Uyku sorunu!!!!

Guls_tscl

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
260
251
18
Kızlar bebeğim 4.ayı bitirmek üzere
Mümkün değil gece 12den önce uyumuyor
Kurulmuş saat gibi her 1,5 saatte uyuyor gündüzleri.Uykusunu dağıtmanın imkanı yok bu sebeple de gece geç saatte uyuyor
Öneriniz var mı gündüz uykularını kısaltabilmem adına.
Sevgiler

Son düzenleme:
Kızlar bebeğim 4.ayı bitirmek üzere
Mümkün değil gece 12den önce uyumuyor
Kurulmuş saat gibi her 1,5 saatte uyuyor gündüzleri.Uykusunu dağıtmanın imkanı yok bu sebeple de gece geç saatte uyuyor
Öneriniz var mı gündüz uykularını kısaltabilmem adına.
Sevgiler
Yüzünü yıkayın, dışarı çıkın, oyunlar oynayın, şarkı açın.. Gündüz uykularını kısaltmanız lazım biyolojik saati karışıyor sonra

4.ay ve 8.ayda uyku gerilemesi oluyor. 4.ayı kısa sürede atlattık ama 8.ayda ergen çocuklar gibi oldu benimki gece kalkıp muhabbet falan ediyor. Okey takımı alacağız bu gidişle…

4.ay ve 8.ayda uyku gerilemesi oluyor. 4.ayı kısa sürede atlattık ama 8.ayda ergen çocuklar gibi oldu benimki gece kalkıp muhabbet falan ediyor. Okey takımı alacağız bu gidişle…
Hahahahhaha çok güldüm yaaa
En azından ne dediği anlaşılıyordur
Bizimki kuru kuru homurdanıyor 😀😀😀

Hayır ya, 8 de mi var😭 1 aydır devam ediyor bitmedi bile

Hayır ya, 8 de mi var😭 1 aydır devam ediyor bitmedi bile
Bebekten bebeğe farkeder arkadaşımınki hiç yaşamadı mesela. Ama benim kız hem ayrılık kaygısı hem uyku gerilemesi hem de diş sancısı çekiyor kombo yapıyor bana. Ciğerimiz kalmamıştır…

Bebekten bebeğe farkeder arkadaşımınki hiç yaşamadı mesela. Ama benim kız hem ayrılık kaygısı hem uyku gerilemesi hem de diş sancısı çekiyor kombo yapıyor bana. Ciğerimiz kalmamıştır…
3.5 aylıkken başladı acelesi varmış gibi. Ölüyorum uykusuzluktan, yorgunluktan. Sanmıyorum 8. aya girerken fırsatı kaçırsın, o gerilemeden uzak kalsın.

3.5 aylıkken başladı acelesi varmış gibi. Ölüyorum uykusuzluktan, yorgunluktan. Sanmıyorum 8. aya girerken fırsatı kaçırsın, o gerilemeden uzak kalsın.
Benim kız 3,5 aylığı geçmişti başladı 1 ay toplamda sürdü ama mesela haftanın 3 günü kötü uyur 4 günü güzel uyurdu.

Benim kız 3,5 aylığı geçmişti başladı 1 ay toplamda sürdü ama mesela haftanın 3 günü kötü uyur 4 günü güzel uyurdu.
3.5 haftadır ilk defa dün 2 kere 2 saat kesintisiz uyudum. Geçmiyor, anlamadım.

Gündüz de mi çok bölük uykuları ?
Kucağımda uyutursam kesintisiz 1-1.5 saat uyuyor. 3-4 kere. Uykuya daldırmak çok zor. Hiperlaktasyon, tazyik sorunları da birleşince ememedikçe iyice deliriyor. Durumu zor. Memede rahatlayamıyor diye üzülüyordum, beslenmesi de zorlamayla olmaya başladı. Uykuya geçememe siniri her şeyi etkiliyor.

Kucağımda uyutursam kesintisiz 1-1.5 saat uyuyor. 3-4 kere. Uykuya daldırmak çok zor. Hiperlaktasyon, tazyik sorunları da birleşince ememedikçe iyice deliriyor. Durumu zor. Memede rahatlayamıyor diye üzülüyordum, beslenmesi de zorlamayla olmaya başladı. Uykuya geçememe siniri her şeyi etkiliyor.
Allah kolaylık versin
biran önce de sağlıkla büyüsünler artııııık yoksa huni takıcam:))

Allah kolaylık versin
biran önce de sağlıkla büyüsünler artııııık yoksa huni takıcam:))
Bu gece uykusunu öne çekmek için mutlaka akşam en geç 5-6 da uyansın deniyor. Rutin de varsa banyo, sessiz karanlık ortam daha kolay dalabiliyor. Zaten biliyorsunuzdur. Ne biliyim benimkinde işe yarıyor bazen. 9 da uyuduğu oluyor. Tabi bazen 12 de bazen 2 de kalkıp 1 saat uyutmaya çalışıyorum ama erken yatırabildim erken uyanırsa akşam.

Bu gece uykusunu öne çekmek için mutlaka akşam en geç 5-6 da uyansın deniyor. Rutin de varsa banyo, sessiz karanlık ortam daha kolay dalabiliyor. Zaten biliyorsunuzdur. Ne biliyim benimkinde işe yarıyor bazen. 9 da uyuduğu oluyor. Tabi bazen 12 de bazen 2 de kalkıp 1 saat uyutmaya çalışıyorum ama erken yatırabildim erken uyanırsa akşam.
Benimkinde hiç işe yaramıyor rutinler.
4.ayı bitirmek üzereyiz
Daha fazla üzerinde duracağım konunun.
Her bebek kendi rutinini belirliyor gerçekten
Bize de ayak uydurmak düşüyor şimdilik :))

• Beğen
Reactions: Gao
Çözüm bulabilirdiniz mi uyku gerilemesine . Bizimki beslenmede de sorun çıkarmaya başladı . Gazı var gibi sanki ağlıyor 1 saatte 1 uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım . Gayet iyiydi düzenimiz vardı uyku sorunu yoktu gece sabaha kadar uyurdu biranda herşey altüst oldu

Back