uyku problemi😏

Kızlar eşim gece ci diye uyku düzenim iyice mahfoldu eczacı akrabama danistim bitkisel bir ilaç varmi diye bana bunu önerdi pasiflora şurup daha önce kullanan varmi ILAÇ DEGILMIS bitkisel tamamen sizce kullansammi
Ben panik atak doneminde kullanmıştım rahatlatıyor ıcerı sinde alkol var gebeler kullanamaz demıslerdı onun dısında bir sorun yok

Ben hormon takviyesi bile düşünüyordum ama ekstra hormon takviyesi almaktansa geçen Instagramda görüp bi eczaneden Dynavit Banana’yı aldım onu kullandım. İçinde Muz kabuğu varmış o fayda ediyormuş bende uyku kalitemin arttığını hissediyorum şu aralar.

Dynavit Banana bende kullandım, kıllanma yaptı tam alın ortasında saçlarım fışkırdı, ense tarafında saçlarımı döktü.
Uykularım kaçtı asla önermiyorum. Uyku kalitem artmadı tam tersine uykusuzlukları marttı

Dynavit Banana asla önermiyorum. Dynavit Banana şikayetleri ve kullanıcı yorumlarımı yazdım.

uyku problemi için kedi otu yağı iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…