uyku eğitimi... kafayı yiyeceğim

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
kızım 7,5 aylık. yaklaşık 4. aydan beri desteksiz uykuya geçebiliyordu. son bir aydır neredeyse uyumadan önce ağlıyor, ben de emzirip yatağına koyuyorum yine mızmızlanarak uyuyor. emmeden uyumak istemiyor. ancak bazen de koyuyorum sessizce dalıyor anlayamadım nasıl hareket etmem lazım. ne yapmam lazım bu konuda deneyimli arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum. instagramda uyku eğitimi uzmanı önermenize gerek yok hepsine baktım.

Bu uyku problemi emzirmeyi kesinceye kadar sürcek sanırım bizde ilk 4 ay çok güEl uyurduk şimdi 6 aylık 2 aydır geceler zehir oldu uyumuyo uyusa on dakka sonra bağırarak kalkıyor bazen uyandığında emmek de istemiyor napcamı şaşırıyorum bende çok çaresiz yorgunum bu aralar bide gurbetteyim yardımımda yok allah yardımcımız olsun

Bu uyku problemi emzirmeyi kesinceye kadar sürcek sanırım bizde ilk 4 ay çok güEl uyurduk şimdi 6 aylık 2 aydır geceler zehir oldu uyumuyo uyusa on dakka sonra bağırarak kalkıyor bazen uyandığında emmek de istemiyor napcamı şaşırıyorum bende çok çaresiz yorgunum bu aralar bide gurbetteyim yardımımda yok allah yardımcımız olsun
cidden çok zor, gece kırk kere kalkıyorum. emzirince de uyumuyor bazen uykudan ölüyorsun sinirleri zıplıyor insanın. biliyoruz tabii o yavrunun da derdi olmasa ağlamaz bir sıkıntısı var illaki ama tahammül edemiyor insan bazen

Diş sıkıntısı vardır. Diş döneminde daha çok emmek isterler ve saat başı uyanırlar. 17 ay saat başı uyandık. Diş dönemi bitince biraz rahatlıyorsun şükür.

Back