uyku düzeni

taha0203

EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:)
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
354
2
arkadaşlar bebeğinizin uyku düzeni oturdumu.benimki hala gecede 5 defa kalkıyor.siz gündüz kaç defa kaçar saat uyutuyorsunuz bebişleri merak ettim.

ahh keşke düzene girse günde 2-3 kez uyuyo hepsini toplasan 2 saat anca eder çok çabuk uyanıyo. gecede on kere gene kalkıyo

gece kalkıp ne yapıyor canım.benimki bağırıyor uyanmak da istemiyor emmekte ?miye uyanıyor anlamıyorum

sürekli emerek uyumak istiyo canım meme ağzında öyle uyuyacak... bazen öyle bile ağlıyo kızdığı zamanlarda memeyide istemiyo... bugünlerde geçecek ama bakalım... Allah'ım sabır versin hepimize sağlıkları yerinde olsun kuzularımızın... çok güzel bireyler yetiştirelim inşallah:çok üzgünüm:

dün gece sabah 4 de yattı çıldırmak üzereyim artık bende karar verdim kesinlikle gündüz uyutmayacağım diye 11.30 da kalktı akşam 6 ya kadar resmen uyumak için çıldırdı tam dalacağı zaman yüzünü yıkadım filan ama 6 da tamamen bayıldı halının üstünde yüzü koyun uyuya kalmış kıyamadık yine beşiğine yatırdık 7 ye kadar uyumasına izin verdik 7 de zorla kaldırdım hala ayakta bakalım kaçta yatacak.. 4 de uyuyo bide yine saat başı kalkıyo 7 de kalkıp işi gidiyorum üstelik.. ama kararım kesin bi düzene sokacağım öyle yada böylee.. o ağlarken ağladım resmen ama gücüm kalmadı artıkkk doğum kilosu diye bi gram bişey kalmadı eskisinden de zayıf olacağım yakında.. kollarımda derman kalmadı bi deri bi kemikk.. eşimle sürekli kavga eder oldukk.. sinir stress..

altunum aynı dert bende de vardı ama ben son 3-4 gündür biraz düzeltmeyi başardım
dediğin gibi sabahlara kadar oturuyorduk bazen 3 bazen 4 bazen 5 de uyuyordu yani ne zaman isterse kafayı yemek üzereydim sabahları 12 ye kadar uyuyordu tabii sonra da akşam üstü 5 gibi uykusu geliyordu uyuyup kalkıncada haydiii sil baştan gece yarısına kadar otur
nasıl düzelttiğime gelince hiç uyutmamak çocuğa eziyet olur çünkü onların gündüzde uykuya ihtiyacı var zaten dediğin gibi dayanamıyorlarda
ben sabahları erken kaldırmaya çalıştım ama pat diye değil işte ilk gün 11 gibi 2. gün 10.30 gibi derken saat 9 a çektim uyanma saatini öğlenleide 2-3 gibi uyutmaya çalıştım 4-5 gibi kalktı akşam 11 gibi sızıyordu artık
şimdi 10-11 gibi yatıyor çok uyanıyor ama hiç olmazsa kalkıp oturmuyor 1-2 dakikada tekrar uyuyor
istersen sende öyle dene
birde milupanın gece çayını aldım ben akşam 9 gibi onu veriyorum fayda etti sanırım çünkü bugün içirmeden uyutmuştum uyandı kalkmak istedi hemen yapıp onu verdim tekrar uyuttum uyudu
bended bu gece sık uyanmalarına bi çare bulamadım bulanların benimle paylaşmasını insaniyet adına istiyorum :)

bizimki fena sekilde uykucukaydirigubbakcemile3
anasina cekmis sipamm
bi kac günüdür 11 de falan uyuyo sabah 7 8 gibi uyaniyo
sonra mama yiyo yari uyanik sekilde
tekrar uyuyo ve 11 12 de kalkiyorz
sonra 2 3 saat oynuyoruz ,geziyoruz ve gine uyuyo 3 3 bucuk saat kadar sonra kaliyo isde
masallh uyku düzenimiz süperr allh bozmasin
kizlar simdi okuynca sizlere cok üzüldüm valla allh yardimciniz olsun
ama ardi 4 aylikdan beri böle uyku düzeni masallh diyim sizde diyin nazar diiimesin:nazar:a.s.

