygun degil terletir gibi. siz ne giydiriyorsunuz anneler? ne giydirmeliyim (18 aylik)
tesekkurler, evet terleme bizim hep problemimiz zaten.uzerine incecik pike orttugum halde terlemis, uzerini acmis. uzerini ortmesem de usuyecek.ne yapacagimi sasirdim artikbacım saglikla buyut yavrunuubenim oglan da 20 aylik bir tek kisin tulum giydirdim şuan pijama giydiriyorum valla gramda ustunu ortmez belki de terledigi icin soguk oluyordur gogsu falan
eger uzerini acmaniza ragmen yerliyorsa ortam ona sicaktir ki bence 26 derece de sicak degil mi bacimtesekkurler, evet terleme bizim hep problemimiz zaten.uzerine incecik pike orttugum halde terlemis, uzerini acmis. uzerini ortmesem de usuyecek.ne yapacagimi sasirdim artik
24 de biz de 1 tog kullaniyorduk. 3 gun icinde 26 oldu, bocaladim ben de26derce sıcak yabence ince bir tulumla yatırabilirsin üşümez 24derce kızımın odası şuan 1 togla uyuyor 1aya onuda çıkartıp kısa tulumla yatırmayı düşünüyorum.
benim yasadigim sehirde de nem cok fazla,ben de bu swkilde yatirmaya karar verdimBence nem de önemli ama ben antalyadayim.Simdi t-shirt şort şeklinde pijama ile yatırıyorum.Ustunu de ortmuyor.1.5 yaşında
siz sadece zibinla uyusaniz usumez misiniz? ben usurum sahsen, yaz da olsa ince bi pike alirim. en azindan gogsune ve sirtina bez koyup terliyor mu usuyor mu oyle anlayabilirsinizKızlar dün gece oda 28 hatta bi ara 29 a çıkmış oğlumu sadece zıbınla yatırıyorum örtmüyorum da ama sırtı göğsü soğuktu hep bacakları falan da terlediğinden mi soğuktur acaba?
bu sekilde yatirdum dun gece. terlememis, usumemis de rahat rahat uyuduAtlet+pamuklu alt üst pijama takımı yeter
Yaz kış üstünü örtmek oğlum kışın sadece cok soğuk günlerde yada duş aldirdiysam yatmadan önce o şekilde uyku tulumu giydirdim onun dışında pijama ile yattı hep artık havalar sıcak bu saatten sonra şortlu pijama takımlarına geçiş yaparız bazı günler sadece zibinla yatar.merhabalar son 1 haftaya kadar ogluma 1,5 tog, 1 tog degerinde uyku tulumu giydiriyordum. ama bu hafta havalar cok isindigi icin pijama ile yatirmaya basladim. uzerine pike ortsemde gece bi bakiyorum pike bi tarafta oglum baska bi tarafta. ve sirti gogsu buz gibi oldu. tabi hemen oksuruk basladisuan ev 26 derece, ne giydirecegimi sasirdim.internette 0.5 tog degerinde uyku tulumlarina baktim ama onlarin ici de elyaf, yaza pek uygun degil terletir gibi. siz ne giydiriyorsunuz anneler? ne giydirmeliyim (18 aylik)
Ben oğlumun gövdesine muslin bez sariyorum çareyi böyle buldum deli yatan bir bebek üstünü çok açıyordu bide havalar malum xok sıcak ortsen dert ortmesen en iyisi böyle oldu iki kat yapıyorum bildiğin gövdesini dürüm gibi sariyorum asla açılmıyormerhabalar son 1 haftaya kadar ogluma 1,5 tog, 1 tog degerinde uyku tulumu giydiriyordum. ama bu hafta havalar cok isindigi icin pijama ile yatirmaya basladim. uzerine pike ortsemde gece bi bakiyorum pike bi tarafta oglum baska bi tarafta. ve sirti gogsu buz gibi oldu. tabi hemen oksuruk basladisuan ev 26 derece, ne giydirecegimi sasirdim.internette 0.5 tog degerinde uyku tulumlarina baktim ama onlarin ici de elyaf, yaza pek uygun degil terletir gibi. siz ne giydiriyorsunuz anneler? ne giydirmeliyim (18 aylik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?