Uyku sorunu

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir
Bir seneye yakın bi zamandır doğru düzgün uyuyamıyorum kızlar
Hep uyur uyanık gibi bi garip uykum.
Saat başı uyanıyorum nerdeyse sıcak basıyor üstümdekileri çıkarıyorum tekrar uyumaya çalışıorum
Rüya görmüyorum ya da hatırlamıyorum ama hep başımı sağa sola oynatıyorum hissediyorum böyle korkuyor gibi.
Uyandığımda avuç içlerim kanıyor tırnaklarımı geçiriyormuşum uyku sırasında doktora gidiyorum ilaç tedavisine başladı ama yine aynı şeyler hafif de olsa oluyor
Birkaç ayda ilacın dozunu baya yükseltti değişen pek bişey yok.
Çok ağır ilaçlar da kullamak istemiyorum sersem gibi yapıyor sınava hazırlanıyorum dinç olmam lazım
Napıcam bilmiyorum benim gibi olan varsa ya da tavsiyesi olan,bi yol göstersin bana...

Son düzenleme:
canm benim de uyku sorunum var yani sabaha karşı uyuyabiliyorum genelde..çözüm bulamadım henüz ama avuç içlerinin falan kanaması tuhaf yani acaba hayatında olumsuz seni hurzursuz edn bir durum mu var acaba bu da uykuna yansıyor olabilir...

çok huzursuz uyuyorum çok sıkıorum kendimi uykumda anlattığım gibi.bikaç ay önce kötü şeyler yaşadım evet ama bu sorun 1 senedir var nerdeyse..

aynı sorun bendede var.. 5 yaşımdan beri.. karabasan denilen olayla birlikte.. bi ara gecmişti ama suan çok yogun uyuyamama tuhaf ruyalar..benim ki farklı bi durum ama .. sende benim gibi sınava gireceksin sanırım inşallah sınav stresinden gecici bi durumdur

evet sınava hazırlanıyorum,umarım o yüzdendir.sen uyuyabilmek için ilaç kullandın mı?

hayır... o ilaç seni sersemletecektir sınava hazırlanıyosun uyku halinde mayışmış bi sekilde gezersin etkiler. kabus türü bisey görüyomusun

strese dayalı gibi görünüyo sınavlar olaylar epey yıprattı bütün adayları kafanı dagıtmaya bir veya iki gün dersi herseyi bırkıp sevdigin seyleri yap belki bi ise yarar

kendimizi böyle avutuyoruz sınavdan sonra bitecek ve güzel tatil günes deniz sezlonk falan. ama ertelemeye gelmez ozamanda sonucuydu tercihiydi. ve bu suan senin dersinide etkiler. 1 2 günden birsey kaybetmezsin dene sorunun çözülürse daha yogunlaşır verim alırsın..yinede senin bilirsin düzenini bozmıyım.

buara dinlenmedeyim zaten,sevmediğim derslere-konulara çalışmıorum,kafamı dağıtıorum başka şeylerle.100mglık ilaç vermişti dr.daha randevuma 1hafta kadar var soramadım dr.a kendi kafama göre 200e çıkardım,mecbur uyuyamıorum çünkü.

gündüz içtiğim bi antidepresan ilacım var,gece de rahat uyuyabilmem için bi antidepresan

kendi kafana göre doz arttırma gibi birsey yapma lütfen. 2 yıl önce bnde kulandım 6aylık tedavi. bilinçsizce kafama göre içtim uyudum durdum sonra baktım dertler yerinde anca uyuşuyorum doktora danışmadan bıraktım.agrı baş dönmesi bi sürü yan etki... arama imkanın varsa ara danış doktoruna bünyeni bozma iyice.

bikaç gündür uyumak için kullandığım ilacı bıraktım.bu sefer de çok fazla rüya görüorum yine çok huzursuz uyuyorum ama önceleri rüya yoktu.ilacı bıraktığım için olabilir mi? bu tür ilaçları kullanan varsa yardım edin..

canım kullandıgın ilaç ile rüya görmenin bağlantılı olduğunu düşünmüyorum.. eski ilaçlar bağımlılık yapardı hemen bırakamazdınız fakat yeni ilaçlarda öyle bir sorun yok..

ilaçlarının dozuyla hiç oynama bence. kendini rahatlatan ne varsa yapman en iyisi olacaktır.

müzik dinleyerek uyu ladym. son ses aç sorun olucağını sanmıyorum senin açından dalarsın büyük ihtimal ben öyle deniyorum bazen oluyo. kulaklar aşina nasılsa bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…