Uyku gerilemesi mi?

Anais0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
91
32
30
Anneler kafayı yemek üzereyim nolur biri yardım etsin. Bebeğim 3.5 aylık çok güzel uyurdu. Tüm gece uyuyordu gündüz de 2 kere 3 er saat uyuyordu. Ama son 3 gündür ne olduysa gece çok huzursuz uyuyor bölünüyor uykusu gündüz de neredeyse hiç uyumuyor. Uyanıkken de sürekli çığlık atıyor. Ağlamak değil ama sürekli çığlık atıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Uyku gerilemesi mi bilemiyorum bazıları diş diyor. Siz yaşadınız mı böyle bir durum. Bir tavsiyeniz var mı

Büyüme Atagi zamanı gelmiş E artık büyüyor uyku süresi kısalacak zamanla oturur rayına . 3 saat zaten çok uzun bir sureymis. Sabah 7-8 kalkiş 2-2,30 saat arayla uyutun.3 e bölün 1 saat en fazla 1,30 saat uyutun gunduzleri uyumasada odadan cikmayin . Gündüz 4-5 saat uyku gece 11-12 saat .Uyku rutini hazırlayın hep aynı odadad aynı saatte uyutun. Uyanırsa Uykuya döndürmeye çalışın 1 saat sonra çıkın odadan. Gecede israrla uykuya döndürmeye çalışın. Işık açmayın konuşmayın.Zamanla uyku ritmi oturur.

Sizinle hep uyku konularında yorumlarımız aynı oluyor dikkatimi çekti sizinle aynı sistemi uyguluyorum ben de sizin yazdıklarınızı yazmaya gelmiştim gerek kalmadı

Atak haftalarini takip edin. Belirtilerini okuyun. Neredeyse en fazla 1-2 hafta sapmayla kelimesi kelimesine aydinlatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…