Uyku problemi ve sürekli ağlama

biradamavisi

Duygusallanıyorum, ne hoş.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
598
308
303
İstanbul
Bebeğim 5 aylık. Doğduğundan beri uyku problemi yaşıyoruz ama son günlerde artık sabır taşı olsa çatlar. Sürekli hapşırıyor diye doktora götürdük hafif öksürüğü de vardı alerjisi var dedi doktor alerji ilacı verdi. Damakları da kabarmış dişleri yakındır dedi. Ağladığını huysuz olduğunu söyledim zaten. Ama 2 gündür sürekli sürekli ağlıyordu uyutmak istediğimde feryat figan ağlıyor kafayı yemek üzereyim. Ayakta kucakta gezince biraz susuyor sonra tekrar başlıyor ağlamaya ve uyumuyor. alerji ilacı uyutur dedi doktor yok gece bile zor uyuyor. Doktor sağlık problemi yok merak etmeyin dedi her şeyi kontrol etti. Acaba dişler bu kadar huysuzluk yapar mı anlayamadım tükendim kollarım kırıldı artık

Allah yardımcınız olsun

Yaşadınız mı benzerini? Ne kadar sürer tahminen tecrübeniz varsa paylaşır mısınız?
Benim bebeğimde süt alerjisi de vardı süt süt ürünleri tüketmeyince yine bir tık rahattı. Alerji ilacı kullandık kesinlikle uyku falan yapmadı. 6. Ayından sonra uykusu çok az düzeldi 1 yıldan sonra eskiye göre daha iyi oldu. Sıçrama evrelerinde çok daha kötü oluyor yaklaşık 2-3 hafta sürüyor bu evreler. Bebeğinizin doğum tarihine göre sıçrama evrelerini hesaplarsanız en azından tam olarak neyin rahatsız ettiği hakkında bilgi edinmiş olursunuz. Sabredin eşinizden yardım alın.

Benim sütüm kesildi mama ile besliyorum. Bizim alerjimiz toza karşı kalorifer havası falan rahatsız ediyormuş bebeğimi. Buhar makinesi aldık rahatlasın diye ama aynı burnu zaten hep dolu temizliyorum sürekli. Atak haftalarını takip ediyorum normalde güneşli günlerdeyiz o yüzden şaşkınım.

Tonimer lab çok iyi (burun temizlemede) bir cold mix vermişti dr yastığına damlatmak için. Burun tıkanıklığından da uyanıyor olabilir. İlk dişler çok sancılı geçebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…