• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi

hicranhayal

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
114
12
18
31
Merhabalar 13 aylık bebeğim var ben evde uyuturken çok zor uyuyo sürekli oyun oynamak istiyo ve uyudumu en fazla yarım saat çok nadir de 1 saat falan uyuyordu 39 haftalik hamileyim şuan bugün zorlandım baya öksürük te vardı kv deme götürdü eşim bebeği orda 2 saat deliksiz uyumuş eşim de sen uyutamiyorsun çocuğu annemlerde ne güzel uyudu dedi benim de zoruma gitti ben istemezmiyim evde de 1 2 saat uyusa bende biraz dinlensem evimin işine baksam diye neyse sorun gerçekten benle mi alakalı ben mi uyutamiyorum gerçekten sürekli oyun oynuyoruz acaba oyunu mu birakmak istemiyo deneyimlerini zi bekliyorum

Merhaba, eşinizin yaklaşımı yanlış olmuş kesinlikle böyle bir cümleyi kabul etmeyin kendinizi suçlamayın…Denk gelmiş olabilir, yada ortamin ısısı nemi falan daha iyidir uyumuştur. . Ortakın nemi ısısı uygunmu onu araştırın önce yattigi yer rahat mı eğer öyleyse uyurken yanına yatarak ninni söyleyin alnina doğru yüzünü okşatın biryandan. Denenmeli..Hamile hamile ne kadar zor kıyamam .. ayrıca tabiki tam dönemi oyun arkadaşı seni gördüğü için, seni de bırakıp uyumak istemiyordur. Seninle sıkılmıyor validende sıkılıp uyumuş da olabilir. Uyuma saatine doğru oyunlarını eğlencesini azaltıp onunla konuşarak uyuma saatinin geldiğini anlatmaya çalışın. Anlamıyor gibi gelse de onlar herşeyi anlıyor 😌. Sıkılınca daha rahat uyuyorlar naçizane tavsiyem 😌 sevgiyle kal.

Merhaba, eşinizin yaklaşımı yanlış olmuş kesinlikle böyle bir cümleyi kabul etmeyin kendinizi suçlamayın…Denk gelmiş olabilir, yada ortamin ısısı nemi falan daha iyidir uyumuştur. . Ortakın nemi ısısı uygunmu onu araştırın önce yattigi yer rahat mı eğer öyleyse uyurken yanına yatarak ninni söyleyin alnina doğru yüzünü okşatın biryandan. Denenmeli..Hamile hamile ne kadar zor kıyamam .. ayrıca tabiki tam dönemi oyun arkadaşı seni gördüğü için, seni de bırakıp uyumak istemiyordur. Seninle sıkılmıyor validende sıkılıp uyumuş da olabilir. Uyuma saatine doğru oyunlarını eğlencesini azaltıp onunla konuşarak uyuma saatinin geldiğini anlatmaya çalışın. Anlamıyor gibi gelse de onlar herşeyi anlıyor 😌. Sıkılınca daha rahat uyuyorlar naçizane tavsiyem 😌 sevgiyle kal.
Amin çok teşekkür ederim çok oyuncu dediğiniz gibi doğumundan 1 hafta sonra herkes gidince tek beni biliyo bende sürekli onunla oynarım benimde aklıma o geldi yoksa uyumak istemiyo kucağıma gelmek istiyo beşikten bende biraz daha yorulur belki diye guresiyorum onunla tabiri caizse 🙂 ne bileyim yada dediğiniz gibi sıkıldı yada oyun oynayacak arkadaş bulamayinca uyumak daha iyi bı secenek oldu onun için ama insan uzuluyo evde niye uyumuyo diye bende son günlerimi biraz dinlenirim istiyorum cuma günü sezeryan olucam geçen hafta çarşambayı ama artık herşeye tek yetişmekte galiba bünyem zayıfladı çok kötü öksürük başladı doktor bu şekil yapamam dedi ilaç verip haftaya yapalım dedi annem var ama sözde mi var diyelim yakın ama bahaneler mi diyeyim daha oğlum dediğim gibi 13 aylık oldu sürekli hareketli algıları açık merakli ve hamileliğimin de son dönemindeyiz fiziksel olarak da ruhsal olarak ta çok yoruldum desteksizlikte çabası umarım ki doğumdan sonra hafiflerim de iki bebeğime de enerjik olarak bakabilirim desteğiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim bı dertleşmek bile o kadar iyi geliyorki su zamnalarda insana

