• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku felci (karabasan)

Pink20170

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
147
52
48
27
Evet sevgili kk nün güzel bayanları.....

Başlıktada yazdığı gibi bir aya yakın bir süredir uyku felci geçiriyorum bilmeyen ler için uykuya geçmeden önce vucudun felç geçirmiş gibi hareket ettiremiyorum çok kötü oluyor nefes alamıyorum kalbim çok hızlı atıyor ha bide bu durum bir kaç gündür gündüzleri de oluyor yani oturduğum yerde yada oğlumla oyun oynarken oluyo kendimi çok kötü hissediyorum benim gibi bu durumu yaşıyan var mı aranızda varsa derdine derman buldum :KK43:

Evlenmeden önce ailemle yaşadığım evde ve ünv. Okurken yurtta sıkıntılı dönemlerimde çok yaşıyodum. Ve her seferinde kendimi sırt üstü yatış pozisyonunda ve kafam geriye doğru gitmiş alçak şekilde buluyodum. Geçen hafta annemlerde kaldım ve yine oldu yataktan yastıktan kaynaklandığını düşünmeye başladım ya da stresten ama hiç sizinkş gibimuyku dışında olmadı ilk kez duyuyorum böyle bir şey

Benim de cok olurdu. Psikiyatra gitmistim. Uzmanligi uykuydu. Antidepresan ve uyku ilaci vermisti. Bir de uyanmaya calisirken pat diye kalkmaya calisma once bir parmagini hareket ettir daha kolay uyanirsin demisti.

Bana 2-3 senedir oluyor.. Bazen haftada 1 bazen ayda 1. Stresli olduğum zaman veya çok yorgunken uyuduğum zamanlarda oluyor. Sırt üstü uyumamaya çalışıyorum tetikliyormuş. Artık uyanıp hareket edemediğim zamanlarda gözümü kapatıp geçmesini bekliyorum alıştım. Ama uyumadan durduk yere oluyorsa o uyku felci değildir. Onun için doktora gidin mutlaka. Bir de uyku eeg 'si çektirin

Back