• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sorunu

Gul3536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
133
70
48
32
Kızlar merhaba. 8 haftalık Bi oğlum var ve doğal olarak sabah da gece de aynı odada uyuyoruz. Gece o uyuduğunda bizim daha uykumuz olmuyor ve eşimle film falan izleyip birbirimize vakit ayırmak istiyoruz ama oğlumuz gece uyurken uyaran olmasın diye TV falan açamıyoruz. Size sorum şu kızlar bu bebek telsizleri ya da kameraları ne zamandan itibaren kullanılmaya uygun? Bebişimizi ne kadarlıkken odada kendi kendine uyurken bırakabiliriz

Hastaneden eve geldiğimiz andan itibaren kamera kullanmaya başladık. Zaten gece o uyuyunca odada bırakın kamerayı kurup başka odada istediğinizi yapın.

Kızlar merhaba. 8 haftalık Bi oğlum var ve doğal olarak sabah da gece de aynı odada uyuyoruz. Gece o uyuduğunda bizim daha uykumuz olmuyor ve eşimle film falan izleyip birbirimize vakit ayırmak istiyoruz ama oğlumuz gece uyurken uyaran olmasın diye TV falan açamıyoruz. Size sorum şu kızlar bu bebek telsizleri ya da kameraları ne zamandan itibaren kullanılmaya uygun? Bebişimizi ne kadarlıkken odada kendi kendine uyurken bırakabiliriz

Ben kamera kullandım fakat daha sonra kameranın güvenli olmadığına inandığım için kullanmayı bıraktım.

Oğlumla ben hiç bir zaman aynı yatakta yatmadık 10. ayına kadar onun odasında kaldık eşimle daha sonra kendi odamıza geçtik ve doğdugundan beri kendi yatağında yatıyor.

Sizin bebeğiniz 8 haftalıkmış aynı oda da kalmanız gerekir fakat siz uyanıkken odasında tek kalmasında sorun olmaz ki ara ara kontrol edersiniz. Kafasını yan çevirip yatırın (kusma vb. duruma karşı) ara ara da kontrol edersiniz zaten acıkır arada o da sizi yoklar :)
Siz eşinizle takılırsınız rahatça.

Back