uyku problemim var

Bende hep var hele ki haftasonu fazla uyuduysam gece sabaha kadar oturuyorum bugün sabah 6 da uyudum 9 da uyanıp işe geldim bugünde yine en erken gece 2-3 de uyurum artık vucut alıştı demekki yıllardır hep uyku problemim var alıştım bu duruma :) kafasını yastığa koyar koymaz uyuyanlara hayranımmm :)
Evet maalesef, uyku çok önemli bir şey , ama uyuyamıyoruz😑

Maalesef cok iyi anliyorum, biliyorum bu hissi :KK43: Mutlaka psikiyatriye bir görünün, mevzu sadece uyku ile alakali gibi durmuyor cünkü.
Kafada cok fazla düsünce olunca uykuya dalmak da imkansizlasiyor, bahsettigim türden videolari dinlemek benim biraz kafami dagitiyor o esnada sadece, cok eglenceli de olmadiklari icin uykumu da getiriyor. O yüzden önerdim :')
Siz de demi var, ya ben bilmiyorum, ilaç ruh gibi yapıyor diyorlar insanı, o yüzden korktum, ama bu hisler de zamanla geçer mi bilmiyorum, ben o an bir şeyle uğraşamıyorum, panik geliyor bana , uyumakta çare buluyorum, o da ztn derin uyuyamıyorum

Kesinlikle sistemli uyumak çok önemli instgram da akip ettiğim birinde uyu problemine karşı melatonn hapı kullandığını görmüştüm onu biraz araştırıp denemek istiyorum sende araştırabilirsin
Teşekkür ederim bende araştıracam, böyle giderse psikiyatriye giderim

Siz de demi var, ya ben bilmiyorum, ilaç ruh gibi yapıyor diyorlar insanı, o yüzden korktum, ama bu hisler de zamanla geçer mi bilmiyorum, ben o an bir şeyle uğraşamıyorum, panik geliyor bana , uyumakta çare buluyorum, o da ztn derin uyuyamıyorum

Doktorun verecegi ilaca göre, bazi ilaclar ilk zamanlarda biraz sersemlik vs. yapabiliyor tabii ki, ama zamanla geciyor o yan etkiler, korkmayin 🌸 bünyeden bünyeye de degisiyor elbette, eger faydasini görmediginizi hissederseniz zaten doktorunuz da ilac degisikligine gider mutlaka.

Ben baska problemlerden ötürü 2 adet ilac kullaniyorum yaklasik 6 aydir, uyku sorunum yeni basladi maalesef, o da sanirim bosluktan oldu :KK43: uyku problemim icin Persembe gününe ayrica randevu aldim o yüzden. Ben de uykuya dalmakta cok zorluk cekiyorum, aklima binbir türlü sey geliyor (ev, aile, is, iliski sorunlari, onlar olmasa "yarin ne giycem", o olmasa baska bir sey, illaki takiliyor kafama), zar zor dalinca da hic derin uyku hali olmuyor gibi. Zaten gece min. 3-4 defa uyaniyorum 😅

Doktorun verecegi ilaca göre, bazi ilaclar ilk zamanlarda biraz sersemlik vs. yapabiliyor tabii ki, ama zamanla geciyor o yan etkiler, korkmayin 🌸 bünyeden bünyeye de degisiyor elbette, eger faydasini görmediginizi hissederseniz zaten doktorunuz da ilac degisikligine gider mutlaka.

Ben baska problemlerden ötürü 2 adet ilac kullaniyorum yaklasik 6 aydir, uyku sorunum yeni basladi maalesef, o da sanirim bosluktan oldu :KK43: uyku problemim icin Persembe gününe ayrica randevu aldim o yüzden. Ben de uykuya dalmakta cok zorluk cekiyorum, aklima binbir türlü sey geliyor (ev, aile, is, iliski sorunlari, onlar olmasa "yarin ne giycem", o olmasa baska bir sey, illaki takiliyor kafama), zar zor dalinca da hic derin uyku hali olmuyor gibi. Zaten gece min. 3-4 defa uyaniyorum 😅
Anladım, bende boşluktan olduğunu düşünüyorum şahsen, bir şeylerle uğraşınca gelmiyor, evde boş kalınca geliyor

X