- 2 Ekim 2023
- 84
- 31
- 18
- Konu Sahibi deryaabbbhjmnh
Arkadaşlar benim uyku problemim var, su an saat gece dört buçuk, çok uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum, beynim ağrıyor, nasıl çözebilirim yardım lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç almak istemiyorum 18 Yaşındayim, belki atlatirim diyorum ama kötü oluyorum
Bende uyuyamadım.Yarin iş var birde.5'e saat kurmuştum.Arkadaşlar benim uyku problemim var, su an saat gece dört buçuk, çok uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum, beynim ağrıyor, nasıl çözebilirim yardım lütfen
Niye peki öyle oluyor, su an o kadar uyumak istiyorum kiBende uyuyamadım.Yarin iş var birde.5'e saat kurmuştum.
Benim huzursuzluk izin vermiyor uyumama, başımda ağırlık varmış gibi hissediyorum psikolojikmen, kötü oluyorum, herşeye herkese yabancılaşma hisi geliyor filan, korkuyorum o yüzden uyuyamıyorum, gerçi uyumak istesem de uyuyamıyorum ztnBelki saçma gelebilir ama çocukluktan gelen bir alışkanlığım var. Uyuyamadığım zamanlarda cenin uyku pozisyonuna geçerek içimden koyun sayıyorum rahat şekilde uyumamı sağlıyor... Bir diğer seçeneğim ise Youtube'da saatlik yağmur sesi açıyorum sesini hafıf kısarak telefonu köşeye koyup o şekilde uyuyorum
Ben 1 seneye yakındır evdeyim.Erken uyuma adetim yoktur.Zaten hatta geçen sabah 8 de kalktım.Ama gene uyuyamadım.Niye peki öyle oluyor, su an o kadar uyumak istiyorum ki
Benim huzursuzluk izin vermiyor uyumama, başımda ağırlık varmış gibi hissediyorum psikolojikmen, kötü oluyorum, herşeye herkese yabancılaşma hisi geliyor filan, korkuyorum o yüzden uyuyamıyorum, gerçi uyumak istesem de uyuyamıyorumBelki saçma gelebilir ama çocukluktan gelen bir alışkanlığım var. Uyuyamadığım zamanlarda cenin uyku pozisyonuna geçerek içimden koyun sayıyorum rahat şekilde uyumamı sağlıyor... Bir diğer seçeneğim ise Youtube'da saatlik yağmur sesi açıyorum sesini hafıf kısarak telefonu köşeye koyup o şekilde uyuyorum
insanı kötü etkiliyor ama, ben uyuyamayinca ruhen de etkileniyorumBen 1 seneye yakındır evdeyim.Erken uyuma adetim yoktur.Zaten hatta geçen sabah 8 de kalktım.Ama gene uyuyamadım.
Yataga girince aklinizdan gecen belli düsünceler, kafaniza takilan bir seyler vs. mi oluyor? Eger öyleyse radyo tiyatrosu, belgesel falan dinlemeyi deneyebilirsiniz; ben öyle yapiyorum, icim disim II. Dünya Savasi oldu bu araBenim huzursuzluk izin vermiyor uyumama, başımda ağırlık varmış gibi hissediyorum psikolojikmen, kötü oluyorum, herşeye herkese yabancılaşma hisi geliyor filan, korkuyorum o yüzden uyuyamıyorum, gerçi uyumak istesem de uyuyamıyorum ztn
Ya kıyamam seninki strestenBende uyuyamadım.Yarin iş var birde.5'e saat kurmuştum.
Uyku tutmadığı zamanlar içimden dua okuyorum mesela Ayetel Kürsi okuyorum kaç okudum parmaklarımla sayıyorum tabi bu arada gözlerim kapalı oluyor. Sonra uyumuş kalmış oluyorum sabaha uyandığımda kaç kere okumuşum unutmuş oluyorum ha birde bazen telefonumdan Kabe canlı yayın açıyorum orada sürekli kuran okunuyor ya sesini biraz kisiyorum sonra gözlerimi kapatıyorum uyumuş kalmış oluyorum eşim de teli kapatmış oluyor. Bi deneyin isterseniz.Benim huzursuzluk izin vermiyor uyumama, başımda ağırlık varmış gibi hissediyorum psikolojikmen, kötü oluyorum, herşeye herkese yabancılaşma hisi geliyor filan, korkuyorum o yüzden uyuyamıyorum, gerçi uyumak istesem de uyuyamıyorum ztn
Hım, ben belki Kendiliğinden atlatirim dedim, 18 yaşındayim, erken belki ilaç için dedim, ama böyle devam ederse tek çare o kalıyorUyku sorunu için psikiyatri doktorum gece salgılanan hormonun hapını verdi.
İçtikten 1 saat sonra uykuya dalıp kesintisiz uyuyorum.
Çok da güzel rüyalar görüp mutlu uyanmaya başladım.
Sizde doktorla görüşebilirsiniz
Bende sürekli dua okuyorum rahatlamak içinUyku tutmadığı zamanlar içimden dua okuyorum mesela Ayetel Kürsi okuyorum kaç okudum parmaklarımla sayıyorum tabi bu arada gözlerim kapalı oluyor. Sonra uyumuş kalmış oluyorum sabaha uyandığımda kaç kere okumuşum unutmuş oluyorum ha birde bazen telefonumdan Kabe canlı yayın açıyorum orada sürekli kuran okunuyor ya sesini biraz kisiyorum sonra gözlerimi kapatıyorum uyumuş kalmış oluyorum eşim de teli kapatmış oluyor. Bi deneyin isterseniz.
Benim kafamda çok düşünce oluyor, belki onlar uyumama izin vermiyor, özellikle herkese herşeye yabancılaşma hisi, herşeyin anlamsız gelmesi, bunlar beni rahatsız ediyor, geceleri de bu his geliyorYataga girince aklinizdan gecen belli düsünceler, kafaniza takilan bir seyler vs. mi oluyor? Eger öyleyse radyo tiyatrosu, belgesel falan dinlemeyi deneyebilirsiniz; ben öyle yapiyorum, icim disim II. Dünya Savasi oldu bu ara
Ama tabii ki psikolojik sorunlar icin mutlaka bir uzmana görünün, benim yöntemim günü kurtarmak adina sadece :')
Gece 2 ye kadar telefon ile ugrasiyorsaniz uyuyamazsın gece ikiden sonra uyku hormonu salinimi dururArkadaşlar benim uyku problemim var, su an saat gece dört buçuk, çok uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum, beynim ağrıyor, nasıl çözebilirim yardım lütfen
Maalesef cok iyi anliyorum, biliyorum bu hissi Mutlaka psikiyatriye bir görünün, mevzu sadece uyku ile alakali gibi durmuyor cünkü.Benim kafamda çok düşünce oluyor, belki onlar uyumama izin vermiyor, özellikle herkese herşeye yabancılaşma hisi, herşeyin anlamsız gelmesi, bunlar beni rahatsız ediyor, geceleri de bu his geliyor
Bende hep var hele ki haftasonu fazla uyuduysam gece sabaha kadar oturuyorum bugün sabah 6 da uyudum 9 da uyanıp işe geldim bugünde yine en erken gece 2-3 de uyurum artık vucut alıştı demekki yıllardır hep uyku problemim var alıştım bu duruma :) kafasını yastığa koyar koymaz uyuyanlara hayranımmm :)Arkadaşlar benim uyku problemim var, su an saat gece dört buçuk, çok uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum, beynim ağrıyor, nasıl çözebilirim yardım lütfen