Çocuk Hastalıkları uyku eğitimi bebeğim uyuyor..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mervekamiloglu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
4
1
34
merhaba kızlar 7aylık bebeğime uyku eğitimi aldım ve hiç ağlamadı kocaman bir maşallahı hakettik bence..
O kadar çok araştırdım ki süreci ve bir annenin yazıları üzerine başlamaya karar verdim 1 ay kadar sürdü ama anlamadık bile.
Burada da çok uyku sorunu yaşayan anne vardı biliyorum.
tavsiye etmek için yazdım.
korkmayın uyku eğitiminden kesinlikle...
aldığım kişi instagram sayfası ..... , fiyatıda diğer danışmanlara göre 4te 1 falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bende eğitim almıştım

mrb benik bebegiminde doğduğundan beri uyku sorunu var..kolik bir bebekti. gazdan uyuyamıyordu..
gazdan sonra gene aynı sorun var.. uyumamak için direniyor resmen. ağlaya ağlaya uyuyor. bazen uyutamiyorum bile..
ne yapacagimi da şaşırdım. uyku eğitimi bilmiyorum nasil olur ? yapabilir miyim ?
bebeğimi yatağına yatırdığım zaman başlıyor ağlamaya.. çok siddetli ağlıyor. boğulacak gibi oluyor. bu da korkutuyor beni

Kesinlikle yapabilirsin canım neler yaşamıştım ben iyi ki diyorum ...

Bu kamil eğitimi veren kişinin bizzat kendisi. Bu konuda nereden hangi konuda eğitim aldı bilmiyorum. Hatta eğitim vs aldığına da inanmıyorum. Dönem dönem bu tür fırsatçılar çıkıp piyasa da yer edinir biraz da kendine böyle sahte profiller ile reklam yapıp biraz da TV'ye kayıp sosyalmom vakası yaşıyorlar.

Bebeğinizi uyutamıyorsanız sorun bebekte değil sizdedir! Yeni yeni saçma alışkanlıklara para kaptırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…