• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku seti yerine nevresim takımı alsak...?

Cagla23

ALLAH büyük...
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
133
0
26
İzmir
Uyku setine ihtiyaç var mı kullanılıyor mu onun yerine nevresim takımı alsak fazla olmaz mı ?

Anladımm :) Bende sordum gerek yok falan dediler içime sinmedi yine sorayım dedim :) peki bildiğin uygun fiyatlı güzel uyku seti var mı ? :)

evlenirken uyku seti ve yatak örtüsünü zorla aldırmıslardı ikisinide kullanmıyorum yatak örtüsünü 4-5 ddefa kullandım ama uyku setini sadece 1 kere yorganıda cok terletiyor zaten bence uyku seti yerine nevresim takımı alamayı düşün çok şık takımlar var.

Son düzenleme:
Bence uyku seti çeyizlerdeki en gereksiz eşyalardan biri onun yerine ince bi yorgan alınmasını tavsiye ederim ben taç lıght yorgan almştım.Çünkü uyku setini yıkadıkça zamanla renk atıyo eskiyo ama öyle kullanmak zorundasın nevresime geçirsen alttan rengi sırıtır bence gereksiz ona verilecek parayla dediğim gibi inceden bi yorgan ve nevresim almak daha mantıklı.:51:

Bence uyku seti çeyizlerdeki en gereksiz eşyalardan biri onun yerine ince bi yorgan alınmasını tavsiye ederim ben taç lıght yorgan almştım.Çünkü uyku setini yıkadıkça zamanla renk atıyo eskiyo ama öyle kullanmak zorundasın nevresime geçirsen alttan rengi sırıtır bence gereksiz ona verilecek parayla dediğim gibi inceden bi yorgan ve nevresim almak daha mantıklı.:51:

evlenirken uyku seti ve yatak örtüsünü zorla aldırmıslardı ikisinide kullanmıyorum yatak örtüsünü 4-5 ddefa kullandım ama uyku setini sadece 1 kere yorganıda cok terletiyor zaten bence uyku seti yerine nevresim takımı alamayı düşün çok şık takımlar var.

Arkadaşların söylediklerine katılmadan edemeyeceğim.
Bende "yok olmasın" diye aldım bir tane mecburen ama bana da gereksiz geliyor.
Bakalım kullanırım inşallah, eğer gerçekten almak istemiyorsan alma.
En azından evinde fazlalık olmaz canım :34:

Bende çok gerekli birşey olduğunu düşünmüyorum. :ssz: Evlenirken eksik olmasın diye aldım ama evlendikten sonra keşke almasaydım dedim. Çok güzel nevresim takımları var değiştir değiştir kullan ohh mis gibi :8:

Evet dediğiniz gibi yapıcam bende uyku seti kullanılmıyomuş madem ne gerek var almaya nevresim takımları alayım değiştirip dururum :)

Back