Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün gece sabah 4 de yattı çıldırmak üzereyim artık bende karar verdim kesinlikle gündüz uyutmayacağım diye 11.30 da kalktı akşam 6 ya kadar resmen uyumak için çıldırdı tam dalacağı zaman yüzünü yıkadım filan ama 6 da tamamen bayıldı halının üstünde yüzü koyun uyuya kalmış kıyamadık yine beşiğine yatırdık 7 ye kadar uyumasına izin verdik 7 de zorla kaldırdım hala ayakta bakalım kaçta yatacak.. 4 de uyuyo bide yine saat başı kalkıyo 7 de kalkıp işi gidiyorum üstelik.. ama kararım kesin bi düzene sokacağım öyle yada böylee.. o ağlarken ağladım resmen ama gücüm kalmadı artıkkk doğum kilosu diye bi gram bişey kalmadı eskisinden de zayıf olacağım yakında.. kollarımda derman kalmadı bi deri bi kemikk.. eşimle sürekli kavga eder oldukk.. sinir stress..
benimde 3 yasında kızım var bizde bunları cok yasadık sana nacizane birseyler söylemek istedim birincisi sakın sinirli ve stresli olma cocuklar hemen hissediyor gündüz uykularıda cok önemli bence uyut uyutmamazlık etme gece uyanmalrının sebebleri acıkıyor olabilir gece yatırmadan önce pirinç unlu muhlalebisin yedir su ver mutlaka cok susatıyo cünkü odasında lavanta veya lavanta yagı 1-2 damla rahatlatıyor burnunun acık olmasıda cok önemli ev kaloriferli ise nemlendircek birseyler bulundur birde böyle dene bakalım kendinide bebişinide üzme artık güzel uykular olsun inşallah