- 20 Eylül 2024
- 260
- 251
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzünü yıkayın, dışarı çıkın, oyunlar oynayın, şarkı açın.. Gündüz uykularını kısaltmanız lazım biyolojik saati karışıyor sonraKızlar bebeğim 4.ayı bitirmek üzere
Mümkün değil gece 12den önce uyumuyor
Kurulmuş saat gibi her 1,5 saatte uyuyor gündüzleri.Uykusunu dağıtmanın imkanı yok bu sebeple de gece geç saatte uyuyor
Öneriniz var mı gündüz uykularını kısaltabilmem adına.
Sevgiler
Anam çok zormuş anaağğğğmYüzünü yıkayın, dışarı çıkın, oyunlar oynayın, şarkı açın.. Gündüz uykularını kısaltmanız lazım biyolojik saati karışıyor sonra
Hahahahhaha çok güldüm yaaa4.ay ve 8.ayda uyku gerilemesi oluyor. 4.ayı kısa sürede atlattık ama 8.ayda ergen çocuklar gibi oldu benimki gece kalkıp muhabbet falan ediyor. Okey takımı alacağız bu gidişle…
Yok kız anne baba mööö o kadar zaten Ağlarken ne diyecek üüüü o kadarHahahahhaha çok güldüm yaaa
En azından ne dediği anlaşılıyordur
Bizimki kuru kuru homurdanıyor![]()
Hayır ya, 8 de mi var4.ay ve 8.ayda uyku gerilemesi oluyor. 4.ayı kısa sürede atlattık ama 8.ayda ergen çocuklar gibi oldu benimki gece kalkıp muhabbet falan ediyor. Okey takımı alacağız bu gidişle…
Bebekten bebeğe farkeder arkadaşımınki hiç yaşamadı mesela. Ama benim kız hem ayrılık kaygısı hem uyku gerilemesi hem de diş sancısı çekiyor kombo yapıyor bana. Ciğerimiz kalmamıştır…Hayır ya, 8 de mi var1 aydır devam ediyor bitmedi bile
3.5 aylıkken başladı acelesi varmış gibi. Ölüyorum uykusuzluktan, yorgunluktan. Sanmıyorum 8. aya girerken fırsatı kaçırsın, o gerilemeden uzak kalsın.Bebekten bebeğe farkeder arkadaşımınki hiç yaşamadı mesela. Ama benim kız hem ayrılık kaygısı hem uyku gerilemesi hem de diş sancısı çekiyor kombo yapıyor bana. Ciğerimiz kalmamıştır…
Benim kız 3,5 aylığı geçmişti başladı 1 ay toplamda sürdü ama mesela haftanın 3 günü kötü uyur 4 günü güzel uyurdu.3.5 aylıkken başladı acelesi varmış gibi. Ölüyorum uykusuzluktan, yorgunluktan. Sanmıyorum 8. aya girerken fırsatı kaçırsın, o gerilemeden uzak kalsın.
3.5 haftadır ilk defa dün 2 kere 2 saat kesintisiz uyudum. Geçmiyor, anlamadım.Benim kız 3,5 aylığı geçmişti başladı 1 ay toplamda sürdü ama mesela haftanın 3 günü kötü uyur 4 günü güzel uyurdu.
Kucağımda uyutursam kesintisiz 1-1.5 saat uyuyor. 3-4 kere. Uykuya daldırmak çok zor. Hiperlaktasyon, tazyik sorunları da birleşince ememedikçe iyice deliriyor. Durumu zor. Memede rahatlayamıyor diye üzülüyordum, beslenmesi de zorlamayla olmaya başladı. Uykuya geçememe siniri her şeyi etkiliyor.Gündüz de mi çok bölük uykuları ?
Allah kolaylık versinKucağımda uyutursam kesintisiz 1-1.5 saat uyuyor. 3-4 kere. Uykuya daldırmak çok zor. Hiperlaktasyon, tazyik sorunları da birleşince ememedikçe iyice deliriyor. Durumu zor. Memede rahatlayamıyor diye üzülüyordum, beslenmesi de zorlamayla olmaya başladı. Uykuya geçememe siniri her şeyi etkiliyor.
Gece 00.00 yatış 3-6-9 kalkışBenim kız 3,5 aylığı geçmişti başladı 1 ay toplamda sürdü ama mesela haftanın 3 günü kötü uyur 4 günü güzel uyurdu.
Size de. Zaman çabuk geçsin istemiyorum. Her anı güzel ama zor be tükendimAllah kolaylık versin
biran önce de sağlıkla büyüsünler artııııık yoksa huni takıcam:))
Bu gece uykusunu öne çekmek için mutlaka akşam en geç 5-6 da uyansın deniyor. Rutin de varsa banyo, sessiz karanlık ortam daha kolay dalabiliyor. Zaten biliyorsunuzdur. Ne biliyim benimkinde işe yarıyor bazen. 9 da uyuduğu oluyor. Tabi bazen 12 de bazen 2 de kalkıp 1 saat uyutmaya çalışıyorum ama erken yatırabildim erken uyanırsa akşam.Allah kolaylık versin
biran önce de sağlıkla büyüsünler artııııık yoksa huni takıcam:))
Benimkinde hiç işe yaramıyor rutinler.Bu gece uykusunu öne çekmek için mutlaka akşam en geç 5-6 da uyansın deniyor. Rutin de varsa banyo, sessiz karanlık ortam daha kolay dalabiliyor. Zaten biliyorsunuzdur. Ne biliyim benimkinde işe yarıyor bazen. 9 da uyuduğu oluyor. Tabi bazen 12 de bazen 2 de kalkıp 1 saat uyutmaya çalışıyorum ama erken yatırabildim erken uyanırsa akşam.