Bebek İkinci El Uyku seti arıyorum

Kahsen

1 kızı 👩 1 oğlu 👶 varmış😍kendi dünyasına dalmış
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
4.545
4.920
198
Kızımın büyüyen beşiği için

fotoğraf varsa paylaşır mısınız ?

bütçem 100 tl uygun olursa size de

Büyüyen beşik aldom oğlum büyüdü diye.Malrsef korumaları gln istemedi.Cnm kargo çok tutar.Bugün 744 gramlık küçük bir mont bana 10.40 a mal oldu.aBu takım bayağa büyük paket oluyo.Çok tutar 25 tl kesin.30 bile tutabilir.Elden anca.İst anadolu yaka

bütçem 100 tl uygun olursa size de
Renk ve model bu cnm yine de göstereyim.Kidboo vsnillia saten diye gecer o zaman 350 tl idi.Ben indirimdrn aldım.Şimdilerde sanıtım 265 tl.Burdan bi arkadaş göstermişti fiyatını.

Eklentiler

• 20151025_095021.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 68
Renk ve model bu cnm yine de göstereyim.Kidboo vsnillia saten diye gecer o zaman 350 tl idi.Ben indirimdrn aldım.Şimdilerde sanıtım 265 tl.Burdan bi arkadaş göstermişti fiyatını.
Ptt kargo ile ürün almıştım kocaman kutu 14 tl ye geldi umutla 20 tl ye olur diye düşünüyorum 100 tl derseniz hesap no gönderebilirsiniz özelden bekliyorum

Problem değil nasip o kısmı

Cnm eşim satma sakla dedi.O da çok beğrnmiş demek ki.Bu aralar satış yapsmıyorum herkesden özür dilerim nazarlandım gaLiba.Rabbim en güzelini çıkarsın ksrşınıza tüm kalbimle diliyorum.
teşekkür ederim bakmaya devam o zaman uyku seti arıyorummm

Sıfır Hic kullanilmamistir. dusunurseniz 100 tl

Eklentiler

• 20151028_230124.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 38
Aramaya devam

Yatak başlığının resmini gönderiyim size fiyat ne kadar düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…