uyku problemi

sentinushera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
54
35
3
46
merhaba kk üyeleri,
başlıkda belirttiğim gibi uyku problemim var.
geç saatlere kadar uykum gelmiyor, hatta sabah 4-5 gibi ilaç ile uyuya biliyorum.
ilacı almazsam uykum gelmiyor.
öyle ki saat 10 oldu ben hala uyuyamadım doğrudan doktora gittim kalktım da neden böyleyim ben diye.
bana bir hap verdi. onu alınca da gözümü açamıyorum.
bir fili devirir cinsten bir ilaç.
yarısını alınca da zor uyuyorum. artık isyan edicem neden böyleyim ben.
normal insanlar gibi yatıp kalkmak istiyorum delirtecek beni bu halim.
geceyi seviyorum da. ama günümü yaşayamıyorum.
bana ne önerirsiniz. psikoloğa gittim bunun için. ilaç verdi işte bana.
pardon psikiatriye gittim. o da beni deviriyor imdaaat

aklına bir şey mi takıyor da uyuyamıyorsun?

ben ne zaman kitap okumaya kalksam uykum gelir. denediniz mi?

Zorun ne bak sebepsi uyumayanlara artık kızar oldum
Kızım 1 bucuk yaşında bir aydır akşam 10 da yatıyo gece 2 de kalkıyo sabaha kadar uyumuyo
Uykusuzlukdan ölezeeemm galba

aklına bir şey mi takıyor da uyuyamıyorsun?

ben ne zaman kitap okumaya kalksam uykum gelir. denediniz mi?
gece lambası altında kitap okumak en sevdiğim şeydir yatağa girdiğimde.
ama uykum gelsin diye denemedim özellikle.
ilacımı alıp kitabı elime alırım. erken alsam ilacı erkenden uşkusuz uyuyacağım ama problem bende, ilaçsız uyuyamıyorum. birazda geceyi seviyorum oturmayı. ama erken kalkabilsem keşke. bu problemli halimden nasıl sıyrılıcam bilemiorum zor vakayım galiba

Zorun ne bak sebepsi uyumayanlara artık kızar oldum
Kızım 1 bucuk yaşında bir aydır akşam 10 da yatıyo gece 2 de kalkıyo sabaha kadar uyumuyo
Uykusuzlukdan ölezeeemm galba
bana neden kızıyorsunuz?
elimde olsa böyle bir durum yaşarmıyım

madem ilaç içmekten bu kadar memnun değilsin. içme bence.

psikolojik olduğunu düşünüyorum. yani uykun gelmeden yatağa girme. böyle yaparsan tüm gece boyunca ayakta mı kalıyorsun?

Anlattıklarından anladığım kadarıyla çocuğun yok,ertesi gün erken kalkman gerekecek işin/okulun da yok. Uyuyup ne yapacaksın boşver diyesim geldi
Ben akşam tavuk gibi erkenden bayılıyorum,sabah zar zor uyanıyorum.
Uykum gelmiyor diyenlere öyle bir özeniyoum ki anlatamam.

bende özeniyorum erkenden yatanlara uyku düzenleri olanlara

Gece 4te uyuduysan sabah mesela 7de uyan. 3 saatlik uykuyla en az gece 10a kadar kendini tut gunduz uyuma. Kahve falan içme. Gece uykun gelmesede 11de yataga gir. Uyusanda uyumasanda ertesi gün gene 7de kalk. Yine gece 10a kadar kendini tut. Yine 10da 11de yataga gir. Eminim bu defa uykuya dalarsın. Sabaha kadar guzel bir uyku cek ama yine en gec 8de kalk. Gündüz uyuma birkaç gün kahve içme. Her gece 11de yatıp sabah 7de 8de uyanmaya calıs. Bir süre sonra alısıyorsun.
Ben öyle alıstım.

Benim de eskiden gelmiyordu bende gece uyumazsam kendimi cezalandırıp o gün de uyumayıp geceye kadar bekliyor ve uyuyordum.Gündüzleri yorulursan bedenen ya da kafa olarak yorul o zaman akşam olunca insanın uykusu geliyor :) Ya da geç olsa da uyuyorsun.Bir de şu an sorumluluğun olmadığı için böyle mecbur olunca öyle bir düzene giriyorsun ki :) Ben bir aralar gece kuşuydum güneş yüzü görmüyordum ama düzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…