uyku sorunu

beymince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
13
0
36
Bursa
uyku hali ile yatıyorum uyumaya kararlı istekli ama gelgelelim dön sağa dön sola durumları(uyuyamayınca tekrar kalkıyorum tv pc uykum iyice açılıyor.ee doğal olarakta sabahları uyanamıyorum.2 kızım var kızlarımdan önce kalıp onlara kahvaltı hazırlayıp uyandırmak hiç kısmet olmadı).niye bu düşünceler hep gece üşüşürler ki sizce antidepresanlık bir durum mu?

küçüklüqümden beri bnmde uyku problemim vardır çözümünü ve nedenini bulabilmiş deilm :)

uyurken meşgul oldugunuz seyler var mı (telefonu kurcalamak gibi) ya da sürekli kafanızı kurcalayan seyler? Bazen kalkıp bi gezinip yineden yataga girmek çözüm oluyor :) .

Sakin ilac milac kullanmayin. Antidepresanlik bir durum yok, siz uyku sorunu yasamissiniz bi ara ve biraz kroniklesmis. Devamli gec kalkarsaniz gec yatarsiniz dogal olarak. Bu sorunu en guzel halledicek sey, hic uyumamak. Evet gec uyumanin yerine o gun hic uyumayin.. aksam saat 19h - 20h gibi artik iyiden iyiye uyku bastiricaktir. Yani ne bahane bulacak takkat kalicak nede istek.. ve istenen son en gec 20h 21h gibi yatakta horlarken bulucaksiniz kendinizi... eee bu kadar erken uyuyan gec kalkamayacagina gore. Saat 6h gibi kalkin. Bu saatte kalkarsaniz, yine erken uyumak zorunda kalirsiniz. Bi hafta boyle devam ettiginde, uykunuz duzene girmis olucaktir. Bende boyle bir sorun vardi ve bu yontemle hallettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…