bizimki fena sekilde uykucukaydirigubbakcemile3
anasina cekmis sipamm
bi kac günüdür 11 de falan uyuyo sabah 7 8 gibi uyaniyo
sonra mama yiyo yari uyanik sekilde
tekrar uyuyo ve 11 12 de kalkiyorz
sonra 2 3 saat oynuyoruz ,geziyoruz ve gine uyuyo 3 3 bucuk saat kadar sonra kaliyo isde
masallh uyku düzenimiz süperr allh bozmasin
kizlar simdi okuynca sizlere cok üzüldüm valla allh yardimciniz olsun
ama ardi 4 aylikdan beri böle uyku düzeni masallh diyim sizde diyin nazar diiimesin:nazar:a.s.

aman nazar değmesin.çok şanslısın.benimkide keşke bana çekseydi.bende uykuyu çok severim ama benim kide tama tersi zorlamasam hiç uyumucak .ne zaman uyucam allahıııımmmm.

şehnazcım maaşallah aman nazar değmesin

kzılar uyku düzenine elince 8-9 aylık bebeklerin gündüz 3 saat kadar uykuy ihtiyaçları var bunu genelde 2 seferde alıyorlar. gündüz bir uyumada 1.5- 2 saatten fazla uyutmayın gece hep aynı saatlerde yatırmaya çalışın sabah da çok uyuyor diye öğlene kadar uyutmayın 8 gibi kaldırın. ama eğer gündüz hiç uyutmazsanız gece de rahat uyumuyorlar ve huzursuz oluyorlar. uyku uykunun mayasıdır. çok uyutursan da gece uyumaz az uyutursan da.

ada diş sorunu olana kadar akşam 8 den sabah 7 ye kadar uyuyordu ama şimdilerde yemek yemek istemiyor haliyle gece acıkıyor ve biberon mamasıyla karnını doyuruyoruz zaten karnı doğunca kendisi sızıp kalıyor. gecede 2-3 sefer kalkıyor mama ve su içmek için. tabş son 2 gündür hasta olduğu için hiç uyumuyor o ayrı :))

dün gece 12.30 da uyudu ve sabah 7.30 a kadar sadece bir kez uyandı bugün bakıcıdaydı 10 da kalkmış.. 1 de uyudu 1.30 da kaldıracağım sonra 5 gibi 1 saat uyumasına izin vereceğim sonrada hiç uyutmayacağım bakalım nasıl olacak :)

ben oğlumun düzenin oturtamadım çünkü çalışıyorum.vardiyam sabşt değil bi akşamcı bi sabahçı oluyorum.bebeğime ananesi ve babası dönüşümlü bakıyor.herkes farklı bi saatte yatırıyor.gece ceremesini ben çekiyorum.sanırım 20 gün bi izin kullanıcam.bakalım ben oturtabilecekmiyim düzenini.artık uyusun istiyorum lütfen artık uyusunnnnnn:emir_bebek:

al bizden de o kadar .hergün farklı vakitde uyuyor uyanuyor.uyuma süresü de farklı.off çok bunaldım.gece 12den aşağı yatmıyor ama 10:30 da bir uykusu geliyor o zaman uyutmuyorum çünkü onu ara uyku yapıyor sonra saatlerce oynamak istiyor.bugün yıkadım yedirdim şimdi 23 00 da uyyuttum inşallah uyanmaz.yarın kaçta kalkmalı?bir de kaçta kalkarsa kalksın 12 de yeniden uykusu geliyor.offffff.
herkese kolay gelsin

