- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sentinushera
-
gece lambası altında kitap okumak en sevdiğim şeydir yatağa girdiğimde.aklına bir şey mi takıyor da uyuyamıyorsun?
ben ne zaman kitap okumaya kalksam uykum gelir. denediniz mi?
bana neden kızıyorsunuz?Zorun ne bak sebepsi uyumayanlara artık kızar oldum
Kızım 1 bucuk yaşında bir aydır akşam 10 da yatıyo gece 2 de kalkıyo sabaha kadar uyumuyo
Uykusuzlukdan ölezeeemm galba
madem ilaç içmekten bu kadar memnun değilsin. içme bence.gece lambası altında kitap okumak en sevdiğim şeydir yatağa girdiğimde.
ama uykum gelsin diye denemedim özellikle.
ilacımı alıp kitabı elime alırım. erken alsam ilacı erkenden uşkusuz uyuyacağım ama problem bende, ilaçsız uyuyamıyorum. birazda geceyi seviyorum oturmayı. ama erken kalkabilsem keşke. bu problemli halimden nasıl sıyrılıcam bilemiorum zor vakayım galiba
bende özeniyorum erkenden yatanlara uyku düzenleri olanlaraAnlattıklarından anladığım kadarıyla çocuğun yok,ertesi gün erken kalkman gerekecek işin/okulun da yok. Uyuyup ne yapacaksın boşver diyesim geldi
Ben akşam tavuk gibi erkenden bayılıyorum,sabah zar zor uyanıyorum,uykum gelmiyor diyenlere öyle bir özeniyoum ki anlatamam
evet maalesef minel hanım.madem ilaç içmekten bu kadar memnun değilsin. içme bence.
psikolojik olduğunu düşünüyorum. yani uykun gelmeden yatağa girme. böyle yaparsan tüm gece boyunca ayakta mı kalıyorsun?