uyku sorunu...

Svtsvtsvt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
366
282
103
İyi akşamlar kk hanımları bunu kuzenim icin yazıyorum o yazmamı istedi kuzenim 19 yaşında üni sınavına girdi ve çalışmıyor sabah 6 7 ye kadar uyumuyor ozaman uyuyup 2 de 3 de kalkıyor bazen daha gec örneğin dün 7 de uyumuş 12 de kalkıp kahvaltı yaptı 2 de tekrar yatıp 5 e kadar uyudu bunun sebebi yapıcak bişey olmamamasıymış ona önerileri olan var mı ?Yada onun gibi olan ?

İyi akşamlar kk hanımları bunu kuzenim icin yazıyorum o yazmamı istedi kuzenim 19 yaşında üni sınavına girdi ve çalışmıyor sabah 6 7 ye kadar uyumuyor ozaman uyuyup 2 de 3 de kalkıyor bazen daha gec örneğin dün 7 de uyumuş 12 de kalkıp kahvaltı yaptı 2 de tekrar yatıp 5 e kadar uyudu bunun sebebi yapıcak bişey olmamamasıymış ona önerileri olan var mı ?Yada onun gibi olan Bide maalesef cok kilo aldı.

Ben sıkıntı ve taktıklarımdan uyuyamıyorum keşke onun yaşında olaydım ahh ah

Aynen öyle sonuçları takıyodur ama tercih falan ondan uyuyamıyodur belki ya da sınav sonrası boşluktan
Yok sorun şurda uyuyor ama sabah karşı 6 7 de öğlen de 2 3 de kalkıyor cok düzensiz bunu düzeltmek istiyor ama evde yapacağı bişey olmadığı icin uyuyorum diyor

Annesi nasıl uyumasına izin veriyor hayret. Annem erkenden uyandirirdi hepimizi. Kalksın spor yapsın kurslara gitsin gezdim tozsun genç ya. Bu yaşlar bir daha gelmez. Oturup napiyor sabaha kadar oyun mu oynuyor?

Ilık duş alsın kahve içmesin yatmadan. Sınava çalışırken o tempoya alışmıştır. Gezsin gündüz yorulur hem geceye kadar. Akşam pek bişey yemesin. Yani şuan taktığı bişey yoksa bunlar işe yarayabilir. Kitap okusun mesela

Annesi nasıl uyumasına izin veriyor hayret. Annem erkenden uyandirirdi hepimizi. Kalksın spor yapsın kurslara gitsin gezdim tozsun genç ya. Bu yaşlar bir daha gelmez. Oturup napiyor sabaha kadar oyun mu oynuyor?
Annesi çalışıyor o yüzden o tek kalıyor ara sıra bana geliyor o kadar telefonda takılıyor uyumak istiyorum ama kalktığımda yapcak bisey yok diyor bunları ona okutucam bende kendine gelsin.

Ilık duş alsın kahve içmesin yatmadan. Sınava çalışırken o tempoya alışmıştır. Gezsin gündüz yorulur hem geceye kadar. Akşam pek bişey yemesin. Yani şuan taktığı bişey yoksa bunlar işe yarayabilir. Kitap okusun mesela
fikirleriniz güzel bunları okutucam biraz düzelsin uykusu

Yok sorun şurda uyuyor ama sabah karşı 6 7 de öğlen de 2 3 de kalkıyor cok düzensiz bunu düzeltmek istiyor ama evde yapacağı bişey olmadığı icin uyuyorum diyor
Evde yapacak birşeyi yoksa sabahın 7 sine kadar ne yapıyor ? Gece o saate kadar oturup yaptığı her neyse günün normal saatlerinde yapsın. Artı çıksın gezdin genç kız sorumluluk yok bişey yok

Evde yapacak birşeyi yoksa sabahın 7 sine kadar ne yapıyor ? Gece o saate kadar oturup yaptığı her neyse günün normal saatlerinde yapsın. Artı çıksın gezdin genç kız sorumluluk yok bişey yok
Çok doğru söylüyorsunuz telefonla oynuyor sadece maalesef

Ahh en sevdiğim bekar hayatım.
Bol bol yatsın, elbet zamanı gelince tavuk gibi yatağa girip güneş doğmadan kalkakacağı zamanlar gelecek.

Bende eskiden aynı böyleydim. Allahım ne berbat bir yaşam şekli. Çözümü ise yatağa yattığında kafayı boşaltmak. Sabah erken kalkmak ve akşam erken yatmak. Yatınca gece lambasında kitap falan okusun uyku getirir. Yatış kalkış saatlerine sadık kalsın. İşe girebilir madem boşluktan uyuyor. Psikoloğa gidebilir vs.

Bende eskiden aynı böyleydim. Allahım ne berbat bir yaşam şekli. Çözümü ise yatağa yattığında kafayı boşaltmak. Sabah erken kalkmak ve akşam erken yatmak. Yatınca gece lambasında kitap falan okusun uyku getirir. Yatış kalkış saatlerine sadık kalsın. İşe girebilir madem boşluktan uyuyor. Psikoloğa gidebilir vs.
Bencede işe girse düzelir uyku sorunu diye düşünüyorum

Back
X