- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 28
- Konu Sahibi uhappygirl
Herkese merhaba
Üniversite son sınıf öğrencisiyim kendi çapımda ufak bi sorunum var. Haftanın 3 günü sabah dersim var hani o da 9a doğru uyanıyorum yani diğer günlerde sabahım boş, derslerim hep geç saatte. Ama oda arkaşlarımın birincisi sınıf dersleri hep sabahın erken vaktinde 7buçukta falan kalkıyorlar (en azından benim için erken) ve çok ses yapıyorlar. Özellikle bir tanesi sürekli odaya girip çıkıyor ve kapıyı pat pat çarpıyor. Telefonuna alarm kuruyor sonra telefonu şarja takıyor -prizle yatağımızın arası uzak- sabah alarm çalıyor kendi uyanana kadar beni de uyandırıyor. Yanına al dedim daha önce şarjım çabuk bitiyo dedi. Dün yine aynısı oldu ama fark ettim ki gece 2ye kadar telefonla oynayıp şarjını bitiriyor sonra da şarja takıp resmen keyfi için bizi uyandırıyor. Dün uyardım tamam dedi dikkat edecek. Bugün de kapı sesinden uyutmadı ama resmen çarpıyor, ben de söyledim sabah kapının kolunu indirmeden kapatıyorsun çok ses oluyor diyerek izah ettim. Ama yok yani muhtemelen iki gün sonra yine aynı olacak sanırım 1.sınıf olduğu için alışamadı diye düşünüyorum. Aslında konu tam olarak bu değil ama yazdıkça yazasım geldi sabah hiç uyuyamadığım için başım çatlıyor şu an ağrıdan
internetten biraz araştırdım "kulak tıkacı" diye bir şey varmış. Hiç kullanan var mı ? Gece uyurken taksam faydası olur mu ? Ağrı falan yapıyor mu ? Yardımlarınızı bekliyorum