• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemı

Siyahmelek111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
86
Oğlum 17 aylık ve gecelerı uyumuyor gündüz 8 de kaldırıyorum 1 de öğle uykusu 2 buçukta kalkar akşam uyuması gece 12 yı buluyor ne yapacağımı şaşırdım öğle uykusunu bırakmak ıcın erken mı tecrubelı anneler

Oğlum 17 aylık ve gecelerı uyumuyor gündüz 8 de kaldırıyorum 1 de öğle uykusu 2 buçukta kalkar akşam uyuması gece 12 yı buluyor ne yapacağımı şaşırdım öğle uykusunu bırakmak ıcın erken mı tecrubelı anneler
Benim kızım da öğlen uyuduğu için gece uyumak bilmezdi o yüzden öğlen uykusunu bıraktım. Akşam 9-10 arası uyumaya başladı

gece uykusuna kaçta götürüyorsunuz ? Çok mu yoruluyor acaba. 17 ay çok erken bana göre uykuyu bırakmak için. Akşam Aşırı uyarıldığı için uyumuyor olabilir.

Evde sürekli oyun oynuyoruz dışarı çıkamadığımız ıcın normal oyuncakların yanında saklambac falan da bedenen mı yoruluyor acaba

12 ye kadar ne yapıyorsunuz? Ekran varmı sizinde izlediğiniz dahil olarak . Uzun bir zaman dilimi uykusuz kalıyor ayına göre . Uyku Rutini olusturup en geç 21de yatakda olsun uyumasada zamanla bu zamanın uyku vakti olduğunu anlar . Benimde bazen uyutmasi 1 saati geçer fakat hiç odadan çıkmadan ışık kapalı uyku rutinleriyle uyur eninde sonunda.

Back
X