uyku düzeni

ay evet tam dediğin gibi yatağa koyuyorum yastığa basımı daha koymadan ağlıyor kalk tekrar emzir iyice dalması gerekiyro yani,ne zman düzene giricek ama uykuları ne zman şöyle 3,4 saat kesintisiz uyucaz şikayet etsemde uykusuzluğa bile değiyor varlıkları kuzuların valla.:

Arkadaşlar ben de Can'ın düzenini oturtmak için çok uğraştım ama sonunda oldu. Önceleri sabah geç kalkar (10:30 -11 gibi) gün içinde 3-4 kez kuş uykusuna yatar (20-25dk) akşam da en erken 23:00 te uyurdu. Birgün akşam saat 6:30 gibi uyudu biz de hiç ses çıkarmadık ve uykusunda mama verdik. Ve gece uykusuna geçtiğini anladık. saat 12 gibi mama için ağladı, içip geri uyudu ve sabah kadar uyanmadı. O zaman hata yaptığımı anladım. Önceden onu uyutma hazırlıklarına saat 20:30- 21:00 gibi başlıyordum ve ancak 23:00-23:30 gibi uyuyordu. Uyku saati geçtiği için dalmakta zorlanıyor uyumamak ta direniyordu. Bu olaydan sonra sabahları erken kaldırıp, iyice uykusu gelmeden yatırmamaya karar verdim. önceleri uğraştırdı ama sonra alıştı. Artık kesinlikle ne kucağımda ne ayağımda sallıyorum. Akşam en geç 18:30 da yemeğini yemiş,yıkanması gerekiyorsa yıkanmış oluyor.!9:00 da yatak odasına götürüp bir beş dakika kucağımda kafasını falan okşayıp seviyorum.Sonra öpüp yatağına koyuyorum ve odadan çıkıyorum. Önceleri çok ağlıyordu ve bazen kucağıma almam gerkiyordu. Sonra sadece mızlamaya başladı. Ben de yanındaki yatağa yatıp ninni söylüyordum.Mızlayıp mızlayıp en sonunda uykuya dalıyordu. Şimdi artık mızlamıyor da, o uykuya dalmadan ben odadan çıkmış oluyorum. Gece 12-1 gibi mama veriyorum sabah 8:30 gibi uyanıyor. 11:30 a kadar kahvaltı oyun - 12 gibi uyuyor. 13:00-13.15 gibi uyanıyor. 15:30 gibi tekrar uyuyor 16:30 gibi kalkıyor. Bu uykuların hiçbirinde kesinlikle sallamıyorum. önceleri mayışana kadar kucağımda tutuyordum. şimdi sadece gözlerini ovuşturmaya başladığında öpüp yatağına koyuyorum, panjurları kapatıp odayı karartıyorum ve odadan çıkıyorum. Umarım bu deneyim yardımcı olur. Hepinize sevgiler. Tatlı bebişlere tatlı rüyalar :nazar:

dün gece sabah 4 de yattı çıldırmak üzereyim artık bende karar verdim kesinlikle gündüz uyutmayacağım diye 11.30 da kalktı akşam 6 ya kadar resmen uyumak için çıldırdı tam dalacağı zaman yüzünü yıkadım filan ama 6 da tamamen bayıldı halının üstünde yüzü koyun uyuya kalmış kıyamadık yine beşiğine yatırdık 7 ye kadar uyumasına izin verdik 7 de zorla kaldırdım hala ayakta bakalım kaçta yatacak.. 4 de uyuyo bide yine saat başı kalkıyo 7 de kalkıp işi gidiyorum üstelik.. ama kararım kesin bi düzene sokacağım öyle yada böylee.. o ağlarken ağladım resmen ama gücüm kalmadı artıkkk doğum kilosu diye bi gram bişey kalmadı eskisinden de zayıf olacağım yakında.. kollarımda derman kalmadı bi deri bi kemikk.. eşimle sürekli kavga eder oldukk.. sinir stress..

benimde 3 yasında kızım var bizde bunları cok yasadık sana nacizane birseyler söylemek istedim birincisi sakın sinirli ve stresli olma cocuklar hemen hissediyor gündüz uykularıda cok önemli bence uyut uyutmamazlık etme gece uyanmalrının sebebleri acıkıyor olabilir gece yatırmadan önce pirinç unlu muhlalebisin yedir su ver mutlaka cok susatıyo cünkü odasında lavanta veya lavanta yagı 1-2 damla rahatlatıyor burnunun acık olmasıda cok önemli ev kaloriferli ise nemlendircek birseyler bulundur birde böyle dene bakalım kendinide bebişinide üzme artık güzel uykular olsun inşallah

bizde uyku düzeni fln kalmadiii :S

önceleri iki kez öglen uyur sabahta 9 gibi kalkardi simdi ise 7bucukta kalkiyor sonra 10gibi tekrar uyuyor 11e kdr kahvalti edip 13de BAZEN tekrar uyuyor uyursa saat 14,30 gibi uyaniyor uyumamissa ozmn saat 6-7 gibi uyuyor 20de uyanip 22,30ta uyuyor tekrar... gece uyku saati halen ayni cok sükürde öglen ve sabah karisti biraz :KK43: ve aksamlari bir iki kez bazen kalkiyor oda besigine alistirmaya calistigimdan , yanimda yatirdigimda birkez kipirdiyor emziriyorum devam daliyor ama kendi yataginda uyudugundan beri uyku fln kalmadi :KK43:((

benimde 3 yasında kızım var bizde bunları cok yasadık sana nacizane birseyler söylemek istedim birincisi sakın sinirli ve stresli olma cocuklar hemen hissediyor gündüz uykularıda cok önemli bence uyut uyutmamazlık etme gece uyanmalrının sebebleri acıkıyor olabilir gece yatırmadan önce pirinç unlu muhlalebisin yedir su ver mutlaka cok susatıyo cünkü odasında lavanta veya lavanta yagı 1-2 damla rahatlatıyor burnunun acık olmasıda cok önemli ev kaloriferli ise nemlendircek birseyler bulundur birde böyle dene bakalım kendinide bebişinide üzme artık güzel uykular olsun inşallah

tavsiyeler için teşekkür ederim.. hepsini deneyeceğim.. bebeğim biberon almıyo gece uyandığında sadece emziriyorum ama sanırım yetmiyor.. bu gece 12.30 da uyudu ama 3 de kalktı ve 5 e kadar oturdu ne yapıcam ben yaaa...

arkadaşlar bebişini gündüz bi kere uyutan var mı?gece kaçta uyutuyorsunuz nasıl uyutyorsunuz.bi yardım lütfen!

ya neredeyse yaşına gelecek hala 10 kere kalkıyo yaa.emmeye kalkıyo da diyemem çünkü emmiyo zaten.diyorum almıyım yatağından ağlar ağlar susar ama susmuyo.bütün apartmanı inletiyo. e ben sinirleniyorumm eşime bağırıyom o bana bağırıyo,çocuk bu sefer daha çok ağlıyo ne yapıcam yahu ben.

X