Uyku eğitimi

yasamkentt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
3
-1
31
Bebeğim 7 aylık gece çok sık uyanıyor, iyi beslense bile ,gündüz uykusu da çok çabuk dağılıyor nasıl uyku eğitimi verebilirim

Günaydın.

Her gün aynı saatte uyutup uyandırsanız. Uyumadan önce banyo,masaj,krem,masal,dua gibi rutinler eklerseniz bebeğiniz alışır inşallah.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah.

Arkadaşlar sakın ücretli uyku eğitimi falan almayın.ilgi ve alaka sıfır. Benim oğlum da sürekli emerek uyumak istiyordu. Artık dayanılmaz bir boyut almıştı. En son uyku eğitimi almaya karar verdim. Ancak anlaştığım eğitimci gülnazik akbalık parayı alınca kendini garantiye almak için sözleşme imzalattı. Ve ondan sonra ben sormadan ne yardımcı oldu ne destek oldu. Sakın ama sakın almayın. internetten edindiğiniz bilgileri söylüyorlar. Uyku eğitimi için gece beslenmesini bırakın. Bi kaç gün sıkıntı oluyor sonra bebek de alışıyor. Mışıl mışıl uyuyor

Gece uyutmadan yemek yada biraz yoğurt hangisini yiyorsa yedir gece yemek için kaldırma yanında uyut uyanırsa emzir sabah erken kalkın öğlen ve akşama doğru uyutun ben öyle yapıyorum emziriyorum yanına uzanıyorum emerken uyuyor

Meme ile uyuyorsa sık sık uyanacaktır onun dışındagündüz uykuları için bazı püf noktaları var. Gece uykusu ve gündüz uykuları birbirine zincirleme bağlı bir tanesi sıkıntılı oldu mu düzen kayıyor. Sabah en geç 8 de uyanıp akşam 5 te son uykusundan kalkmalı. Gün içinde hiç bir uykusu 2 saati geçmezse iyi olur. Uyandırabilirsiniz.

Arkadaşlar sakın ücretli uyku eğitimi falan almayın.ilgi ve alaka sıfır. Benim oğlum da sürekli emerek uyumak istiyordu. Artık dayanılmaz bir boyut almıştı. En son uyku eğitimi almaya karar verdim. Ancak anlaştığım eğitimci gülnazik akbalık parayı alınca kendini garantiye almak için sözleşme imzalattı. Ve ondan sonra ben sormadan ne yardımcı oldu ne destek oldu. Sakın ama sakın almayın. internetten edindiğiniz bilgileri söylüyorlar. Uyku eğitimi için gece beslenmesini bırakın. Bi kaç gün sıkıntı oluyor sonra bebek de alışıyor. Mışıl mışıl uyuyor
Kaç aylıkken gece beslenmesini kestiniz acaba

X