Allah kolaylık versin canlar gerçekten çok zor uykusuzluk ada nın eski hallerini aramıyor değilim. bugün akşam yatmadan önce iyice karnını doyurdum tam yatırıcam bütün midesindekini boşalttı. gitti bizim akşam öğünü hepsi halıda.. hemen bişey vermedim beklemedim de geç olmasın diye yatırdım ama sabaha kadar acıkacak şimdi kim bilir kaç kere..

kızlar dün ben 1-2 arası uyuttum bide akşam 6-7 arası uyuttum gece 12.00 de uyudu 1 gibi huzursuz uyandı biraz gaz çıkardı mızmızlandı geri uyudu 3.30 da emmek için kalktı sonra bide 6 da uyundı emdi.. bakıcıda da 9.30 da kalkmış 12 gibi yarım saat kadar uyumuş bu saate kadar daha uyumadı 5 de uyutacağım uyuduğu kadar uyusun 7 de kaldırırım uyanmazsa yine sanırım yoluna girecek inşallahhh :)))

acaba diyorum bi kere uyutsam dayanır mı akşam saat 8 e kadar .bi kere uyutan var mı.aslında daha 1 kere uyuması küçük ama belki öylelikle gece uyur.of ne bilim ya.bayılıyorum böyle uyuyan çocuklara.gece deliksin uyusun yeter .isterse sabah 7 de kalksın ama gece uyusun.mafoldumbenmafoldumben

ne uykusu ne düzeni o ne ben nereyim burası kim?gece 1 de uyudu sabah 5 te mızırdamaya başladı 2,5 saat salladım uyumadı babası geldi 5 dk sonra uyudu zippo:KK43:(

benim kızımda 17 mart doğumlu bizdede uyku problemi var çok geç yatıyor 2 hafta öncesine kadar 11 de yatıyordu ona bile razıydım ama şimdi 1 de yatıyro ve gece 4 kere emmeye kalkıyor,bide kıızım bağırarak kalkıyor gözleri kapalı ama ağlar gibi bağırıyor emziriyorum susuyor böyle birşey yasayan varmı neden öyle bağırdığını merak ediyorum

uykusuz kalan arkadaşlara allah yardımcı olsun..bende bilirim..aynı şeyleri yaşadımm..halende düzensizliklerimiz var....

acaba diyorum bi kere uyutsam dayanır mı akşam saat 8 e kadar .bi kere uyutan var mı.aslında daha 1 kere uyuması küçük ama belki öylelikle gece uyur.of ne bilim ya.bayılıyorum böyle uyuyan çocuklara.gece deliksin uyusun yeter .isterse sabah 7 de kalksın ama gece uyusun.mafoldumbenmafoldumben

sabah geç kalkarsa 1 kere uyut bence..ama 4 den sonra uyutmaki akşam uyusun.....ben öyle ayarlıyorum..akşamda kesinlikle 10.dan önce uyutmuyorum uykusu gelse bile oyalıyorum..gece uyanmasın diye..öyle olunca uyuyor...:ecrin_bebek:

benim kızımda 17 mart doğumlu bizdede uyku problemi var çok geç yatıyor 2 hafta öncesine kadar 11 de yatıyordu ona bile razıydım ama şimdi 1 de yatıyro ve gece 4 kere emmeye kalkıyor,bide kıızım bağırarak kalkıyor gözleri kapalı ama ağlar gibi bağırıyor emziriyorum susuyor böyle birşey yasayan varmı neden öyle bağırdığını merak ediyorum

:roflol::roflol: BENNNNNN AYNISI HEMDE BENİM OĞLUMDA HEP GÖZÜ KAPALIYKEN AĞLAR GECELERİ EMZİRİNCE SUSAR... ama bu genelde acıktıkları için değil anne sıcaklığını hissederek, memenin burnunun dibinde olduğunu hissederek uyumak istedikleri için canım alışkanlık yani:çok üzgünüm: bazen ben tam uyudu yerime yatayım diyorum inan kafamı yastığa bile koymadan ağlıyo yine emziriyorum bazen göğsüm açık yanında uyuyakalıyorum (oğlumun istediği zaten bu:lepi:)

X