• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyku sorunu lütfen yardım

sdoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
168
3
68
Ankara
birisi yardım etsin akıl versin neolur yoruldum artık
3,5 aylık bir kızım var ve çok ciddi uyku problemimiz var, bazen akşam 8 gibi yatıyo bazen 10, bazen gece 1, gündüz uykuları daha beter bazen hiç uyumadığı bile oluyo ama akşam babası gelir gelmez onunla birlikte uyuyo bu çocuk beni mi istemiyo anlamıyorum, eşimde sen abartıyosun bak yine uyuya kaldı diyo, inandıramıyorum kendime yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum çoğu zaman, psikilojimse tamamen alt üst oldu
doktora sordum düzelir dedi ama kaç ay oldu hala bi değişim yok, bizimle aynı dönem bebeği olan arkadaşlar bebeklerinin yatış kalkış saatlerini konuştukça iyice çıldırıyorum benmi beceriksiz bir anneyim kızım beni mi sevmiyo ben anlamıyorum neden böyle oluyo, ne yapmalıyım neolur bişeyler söyleyin deneyimli anneler yada Ankaradayım tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa onu söyleyin çıldırıcam yoksa

canim sakin ol önce.benimde senin gibi düsündügüm dönemler oluyo ama bizle alakasi yok inan.biz daha kötü anne falan degiliz.bi arkadasim bana konusurken demisti ki, bi cocuk karakteriyle doguyo sen naparsan yap.uysalsa uysal yaramazsa yaramaz.ben buna cok inaniyorum.cünkü benim kizimda ayni. daha 4,5 aylik olmasina ragmen kesin istedigi ve istemedigi seyler var ne yapsam degistiremiyorum.sabredicez baska caresi yok.

canim sakin ol önce.benimde senin gibi düsündügüm dönemler oluyo ama bizle alakasi yok inan.biz daha kötü anne falan degiliz.bi arkadasim bana konusurken demisti ki, bi cocuk karakteriyle doguyo sen naparsan yap.uysalsa uysal yaramazsa yaramaz.ben buna cok inaniyorum.cünkü benim kizimda ayni. daha 4,5 aylik olmasina ragmen kesin istedigi ve istemedigi seyler var ne yapsam degistiremiyorum.sabredicez baska caresi yok.

neredeyse ben çalışıym babası baksın durumuna gelicem vallahi babasına sarılınca 5 dk içinde uyuyo, beni görünce cin gibi açılıyo gözler, kız çocukları babaya düşkün olur derler ama bunu bukadar erken göreceğimi bilmezdim Allah yardımcımız olsun gerçekten bazen çok sabrım taşıyo, çok sinirleniyorum ama hiçbişey yokmuş gibi gülüncede dayanamıyorum :(

iyice yorsan oyunla filan,yoğursan hamur gibi yorulup uyumaz mı acaba...ben öyle yapıyorum,oyundan iyice anlıyo artık 5 ay oldu gerçi,o aylarda bizimkide huysuzdu zor uyuturdum,sabır canım düzelir o da..

kizim suan 1 yasinda ama bildigim bir kac oneriyi paylasayim dedim,benim kziimin ciddi uyku problemi olmadi ama bebekLER SIK SIK uyurlar ya ,ozellikle geceleri bu sureyi biraz gecirelim ,uyukusu sapardi,kayinvalidemin deyisiyle gozleri katirdi,eski insanlar oyle dermis,o yuzden geceleri gozune direk isik gelmemesi gerekiyo bebeklerin,yoksa boyle cin gibi acik kaliyo saatlerce uyumuyorlar,bircok kez basimiza gelmisti

iyice yorsan oyunla filan,yoğursan hamur gibi yorulup uyumaz mı acaba...ben öyle yapıyorum,oyundan iyice anlıyo artık 5 ay oldu gerçi,o aylarda bizimkide huysuzdu zor uyuturdum,sabır canım düzelir o da..

oynuyorum, konuşuyorum, camdan dışarıyı izletiyorum iyice sıkılsın diye ama o ara uykusu gelmişse iyice hırçınlaşıyo elini, yeleğini, yorganını hatta bazen benim nerem denk gelirse ağzına almaya çalışıyo iyice çıldırıyo anllıycan canım dün rezene çayını denedim biraz içirmekte zorlandım ama çok şükür gece iyi uyudu gibi ya kaç günün yorgunluğu yada çayın etkisi artık bilmiyorum :)

kizim suan 1 yasinda ama bildigim bir kac oneriyi paylasayim dedim,benim kziimin ciddi uyku problemi olmadi ama bebekLER SIK SIK uyurlar ya ,ozellikle geceleri bu sureyi biraz gecirelim ,uyukusu sapardi,kayinvalidemin deyisiyle gozleri katirdi,eski insanlar oyle dermis,o yuzden geceleri gozune direk isik gelmemesi gerekiyo bebeklerin,yoksa boyle cin gibi acik kaliyo saatlerce uyumuyorlar,bircok kez basimiza gelmisti

çok teşekkür ederim canım dediğin gibi uyku süresi geciktikçe gözleri açılıyo, benim gözlerim kapanıyo o tam tersi sapasağlam, dün gece yine babası uyutmak için aldı yanına ne oluyo diye bir gittim ki yazık babası uyuymuş bizimki cin gibi gözlerle babasını izliyo :), bu kız bize çok çektiricek vallahi ama neyapalım çekicez, canları sağ olsunda Allah hepimize yardım etsin

Back