Kızlar eşim gece ci diye uyku düzenim iyice mahfoldu eczacı akrabama danistim bitkisel bir ilaç varmi diye bana bunu önerdi pasiflora şurup daha önce kullanan varmi ILAÇ DEGILMIS bitkisel tamamen sizce kullansammi
evet çay canım aktarda var sanırım annem kullamiyo bardağı yarila mayismaya basla annem sabahlara kadar uyuyamazdi bu çok etkili uyursun
Melisa dediğin çay mi canım nerelerde satilir
Ben hormon takviyesi bile düşünüyordum ama ekstra hormon takviyesi almaktansa geçen Instagramda görüp bi eczaneden Dynavit Banana’yı aldım onu kullandım. İçinde Muz kabuğu varmış o fayda ediyormuş bende uyku kalitemin arttığını hissediyorum şu aralar.
Ben hormon takviyesi bile düşünüyordum ama ekstra hormon takviyesi almaktansa geçen Instagramda görüp bi eczaneden Dynavit Banana’yı aldım onu kullandım. İçinde Muz kabuğu varmış o fayda ediyormuş bende uyku kalitemin arttığını hissediyorum şu aralar.
Dynavit Banana bende kullandım, kıllanma yaptı tam alın ortasında saçlarım fışkırdı, ense tarafında saçlarımı döktü.
Uykularım kaçtı asla önermiyorum. Uyku kalitem artmadı tam tersine uykusuzlukları marttı
Dynavit Banana asla önermiyorum. Dynavit Banana şikayetleri ve kullanıcı yorumlarımı yazdım.
Anksiyete kaygı bozukluğuna iyi gelen doğal ilaç reçeteleri ile çözüm arayanlar için harika stres azaltıcı ve rahatlatıcı bitkisel yağlardan faydalanabiliriz. Sakinleştirici yağlar ile aromaterapi etkisi ile rahatlayabilirsiniz.