- 11 Mart 2013
- 33.244
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.199
- 798
- 32
Selam Kızlar oğlum 3.5 yaşınada şimdiye kadar öğlen uykusu yapıyordu 12:30-13:30 arası bir saat . Eğer o uyanmazsa ben uyandırıyordum çünkü bu kez de gece uyumakta zorlanıyordu ve çok yorucu sinir bozucu oluyordu . Bayramın 1. günü arkadaşlarla kahvaltıya gittik orada öğlen uykusunu yapmıştı dışarda 3. Günü zaten yapıyor diye güvenerek gittik ve uyumayacağım dedi uyumadı da . Bende tedirgin oldum ki saçma sapan bir saatte uyuyacak diye ama öyle olmadı normal saatinde 20:00 de zorlanmadan hızlı şekilde uyudu . Tabi ki sonra uyku yapmak istemedi benim de işime geldi akşam kolay uyuyor sonra öğlen bir yere kolay gidiyoruz uyku düşünmeden ( 80 km ilerdeki şehire gezmeye gidemiyorduk öğlen uykusu olsun diye ) öğlen uykusu üzerimize yükmüş gibi hissettim ve ısrar etmedim . Ama sabahları erken kalkıyor 07:00 gibi 06:30 gibi dün nasıl olduysa 09:00 da kalktık iyi oldu akşam 20:00 de uyudu . Ya şimdi kendimi kötü hissediyorum biraz sanki gelişimi etkilenecek filan gibi kötü hissediyorum. Bugün birisiyle konuşurken öğlen uyusa iyi olur filan dedi ama bu kez da akşam uyku ileri gidiyor uyumuyor hem o bunalıyor hem biz . Hata mı ettim uykuyu bıraktırmakta sabah uyanmasını 08:00 e nasıl çekerim ya