Uyku 😭

uykubebesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
297
104
23
26
Arkadaslar yine bu konu üstüne konu acıyorum ben sanırım en cok bebegimi uyutma konusunda sıkıntı yasıyorum. Bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz ben kucagımda gezerken uyutuyorum ama 2 3 gündür sanki ondan da mutlu degil gibi uyumaya direniyo atak haftasından mı yoksa baska bi uyku yöntemi ni bulmamız gerek sıkıstım kaldım arada

emzırırken yatakta yukarı asgı hafıf sekerek. saga sola sallanmayı hıc sevmedı cocugum. ayagımda besıkte hayatta uyumazdı ben de yukarı asagı sekmeyı denedım sonsuzluk ısaretı yapıyoruz resmen bi sure sonra yatak daha mantıklı geldı:S kol bacak kalmıyor valla sımdı de onu da begenmıyor korıdorda emerken gezcekmısız.. hayırlısı.. sallama kulagı falan agrıyorsa usuduyse sarsılmayı kaldıramaz ondan da yapıyor olabılır. kol degıstır. solda alıskınsa sag koluna yatır. omzuna yatır yaylanarak gez.S ben baya cesıt denedım de hıc bırının adı yok ki:) gerçi atak da olabılır tam haftalarını bılmıyorum. gazını meme degıstırırken bıle cıkar . gaz olunca da yapar. mınık senın bebek sanırm .)

Evet benim çingene kızım evet bende her seyi deniyprum 10gün sonra 4aylık olucak acaba ataktan mı anlamadım normalde uyurdu şimdi uyusa yatırıyorum kalkıyo hemen peşime ne denediysem olmuyo demeniz gibi her sekilde deniyorum. Ayakta sallamayı ben kendim istemiyodum ki zaten en son care onu da denedim onu da sevmiyo

Benimki 2 aylık bizde aynı durumdayız kupa kaldırır gibi bir pozisyonda kaldırmamızı istiyor kalanların tamamında sürekli ağlıyor omuz kol ayak kaslarımızı hissetmiyoruz artık

Benimki 2 aylık bizde aynı durumdayız kupa kaldırır gibi bir pozisyonda kaldırmamızı istiyor kalanların tamamında sürekli ağlıyor omuz kol ayak kaslarımızı hissetmiyoruz artık
Valla 3 4gündğr bize de hic bi şey fayda etmiyo ben anlamadım uykusunu gecirmiyorum ama hic bi.şekilde uyutamıyorum aksamüstü saatlerce uykusuz duruyo

Valla 3 4gündğr bize de hic bi şey fayda etmiyo ben anlamadım uykusunu gecirmiyorum ama hic bi.şekilde uyutamıyorum aksamüstü saatlerce uykusuz duruyo
Uyuduğu zaman kesik kesik mi uyuyor? Bizimki uyuturken uyuyor sonra yatağa vs koyunca bir kaç dk içinde geri uyanıyor bildiğin kuş uykusu

Uyuduğu zaman kesik kesik mi uyuyor? Bizimki uyuturken uyuyor sonra yatağa vs koyunca bir kaç dk içinde geri uyanıyor bildiğin kuş uykusu
Evet demeniz gibi kucagımda uyutuyorum koydugum anda ya da 5dk olmadan uyanıyor. 10gündür bi düzene girmişti tam aksamda erken yatırıyodum şimdi düzem falan kalmadı 1bucuk 2saat ugrasıuorum uyutmak için. 3uyku yapıyo genelde gün içinde 1er saat. Aksamüstü olan uykuyu reddediyo hicbi şekilde uyumak istemiyo

Uylu eğitimi aldım aylardır ben nasıl yaşamışım bu şekilde dedim gerçekten. 1aydır yatağına koyduğum anda gözünü kapatıyor direk 1-2dk elimi tutuyor ve mışıl mışıl uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…