Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh keşke düzene girse günde 2-3 kez uyuyo hepsini toplasan 2 saat anca eder çok çabuk uyanıyo. gecede on kere gene kalkıyo
gece kalkıp ne yapıyor canım.benimki bağırıyor uyanmak da istemiyor emmekte ?miye uyanıyor anlamıyorum
bizimki fena sekilde uykucukaydirigubbakcemile3
anasina cekmis sipamm
bi kac günüdür 11 de falan uyuyo sabah 7 8 gibi uyaniyo
sonra mama yiyo yari uyanik sekilde
tekrar uyuyo ve 11 12 de kalkiyorz
sonra 2 3 saat oynuyoruz ,geziyoruz ve gine uyuyo 3 3 bucuk saat kadar sonra kaliyo isde
masallh uyku düzenimiz süperr allh bozmasin
kizlar simdi okuynca sizlere cok üzüldüm valla allh yardimciniz olsun
ama ardi 4 aylikdan beri böle uyku düzeni masallh diyim sizde diyin nazar diiimesina.s.
acaba diyorum bi kere uyutsam dayanır mı akşam saat 8 e kadar .bi kere uyutan var mı.aslında daha 1 kere uyuması küçük ama belki öylelikle gece uyur.of ne bilim ya.bayılıyorum böyle uyuyan çocuklara.gece deliksin uyusun yeter .isterse sabah 7 de kalksın ama gece uyusun.mafoldumbenmafoldumben
benim kızımda 17 mart doğumlu bizdede uyku problemi var çok geç yatıyor 2 hafta öncesine kadar 11 de yatıyordu ona bile razıydım ama şimdi 1 de yatıyro ve gece 4 kere emmeye kalkıyor,bide kıızım bağırarak kalkıyor gözleri kapalı ama ağlar gibi bağırıyor emziriyorum susuyor böyle birşey yasayan varmı neden öyle bağırdığını merak ediyorum