benimde bebeklerim arasında 22 ay vardı sizinki daha da yakinmis.. herşey çok güzel olacak zor ama çok güzel olacak. Aynı korkular endişeler bende de vardı enerjim yetecek mi diye.. her zorlugun ardinda bir kolaylık geliyormuş Allah yardım ediyormuş anladım, fakat destek çok önemli benim destekçilerim annem babam ve kocamdi çok şükür. Tek olursanız herşeye yetişemezsiniz çok normal bu nedenle alabiliyorsanız lütfen bebeğiniz dogduktan sonra destek isteyin. Utanmayın çekinmeyin 2 bebek tek başına olmaz olur ama sizi çok yipratir. Asla yıpranmanızı istemem destekli oldukça rahat ve güze geçiyor üstelik 2. Bebek sanki arada derede bitiyor anlamıyorsunuz bile.. dert etmeyin ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Önce sağlıklı doğumlar diliyorum sonra kocaman kolaylıklar 😍

benimde bebeklerim arasında 22 ay vardı sizinki daha da yakinmis.. herşey çok güzel olacak zor ama çok güzel olacak. Aynı korkular endişeler bende de vardı enerjim yetecek mi diye.. her zorlugun ardinda bir kolaylık geliyormuş Allah yardım ediyormuş anladım, fakat destek çok önemli benim destekçilerim annem babam ve kocamdi çok şükür. Tek olursanız herşeye yetişemezsiniz çok normal bu nedenle alabiliyorsanız lütfen bebeğiniz dogduktan sonra destek isteyin. Utanmayın çekinmeyin 2 bebek tek başına olmaz olur ama sizi çok yipratir. Asla yıpranmanızı istemem destekli oldukça rahat ve güze geçiyor üstelik 2. Bebek sanki arada derede bitiyor anlamıyorsunuz bile.. dert etmeyin ve sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Önce sağlıklı doğumlar diliyorum sonra kocaman kolaylıklar 😍
Amin çok teşekkür ederim eşim elinden geldiği kadar destek oluyo sağolsun ama o kadar yalvarmama rağmen annem bile işlerden dolayı gelemiyo gelse de ayda 1 2 gün anca citfci bu arada ailem Allah yardım eder diyo o öyle dedikçe o kadar kızıyorum ki bu umursamizligina kendi annem bile destek olmuyo başkalarından nasıl yardım bekleyebilirim cekinirim diyemem ben

Komşumun annesi doğumdan 1 ay önce elazigdan antalyaya kızına yardima gelmişti benimki 1 saatlik yoldan gelicek ama gelmemesi o kadar zoruma gidiyor ki ona da dedim ama çok kızdım çünkü sende beni çağırdığı de bende sana diyeceğim Allah yardım eder diye

Amin çok teşekkür ederim eşim elinden geldiği kadar destek oluyo sağolsun ama o kadar yalvarmama rağmen annem bile işlerden dolayı gelemiyo gelse de ayda 1 2 gün anca citfci bu arada ailem Allah yardım eder diyo o öyle dedikçe o kadar kızıyorum ki bu umursamizligina kendi annem bile destek olmuyo başkalarından nasıl yardım bekleyebilirim cekinirim diyemem ben
Zaten hiç kimse kendi anneniz kadar olmaz ama olsun siz halledersiniz herkes hallediyor endişeleriniz ile bebeğinizi strese sokmayin lütfen 🥰 herşey güzel olacak diyip bol bol dua edin inanın herşey güzel olacak ve siz üstesinden geleceksiniz 😇

Zaten hiç kimse kendi anneniz kadar olmaz ama olsun siz halledersiniz herkes hallediyor endişeleriniz ile bebeğinizi strese sokmayin lütfen 🥰 herşey güzel olacak diyip bol bol dua edin inanın herşey güzel olacak ve siz üstesinden geleceksiniz 😇
Amin inşallah çok teşekkür ederim herşey için ❤️

Back
X