Çocuk Hastalıkları Uyku eğitimi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Yarali anne

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
3
2
6
29
Uyku eğitimi almaya başladım fakat güven odaklı diye başlatılan uyku eğitiminde bebek uyku arasında erken uyanmada ağlasa da kapı dışında dayanabildiğimiz kadar dayanıp 20 25 dk sonunda odaya girmenin psikolojik odaklı olduğunu düşünmüyorum. Uyuyor numarası yapıp bebek çok ağlayana kadar beklemeyi de uygun bulmuyorum lütfen çocuklarınıza uyku eğitimi alırken iyice araştırın

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda kızım 2.5 yaşında. Hiç uyku eğitimi vs vermedim. Bence çocuklara eziyet etmeye gerek yok. Zaten bi müddetten sonra sizi anlamaya başladıkları zaman kendileri uyuyabiliyorlar. 2 yaşına girdiğinden beri hiç bir sorunu olmadan kendisi uyuyor geceleri süt içmeye kalkıyor içip üstünü örtüyorum tekrar uykusuna dalabiliyor. Herşeyin vakti zamanı var bence yaa.

İnanın ben de vermezdim sabaha kadar salladım ama bir süre sonra sallamak da yetmedi öyle ağlayacağına en azından uykuyu öğrenirken biraz ağlar dedim ama sonuç hüsran

Herkes sizin kadar şanslı olmayabiliyor maalesef. Kesin ve genel yargı zorda olan ve bununla baş edemeyen diğer ebeveynleri etkileyebilir. Her çocuk biriciktir. Sizinki bu şekilde düzen sağlamış ne ala ama inanın geride bir sürü çocuk ve aile bu problemle baş etmeye çalışıyor. Özel durumu genel yargıya çevirirsek etrafı olumsuz etkileriz :)

İnanın ben de vermezdim sabaha kadar salladım ama bir süre sonra sallamak da yetmedi öyle ağlayacağına en azından uykuyu öğrenirken biraz ağlar dedim ama sonuç hüsran
Sadece şanssızlığınız yanlış danışman olmuş. Uyku eğitimi bu değildir ve eziyette değildir. Aksine bebeğin yaşam kalitesini artırır anne daha verimli hale gelir. Üzgünüm adınıza.

Ücretli bir eğitim mi satın aldınız. Bende biri ile görüştüm almak üzereyim. O yüzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…