Ben panik atak doneminde kullanmıştım rahatlatıyor ıcerı sinde alkol var gebeler kullanamaz demıslerdı onun dısında bir sorun yokKızlar eşim gece ci diye uyku düzenim iyice mahfoldu eczacı akrabama danistim bitkisel bir ilaç varmi diye bana bunu önerdi pasiflora şurup daha önce kullanan varmi ILAÇ DEGILMIS bitkisel tamamensizce kullansammi
Aaa cok mantikli bende denicem bizimde hala ameliyat olmadiSorma canımıza okudu bir-bir buçuk ay. Kızgınlık dönemine girdi, kısırlaştırması problemliydi yaptırana kadar pasiflorayı dayadık
Ay uyudun galiba çevrimdışı oldun burdan. Hadi bakalım etki etti galiba ben de alayım15 dakika dir icmisim rahatım suanda esnetiyor bakalım dalacakmiyim haber veririm
Erkekse kurtuluş yok, rahatlatıyor bikaç saat sadece ama kısırlaştırma şart. Dişiyse dönemi atlatana kadar kurtarıcı olur.Aaa cok mantikli bende denicem bizimde hala ameliyat olmadisuanlik bogurmuyor ama evde bulunsun
DisiErkekse kurtuluş yok, rahatlatıyor bikaç saat sadece ama kısırlaştırma şart. Dişiyse dönemi atlatana kadar kurtarıcı olur.
evet çay canım aktarda var sanırım annem kullamiyo bardağı yarila mayismaya basla annem sabahlara kadar uyuyamazdi bu çok etkili uyursun
Melisa dediğin çay mi canım nerelerde satilir
Ben hormon takviyesi bile düşünüyordum ama ekstra hormon takviyesi almaktansa geçen Instagramda görüp bi eczaneden Dynavit Banana’yı aldım onu kullandım. İçinde Muz kabuğu varmış o fayda ediyormuş bende uyku kalitemin arttığını hissediyorum şu aralar.